Konu: [23.04.2021] Jazeel Harrell  (Okunma sayısı 207 defa)

#0 - 23.04.2021 18:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jazeel Harrell @karprensi 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Dün gece SS'te belli oluyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İLLEGAL BİRLİK KURALLARI

Alıntı

1) LEGAL / İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
1.1) GENEL KURALLAR (Legal ve İllegal)
Yeni bir oluşum kurabilmek için, sunucuya adapte olmanız açısından, minimum beş (5) seviye olmanız gerek. Beş ve üstü seviyeye sahip eski bir karakteriniz varsa, birlik oluşturabilirsiniz.
Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. (İki birlik lideri anlaşırsa kural geçersiz sayılır)
Tanıtıma atacağınız ekran görüntülerinde, başka bir birlik hakkında aşağılayıcı/hakaret içeren/tahrik edici konuşmalara izin verilmeyecektir. Bu kuralın ihlal edilmesi durumunda, iletinin sol altındaki "moderatöre rapor et" tuşuna basabilirsiniz.
Bölge onaylı/onaylı birlik liderleri dışında, hiçbir birlik üyesi alt karakterini kendi birliğine sokamaz.
Tanınmış mafya veya çetelerin rolleri yapılamaz. (örnek: The Demeo Crime Family, Carleone Crime Family, Mara Salvatrucha ..vb)
ABD'de rol yaptığımız için Vice Şehri bizim kurguladığımız bir şehir olsa da kurulabilecek askeri tim ve terör örgütü rolleri mantık çerçevesinde yapılmalıdır. İslami, aşırı ardikal ve dinci örgüt rolleri yasaktır. Bunun dışında terör örgütü veya askeri tim konseptinde yapacağınız birlikler için öncesinde FM ekibine ulaşarak konsept hakkında bilgi veriniz.
Birliğinizdeki herhangi bir üyenin yaptığı ihlalden, birlik lideri de sorumlu tutulabilir. Bu yüzden birlik liderlerinin birlik üyelerini bilgilendirmesi ve üye seçimlerinde dikkatli olması gerekir. Her birlik lideri, kendi oluşumunun adminidir.
Birlikler, liderler bir sorun yaşıyorsa çözüme ulaşamıyorsa FM Ekibiyle iletişime geçerek sorunlarını özel olarak anlatabilirler.
İzin verilen roller haricinde (FM Ekibinin üst yönetimiyle iletişime geçerek senaryo/kurgunuzu anlatmalısınız) sorun yaşayan iki illegal birlik üyesi/düşman POLİSE SIĞINMA kuralını ihlal edemez. Yani illegal sorunlarınızı PD yardımıyla çözemezsiniz.
Hiçbir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, "ben şöyleyim, böyleyim" diye kendini aşağılatıcı şekilde zorla bağırmasını sağlamak ve tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.)
Düşman birliği tarafından öldürülen ve CK attırılan karakter, NC sonrası, 48 saat boyunca savaşlara katılamaz, intikam rolü yapamaz.
Karakterler kendilerini IC bir şekilde Valachi üyesi, akrabası olduğunu söyleyebilir/dolandırabilir. (OOC bir şekilde Valachi adıyla dolandırmak yasaktır.)
Legal bir karakter veya sivil karakter canlandırıyorsanız, yerine göre illegal birliklere karşı Fear-RP yapmalısın ve güçlü bir birliğe karşı korkusuzca/arkanı sağlama almadan laf atma/sataşma/polise ihbar etme rollerine girmemelisin. Aksi halde karakterine karşı birliğin bazı hakları olabilir ve CK'ya kadar gidebilir.
İllegal rol uygulanan bir kişiye, zorbalık yöntemi ile kendisine hakaret ettirmek yasaklanmıştır. (Örn: "Ben ib*eyim diye bağır!)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş NC atmış ve 48saat geçmeden bize karşı sıkma girişiminde bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/774721544931901441/835163558169935872/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/774721544931901441/835163631024341012/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezasını almasını istiyorum.

#1 - 23.04.2021 18:15
Dostum? Sıktınız karşılık verdim? Ayrıca Market caddesinde ve güvenli bölgede sıktınız, yine bir şey demedim size. Yeni NC atan adama sıkma sebebinide belirtmiyorsunuz. Ben bunlara takılmadım yine, kafanıza göre oynayın oyununuzu. Önce sen emote verdin, bana sıktın bende sana karşılık verdim. Böyle şikayetlerde video alsan iyi olur, xd. Şikayet hemen sonuçlanırsa sevinirim, Name Change atacağım, teşekkürler. @Scealten
« Son Düzenleme: 23.04.2021 18:21 karprensi »

