Konu: [22.04.2022 - Rihanna_Felicio] Emote İhlali  (Okunma sayısı 123 defa)

#0 - 22.04.2022 03:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rihanna_Felicio @Roberto_Humar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mia_Herzberg @TİFFANY
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.04.2022 - 02.13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emote İhlalleri

Alıntı
a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk seferde rolün akışına uygun bir şekilde emote vererek karakterimi etkisiz hale getirdiler. Karakterim kalktıktan sonra araçlarıyla tekrar bana yaklaştılar ben de onlara koşmaya başladığımda ilk olarak direğe sonra da binaya çarpıp yavaşladılar ve araçlarına atlayıp emote verdim. Ardından kendisi (Rihanna_Felicio) -emote verdiğini söylemekte fakat Chatlog'ta öyle bir şey göremedim- "İnsene aptal." diyor ve inip emote verip saldırmaya başlıyorum. Sonrasında birden beyzbol sopası çıkıyor ve bana saldırmaya başlıyor, nereden alındığı bilinmeyen sopa tekrardan kasaya konuluyor. Olması gerektiği gibi  devam etseydi rolün farklı sonuçlanacağını düşünmekteyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

İlk sefer
Spoiler: GösterGizle

İkinci sefer

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 22.04.2022 04:02 FreddyJobs »

#1 - 22.04.2022 03:20
1ci sste gözuktügü gibi emote  verip 'sopayi alir ve adama vurur'şeklinde emote vermekte bulunuyorum ardından sopayı bırakmadan devam ediyorum aracın üstüne atlıyor ve bende in diyorum iniyor elimde sopa olduğu şekilde vurup tekrardan etkisiz hale getirip gittik zaten ilk attıgı sstede emote verdigim gözüküyor

#2 - 22.04.2022 03:21
Ben emotelerimi verdim ss de gözükmekte ve Rihana Felcio adlı arkadaşım 1. ss te chatte emote verdiği gözüküyor. not olarak kendine olayı yediremeyip saçma şikayet açma dostum.

#3 - 22.04.2022 03:28
Arkadaşlar açıklamanın başında da dediğim üzere ilk seferinde akışındaydı her şey zaten. Bu attığım kanıtlar ikinci seferde olan olaylar :D

İlk ekran görüntüsündeki aracın yeriyle Rihanna ile dövüştüğümüzdeki aracın yeri arasındaki değişiklik görülebilir.

Aracın üstünde olduğumun maalesef ekran görüntüsü yok fakat arkadaş da onaylıyor. Aracı beyzbol sopasıyla sürmek nasıl oluyor bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.

Olayların gerçekleştiği zamana bakılırsa anlaşılacaktır zaten. Kanıtınız varsa siz de atın lütfen.
« Son Düzenleme: 22.04.2022 03:52 FreddyJobs »

#4 - 22.04.2022 15:10
Karşı bir savunma gelmeyecek galiba, sonuçlanabilir.

#5 - 22.04.2022 21:05
Selamlar,

Gönderilen SS'lerde Rihanna Felicio @Roberto_Humar karakterinin ikinci saldırıyı gerçekleştirirken emote vermediği görülüyor, emote vermeden rol gerçekleştirmeniz ihlal olarak değerlendirilir. Bu seferlik uyarılıyorsunuz, tekrarında ceza alacaksınız. @TİFFANY kullanmış olduğunuz üslup hoş değil, bu sebeple forum üzerinden uyarı puanı alacaksınız.
« Son Düzenleme: 22.04.2022 21:13 Luthien »