Konu: 19.02.2023 | Boris Poschevo, Latrelle_Hodges  (Okunma sayısı 211 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2023 16:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris Poschevo @Thorin | Latrelle Hodges @Noirew

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kenvante Schultz @enesszgnn , Dobby Trey @dispatch

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.02.2023, 16:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP, /B bölmek, Emotesiz işlem, DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabada Kenvante  karakteri ile oturuyorduk, her hangi bir rol olmadan "/b" bölerek bize ateş açmaya başladılar. Her hangi bir rol de yapılmadı, böyle bir birliğin R20'in böyle bir hareket yapmasını yanlış buluyorum. Umarım cezalandırılır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Rahatsız oldum, rol yapmak için gittiğim mekanda; "/b yeter kardeşim sabah akşam troll". Şunu da diyeyim ki, bunu yapan bir ONAYLI statüsünde bir birlik.
« Son Düzenleme: 19.02.2023 16:53 end of the fucking world »

#1 - 19.02.2023 16:21
şahitliğimi onaylıyorum. Gerçekten rahatsız edici bir durum, yapmadığımız şeyden gelip bize sıkılıyor. Dün yapılan şeyden sonra sürekli aynı hatayı yapacağımızı sanmış. Troll gibi bir amacımız yok.
Spoiler: GösterGizle

İc destek hattı.

#2 - 19.02.2023 16:37
Arkadaşlar sizler benim günde uğraştığım 20 trollden sadece dördüsünüz. Aynı terane yani, hoodun önünden 3-5 kere geç küfür et, çıkın hooddan dediğimizde arabayı park et hoodda dur izle. Tavernanın alt katına in, peşinden silahla kovaladığımızda PD'ye kaç şikayet et. Ben de /b'den isyan ettim, @RECOLT admin zaten orada beni /b' kanalı üzerinden uyardı.

Sen trollediğin için ceza almayıp bana gelip burada şikayet açacaksın, ben de /b'den trolle isyan ettiğim için ceza mı alacağım? buna cidden inanıyor musunuz? kolay gelsin, savunma yok.

Spoiler: GösterGizle
Alttaki arkadaşın attığı SSi merak eden olursa da, birliğimde hata yapan, ihlal yapan bir üyeyi PM üzerinden uyarıp DC bak diyorum. Discordumuzda 115+ kişiye açık bir genel chatimiz var, oradan uyarıları gerçekleştiriyorum ya da özelden. Bunda bir yanlış yok. O da zaten "abi ben yapmadım" cinsinden bir yazı yazıyor. Her şeyinizle saldırın beyler, hiç sorun yok alışığım.

« Son Düzenleme: 19.02.2023 16:41 Thorin »

#3 - 19.02.2023 16:43
Arkadaşlar oyun içerisinden full trollüyordu, hood bölgesinde de trollüyordu. Hiç temkinli haraketler sergilemiyor, Poschevo hoodundaki bütün işletmeleri koşa koşa trollüyor, Thorin zaten savunmayı yapmış, sonuçlansın sorun yok

#4 - 19.02.2023 16:46
Hoodun etrafında felan ne zaman küfür ettik? Aracın yan koltuğunda oturuyorduk sadece, gelip bize troll yapmayın felan diyip vurdun. Emekli yetkili olduğun için ceza almayacağın belli zaten sadece belki ufak adaletli davranılır ceza yersin diye şikayet açtık.  :garip: :garip: :garip:

#5 - 19.02.2023 16:48
Araçtayız ama hoodun etrafında koşturuyoruz tamammmmmmmmmmm tamammmmmmmmmm  ::) ::) ::)

#6 - 19.02.2023 16:59
Alıntı
Arkadaşlar sizler benim günde uğraştığım 20 trollden sadece dördüsünüz. Aynı terane yani, hoodun önünden 3-5 kere geç küfür et, çıkın hooddan dediğimizde arabayı park et hoodda dur izle. Tavernanın alt katına in, peşinden silahla kovaladığımızda PD'ye kaç şikayet et.

Sen trollediğin için ceza almayıp bana gelip burada şikayet açacaksın, ben de /b'den trolle isyan ettiğim için ceza mı alacağım? buna cidden inanıyor musunuz? kolay gelsin, savunma yok.
Alıntı
Arkadaşlar oyun içerisinden full trollüyordu, hood bölgesinde de trollüyordu. Hiç temkinli haraketler sergilemiyor, Poschevo hoodundaki bütün işletmeleri koşa koşa trollüyor, Thorin zaten savunmayı yapmış, sonuçlansın sorun yok

Selam dostlarım, şikayete ne kadar ileti atarsak o kadar sonuçlanması güç bir şikayet haline gelecek. Sizi trollediğimiz ve bize ateş açmanız gerektiren bir durum olduğu ekran görüntüsü göremiyorum. Sadece laftasınız, açıkcası kimseyi trollemedik. Kendi halimizde rol gerçekleştirirken bir anda içeriden çıkıp sitem etmeniz hoş değil. Bilmiyorum sizi günde 16 kişi trollediyse o hırsınız 16 kişiden çıkartmalısınız. Gelip suçsuz insanlara böyle sitem etmeniz veya vurmanız sorunu açıklığa kavuşturmaz.

Alıntı
Ben de /b'den isyan ettim, @RECOLT admin zaten orada beni /b' kanalı üzerinden uyardı.
B üzerinden Recolt uyardı, fakat ben bu konudan rahatsız olup konuyu şikayetler kısmına taşıdım.

#7 - 19.02.2023 17:12
Vice Roleplay yönetimi olarak oyuncu şikayetlerini değerlendirirken tamamen objektif olarak yaklaşsakta istisnai durumlarda şikayeti açan oyuncu ve şikayet açılan oyuncunun oyuncu profillerini göz önünde bulundurmamız gerekiyor, bu şikayette onlardan biri.

Hoodun etrafında felan ne zaman küfür ettik? Aracın yan koltuğunda oturuyorduk sadece, gelip bize troll yapmayın felan diyip vurdun. Emekli yetkili olduğun için ceza almayacağın belli zaten sadece belki ufak adaletli davranılır ceza yersin diye şikayet açtık.  :garip: :garip: :garip:

Bir emekli yetkilinin ceza almaması gibi bir durum yok. Oyuncu şikayeti arşiv kısmında bunun örnekleri fazlaca var ancak bu şikayet bir emekli yetkilinin hatta kendi rüştünü kanıtlamış, Vice Roleplay topluluğunca kabul görmüş bir oyuncunun bile ceza alabileceği bir şikayet değil zira bu tarz oyuncular sizi trollememeniz, kural ihlali yapmamanız konusunda sınırı aşmadan ''/b'' kanalı üzerinden uyarıyorsa orada durup düşünülmesi gereken bir durum var demektir. Özellikle sunucuya yeni başlamışsanız.

Ceza Verilmeyecek.