Merhabalar, öncelikle içeride esir tutuklarında gerekli korku rpsini yaptım dışarı çıktığımda aşırı aşağıladıkları için *arkamdan tekme atıldı defalarca* yanlarına bırakmayacağımı söyledim, Telefon konusuna gelirsek otopark çıkışının az ilerisinde bir iş yeri var oradan temin edebilirim.
Merhabalar
@Okanova , esir tuttuğumuz sürece gerekli korku rollerine girdiğin konusunda haklısın. Ancak arkandan tekme de atılsa,
sıkılsa da bulunduğun bölge onaylı hood bölgesi. Bu konuyu hafife alamazsın, kaldı ki "yanınıza bırakmayacağım" değil, "yanınıza bırakmayacağız." şeklinde konuşuyorsun. Bu şekilde yaptığın hatayı birliğine (veya güvendiğin insanlara) de bulaştırmış oluyorsun.
Telefon konusuna gelecek olursak eğer, hood alanından çıkıp telefonuna yeltenene kadar arkadaşlarım seni takip ediyordu. Bir elektronikçiye girip telefon aldığına dair rollere rastlamadılar şayet yaptıysan bu rolleri bizimle paylaşabilirsin. Bu tarz ince detaylara kafa yorulması gerektiği taraftarıyım. Girdiğimiz roller esnasında haklarını gözeterek makul kararlar almak için uğraştım fakat yaptığın bu ihlaller canımı oldukça sıktı. Savunmanı devam ettirmeyi düşünmüyorsan eğer şikayeti bir admin aracılığıyla neticelendirebiliriz.