Yazdıklarıma birkaç ekleme daha yapacağım.

Zamanında Sakuma, Tamaz ekibi ile savaştaydınız. Damon karakterini vurdular ve yeleğini aldılar. O zamanda da gasp rolleri inaktifti, şu anda da inaktif. Buna rağmen yelek alınma rolü yapıldı. Oradaki karakter de R-19, sen de öylesin. Olaylar arasında hiçbir fark yok.
Blood/Brim kültüründeki bir siyahi karakteri beyaza boyuyorsunuz, sizin görüşünüzle bu aşağılayıcı sayılmıyor, biz yeleğinizi alınca mı aşağılayıcı rol sayılıyor? Hiç sanmıyorum.
Eğer bir role giriyorsanız, o rolün sonucuna da farklı rollerde katlanmayı kabul ediyor olmak zorundasınız. Ben zamanında beyaza boyanırken nasıl role yüzde yüz uyum sağladıysam, sen de şu an uyum sağlamak zorundasın. Çünkü bu rol, burada roleplay yapıyoruz. Öyle değil mi?
Yukarıda bahsettiğim role
@Thorin the dealer admin de şahittir, yeleğin alınmasına itiraz edildiğinde durumu inceleyen ve Damon karakterine "yaralı durumuna düştüğünde her türlü role uyum sağlaması gerektiğini" söyleyen yetkili oydu.
Bu olaylar yaşanırken ben de Buffalo birliğindeydim, o zamanki rollere her türlü uyum sağlandığına da kendim şahidim. Şu an neden bu uyum sağlanmıyor? Rol yapıyoruz, her şey rollü gerçekleşiyor. Siz yaptığınızda problem olmuyor, biz yaptığımızda neden "/do role uymuyorum." yazıyorsunuz?