Ganton'da bir kaç saniyeliğine Sadler Shit model aracımdan indim, Sanchez model motorumu parkladım. Araç çalma gibi amacım yoktu, kanıtı varsa sunabilir. Ekran görüntüleriyle bunu destekleyeceğim zaten. Arabamı çaldığını gördüm, kendisini kovaladım ve durmasını söyledim. Buna rağmen durmadı, kaçmaya devam etti ve karakterim tepki olarak küfür ederek kovalamaya devam etti. Kendisi de küfür etti, buna karşılık olarak ateş açmamdan normal bir şey yok. Seni takip ettim, kendi hood bölgene gittiğini gördüm. Hoodunda senden başka insan da yoktu, ben sadece seni vurup çıktım. Her şey sürekli roleplay çevresinde gerçekleşti. Buna hood baskını denmez. Üstüne üstlük bunu kasıtlı bir şekilde yaptıysan kuralları kendi lehine kullanıp haklı çıkmaya çalıştığın anlamına gelir, bu da oldukça yanlıştır. Üstelik kendi hoodunda tek kişi (aşama 2), biz ise üç kişi, iki farklı birliğiz. (aşama 3, Ruslar ve ben.) Bizzat şahit olarak koyduğu karaktere PM'den sıkıp/sıkamayacağımı soruyorum, bunu doğruluyor. Bunun dışında, Hood basmadık zaten. Sen Hood'a kaçtın, seni vurduk ve çıktık. Fear-RP'lik bir durum yok, tek kişisin. Bize ise üç kişiyiz. Ayrıca /b'den yazan ben değilim, Maske ID'm 22798. Mevcut tutumunda bulunmayıp kendini uzun süre kovalatıp (ekran görüntülerindeki zaman farkından anlaşılabilir, yaklaşık 15 dakika) küfür etmeseydin zaten sıkma gibi bir amacım olmayacaktı. Ayrıca rol henüz sonuca varmadan aynı bölgede AFK atıyorsun, sürekli roleplay kuralına karşıt geliyor bu. Bizzat kendi ekran görüntüsünde sıkmamın sebebi var zaten, konuşmaya fırsat tanımadı ve hep kaçtı. Bunu belirtmişim.
Ayrıca şunu da eklemeliyim ki, IC olarak karakterim Florida'ya yeni geldi. İşleyiş hakkında pek bir bilgisi de bulunmamakta. Haliyle senin bölgen hakkında da bir bilgim yok. Hiçbir zaman DM arayışında olmadım, eski sicillerimi yansıtmanın bir mantığı yok. Eskiden yediğim DM sebepli jail ise o zaman birliğe bir savaş sonucu toplu olarak uygulanmıştı. (Kasparov oluşumunda bulunmaktaydım.) Savunmam bu kadar, iyi günler. Alta konuya dair ekran görüntülerini bırakacağım.
Kendisine durmasını söylüyorum, durmuyor. Kaçıyor.Kaçmaya devam ediyor.Burada ise son görüldüğü tarafta onu araç GPS'sinden arıyorum. (PM'den aktif olduğu anlaşılabilir, onu orada gördüğüme dair ekran görüntüm bulunmadığı için PM'i bıraktım. Oyun içi PM'e göre hareket etmedim, GPS'e göre hareket ettim.)
Burada ise Rus karakterler onu buluyor, beni çağırıyor ve doğruluyorum. Hood'un orta kısmında falanda değil, tek başına. Arka kısımlarında, üç kişi sıkıyoruz. Alphanso karakterine bizzat PM'den soruyorum zaten görüldüğü gibi. -Ki bir tek PM'e kalmış bir olay değil, aktif rolde AFK atıyor. Bu ihlal, Hood'a kaçıyor, tek başına olduğu ve arka tarafta olduğu için sıkıyoruz. Yani bir hood baskını yok.
AFK olduğunu belirtiyor fakat bir dakika sonra geldiğimde etrafta yürüyor, beni görünce /ado yaralı atıyor.