#2 - 23.04.2021 18:23
Savaşta olduğumuz kişilerin yanında durman gerekmiyor, savaş içerisinde olduğumuz birlik yani brystal bize sıktılar ve sıkan kişilerde senin yanındaydı ilk önce onlara sıktık, daha öncesinde olduğu gibi senin karakterinde o birlikte bulunuyordu her şey gözüküyor. O kişilerin yanında durman hata bunu göz ardı edebilirdin, kaçan kişiler senin IC şekilde takıldığın zenciler.

https://cdn.discordapp.com/attachments/713759031751344172/835173673303670884/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/713759031751344172/835173597492019270/unknown.png

#3 - 23.04.2021 18:27
Savaşta olduğumuz kişilerin yanında durman gerekmiyor, savaş içerisinde olduğumuz birlik yani brystal bize sıktılar ve sıkan kişilerde senin yanındaydı ilk önce onlara sıktık, daha öncesinde olduğu gibi senin karakterinde o birlikte bulunuyordu her şey gözüküyor. O kişilerin yanında durman hata bunu göz ardı edebilirdin, kaçan kişiler senin IC şekilde takıldığın zenciler.

https://cdn.discordapp.com/attachments/713759031751344172/835173673303670884/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/713759031751344172/835173597492019270/unknown.png

IC takıldığım zenciler benim normal sivil bir arkadaşım olamaz mı dost? Nedir bu kininiz? Kininizi temizleyip oyun oynamayı öğrenemiyorsunuz sanırım. Ben sizden intikam almak amacıyla gelip size sıkmadım, veyahut size bir suikast düzenlemedim. NC attım, birlikten tanıdığım @CheffOfficial'ı aradım ve orada rol yapmaya başladık, ardından gelip durup dururken bana sıkmaya başladınız. Bende düşeceğimi biliyordum, izlese miydim? Bende karşılık verdim, herşeye "CEZA ALSIN CEZAAAA!!! İLETİŞİME GEÇMEYELİM!!111" yoluyla ilerlemeyi çok seviyorsunuz. Bende size bu şikayette kinimi kustum o halde, eğer hatalıysam gereken ceza verilsin, ben hatalı olduğumu düşünmüyorum. NC atıyorum ve ben sırf bir arkadaşla takıldığım için "Onunla takılıyorsun vurulacaksın" kafasında gidiyorsun, bu da ap açık bir DM. Zamanında bu sebepten birisine sıktığımda DM den ceza aldım, herkese tek tek şikayet açacak kadar işsiz değilim. Son yanıttır, Brystal üyelerine böyle ceza alsınlar onlara sıktığımda karşılık veremesinler mantığı ile gidip şikayet açıyorsanız bu da sizin seviyenizi belirler. İyi günler.

#4 - 23.04.2021 18:37
Dostum? Sıktınız karşılık verdim? Ayrıca Market caddesinde ve güvenli bölgede sıktınız, yine bir şey demedim size. Yeni NC atan adama sıkma sebebinide belirtmiyorsunuz. Ben bunlara takılmadım yine, kafanıza göre oynayın oyununuzu. Önce sen emote verdin, bana sıktın bende sana karşılık verdim. Böyle şikayetlerde video alsan iyi olur, xd. Şikayet hemen sonuçlanırsa sevinirim, Name Change atacağım, teşekkürler. @Scealten

Şey bu arada güvenli bölge demişsin kimseye güvenli bölgede sıkmadım çatışmanın başladığı yer ocean barın üst yolu yani anlayacağın kişiler güvenli bölgeye sığındığı için orada tekrar çatışma başladı.

https://cdn.discordapp.com/attachments/713759031751344172/835177294036598844/unknown.png

Yetkili kararını bekleyelim, iyi forumlar.

#5 - 23.04.2021 18:39

Şey bu arada güvenli bölge demişsin kimseye güvenli bölgede sıkmadım çatışmanın başladığı yer ocean barın üst yolu yani anlayacağın kişiler güvenli bölgeye sığındığı için orada tekrar çatışma başladı.

https://cdn.discordapp.com/attachments/713759031751344172/835177294036598844/unknown.png

Yetkili kararını bekleyelim, iyi forumlar.
Size ben sıkmadığım için sorun yok, eğer orada çatışmayı o kişiler başlatıyorsa onlarla iletişime geçtikten sonra şikayetini açabilirsin.
İyi forumlar, karar bekleniyor.

#6 - 23.04.2021 18:48
Kişi ile discord tarafından konuşma sağladık, K&A.

#7 - 23.04.2021 18:51
Kişi ile discord tarafından konuşma sağladık, K&A.
Onaylıyorum, düzgün bir dille irtibat sağladık ve kendisi ile ortak yönümüzü bulup el sıkıştık, kendisinin anlayışı icin tesekkür ediyorum
Arşivlenebilir

#8 - 30.04.2021 15:13
K&A