Öncelikle selamlar, iyi roller dilerim.
Konuşmanın SS'ini almadım, ama kendi attığın ss'de zaten rolsel olarak sana kask ile vuruyorum. /hasarlar aldığın yerde ise Miss Click atıyorum, attığın hasarlarda benim seni dövdüğüm falan yok. Emote kullandığımı görüyorsun zaten. Dediğim gibi rolün gidişatına göre böyle ilerliyor ve devam ediyor. Orada beni kışkırtman sonucunda böyle bir rol gelişti. Ama dediğim gibi maalesef ss almadım role uyarsın ve devam ederiz diye düşünmüştüm. Neyse.
Daha sonra sinirinden sende küfür etmeye devam ediyorsun. Hırs yapıp, GBI'da ağır küfürler ve seni uyardığım halde (leveline bakarak uyarmak istemiştim, ama 51 level başka hesabın varmış zaten. Böyle bir hata yapabileceğini düşünmemiştim, oynadığın zamanlarda hep mi AFK attın anlamadım)
Yani orada sana çok fazla tolerans sağlandı ve 10 dakika boyunca sadece küfürler ettin. Seni oradan çıkarmak için zaten seni çağırdım ama sen gelmedin. Kanıtlarım aşağıdadır.
üstte görüldüğü gibi birlik üyelerim ile beraber bir role giriyorsunuz, sonrasında ben adamları bölgeden gönderiyorum.
ben adamları bölgeden gönderdikten sonra sen arkalarından konuşuyorsun. sana defalarca konuyu uzatmaman gerektiğini söylüyorum olay büyütmemek için. samuel karakteri benim kim olduğumu söylüyor "çingenelerin başı" diye, ne yazık ki arkadaş konuyu uzatmaya devam ediyor.

ben uyardıkça dostumuz uzatmaya devam ediyor, en son beni (r19 karakteri) sikine sürüyor(?) sonrasında dayak yiyor.

savunmam bu kadardır, şunu söylemekte fayda var arkadaş bu kadar agresif role girerken alt karakterini kullanıyor, sanırım alt karakterle istediğini yapabileceğini sanıyor bu noktanın dikkat edilmesi gerekiyor.
ikili diyaloga girmenin bir mantığı yok, adminlerin sonuçlandırmasını bekleyelim.