Konu: [22.08.2020] Tujo Vargas - Mixing  (Okunma sayısı 629 defa)

#0 - 22.08.2020 01:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tujo Vargas @Raphovic

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Lucy Harper @Mandalorian
Peggy Shirley @Mnemosyne
Ronald Connacher @southliberty
Austin Rivert @PedroS
Emily Burrington @Maceasy
Rodney Xun @ventia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.08.2020 - ( Tam saat videoda gözükecek )

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: HCC bölgesinde Lucy_Harper karakterinden telsiz yoluyla "Aranma kaydı bulunuyor" denilen Tujo Vargas ile karşılaştık, kısa süreli kaçmaya çalışsa da PD ekipleri tarafından boxa alınarak FELONY STOP diyebileceğimiz bir şekilde pozisyon aldık. Tujo_Vargas ve yanındaki Felipe_Vargas karakteri hiçbir şekilde telefonla konuşmuyor, mesajlaşmıyor veya /aw ile hiçbir şekilde konuşmuyorlarken Tujo_Vargas karakteri kaçmaya başlıyor, yüksek risk olduğu için arkasından ateş açılmaya başladığı gibi KİMSENİN BİR ŞEYDEN HABERİ YOKKEN bir anda bir Bullet yanına geliyor, Tujo_Vargas karakterini alıyor ve kaçıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bullet'in nasıl haberi oldu? Olay anında neyle haber verdiniz? Daha öncesinde haber verdiğinize dair bir kanıtlarınız var mı? Bunları belirtirseniz şikayet geri çekilecek. Oyun oynuyor olsak bile rahatlıkla yapamayacağınız, başkalarının huzurunu kaçıran bazı durumlar var. PM'den bunları sorduğumda ise "Git aç şikayetini, beni rahatsız etme" tarzı agresif bir geri dönüş almam da ayrı olaydı tabiiki, ama ortak nezaketten şikayet açmayacağım.

#1 - 22.08.2020 01:23
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 22.08.2020 01:30
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 22.08.2020 01:33
şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 22.08.2020 01:46
Şahitliğimi onaylıyorum, ayrıca Tujo Vargas isimli karakter sürekli HCC önüne gelip aracını kapıya yanaştırıp gidiyordu, bunu beş dakikada bir yaptığını gördüm. Hiçbir mesaj vs. olmadan...

#5 - 22.08.2020 01:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 22.08.2020 17:32
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 22.08.2020 17:49
Bu olaydan kısa bir süre önce Sınners birliği ile Temple bölgesinde çatıştık.Bölgeden üç tane üyemiz ambulans tarafından alınıp hastaneye getirildi,biz de o an çatışma bölgesinde bulunan karakterler olarak gelen mesaj olarak üzerine bölgeye şahısları kaçırmaya  geldik.Sırf elinizden kaçırdınız diye bana şikayet açmanızı doğru bulmuyorum,ki yaptığınız ihlaller de videoda ap açık gözüküyor car raming-bunny hop gibi ihlaller videoda gözükmektedir.Yaptığım her rolün ssini almıyorum fakat chatlogu buraya bırakabilirim,arkadaşım bana sms attı.log kontrolü de yapılabilir.Dediğiniz gibi bu bir oyun ve kimsenin kimseye rahatsızlık vermeye hakkı yok,sizin bana pmden verdiğiniz rahatsızlık gibi.PM'mi kapatmama rağmen bana hala pm atıyorsunuz,support yetkinizi kötüye kullandığınızı düşünüyorum.Eğer bir ihlal olduğunu düşünüyorsanız oyuncu ile pmden iletişime geçmeyi değil forumdan şikayet açarak hakkınızı aramalısınız.Ortak nezaketlik bir durum yok,inatla beni taciz ediyorsunuz ne dememi bekliyorsunuz?Son olarak diyeceğim şey,yaptığımız sizin önünüzde yapılmadı diye mixing olacak diye bir şey yok.
Ayrıca her türlü hazırlık rolümün ssi bulunuyor,bu konuyu açmıyorum fakat.Kıyafetlerim vs olaydan sonra her şeyimi ortadan kaldırmışken sadece kafamda ismim yazdığı için beni yakalamaya çalışıyorsunuz.Bu yaptığınız meta değil de ne?
Chatlog ve diğer ssleri de buraya bırakıyorum.
[00:17:19] SMS alındı. Numara: 8386800 | Mesaj: Çabuk gel yer hastane
https://hizliresim.com/ejvhb2
https://hizliresim.com/LiQ6PK
https://hizliresim.com/bpF6Ic (Bu sste de pmmi kapatmama rağmen bana pm attığı için artık fazlasıyla rahatsız oluyorum)
« Son Düzenleme: 22.08.2020 17:56 Raphovic »

#8 - 22.08.2020 17:56
Attığım PM'den rahatsız olduysanız özür dilerim, olayı şikayete taşımadan önce her zaman karşıdaki kişiyle PM'den konuşmayı ve anlaşabilmeyi tercih etmişimdir, sizden "Beni rahatsız etme, git şikayetini aç" tarzı dönüş almam da beni bu noktaya itti. Videoda da herhangi bir Car-ramming tarzı bir olay görmüyorum açıkçası. Eğer gerçekten dediğiniz gibi ortada bir MetaGaming yoksa loglar kontrol edilir, ceza almazsınız zaten. Başka bir açıklama yapmaya da gerek yok, yetkili kararını bekleyebiliriz o hâlde. (( SMS Gönderildi değil, SMS Alındı yazması da olayın metagaming olduğunu tamamen kanıtlıyor zaten, başka yoruma gerek yok ))

EK OLARAK;

PM'i kapattığınızdan haberim bile olmamıştı, Support yetkisinde PM kapalı olsa bile bize uyarı gelmeden mesaj atabiliyoruz, kapattığınızdan hiçbir şekilde haberim olmadı, tekrardan dediğim gibi rahatsız olduysanız özürümü dileyebilirim.
« Son Düzenleme: 22.08.2020 17:57 Vigilantee »

#9 - 22.08.2020 17:59
Biz zaten şahısları kaçırmak için HCC bölgesindeydik gelen mesaj üzerine arkadaşım hastahane bahçesine girip arkadaşı almaya geldi bende zaten o bölgedeydim herhangibi bir sorun çıkmasına karşı ve düşündüğümüz gibi oldu birimizin aranma kaydı olduğu ortaya çıktı bende bunun üzerine hastahanenin kuzeyine aracımı sürüp  kendi bulletimi club model araca gösterdim bunun üzerine şahıs arabadan inip benim aracıma koşturdu ve bindi.