Taraflar gerekli kanıtları sunsun ve savunmalarınızı yapın, gece inceleyeceğim.
@Manifesto the Conqueror gerekli savunmaların hepsini yaptım, 1M'lik yatırım yapıp aldığım işyerine 30K gibi bir destekde bulundu, bulunduğununda kanıtını atamıyor ben söylüyorum, özel map yaptırıp rol yaptığım yerde sürekli "Trolling" yapması gerekçesiyle şahısı ortaklıktan çıkardım parasını IC istemek yerine OOC dolandırıcılık diye burada şikayet oluşturmuş. Tehditkar cümleler kurmamışım, OOC tehdit ediyor diyede eklemiş, 30K iadesi kararı verirseniz veririm 30K parasını ama IC istese zaten parasını alacak ama 15 yaşında olduğu için kendisine anlatamıyorum. Şahsıma ait olmayan discord adresleriyle buraya savunma yapmış, MultiAccount'un ne olduğunu bilmeyerek şikayete eklemiş, hesabım incelenebilir, iyi oyunlar dilerim.
Sen bana OOC çıkartıldığımı söylersen bende senden OOC isterim. Ayrıca hâlâ 30K diyorsun inkâr ediyorsun discord hesabının sana ait olmadığına. Gerekli savunmaları da sundum, discord hesabım istenebilirse verebilirim kim olursa olsun. Adamı da etiketleyip durma bir de onun için ceza yiyeceksin, onun hırsınıda benden çıkaracaksın. Üsttelik Luca_Valachi'de IC olarak biliyor ortaklık yaptığımızı ve kardeş rolü yaptığımızı. Apaçık şikayet açarsan 2000 dakikalık tüm ihlallerini paylaşırım demişsin tehdit etmedim diyorsun. 15 yaşımda olduğunu iddia ediyorsun hâlâ ne kadar komik. Tamam 15 yaşındayım, ne değişecek? Senin bunları yapmadığın anlamına gelmiyor. MultiAccount, birden fazla hesaplarla giriş yapmaktır, sadece birden fazla hesap oluşturmak değil. Bana uzatma diyor, hâlâ gece ilgileneceğim diyen adamı etiketliyorsun bir türlü anlamadım gitti. Senin yaş kaçtı ya 20'mi?

Çok garip. OOC olarak çıkarttığın için OOC olarak istedim, tekrarlıyorum hani 20 yaşında ki adama anlatmaya çalışıyorum.

1M'lik yatırım diyorsun

170K interior, 50K araçlar. Abarttıkça abartıyorsun. Madem 1M paran var, 50K'yı vermeye mi çekiniyorsun? Ne kadar garip. Orta da 5 tane obje var bana yatırım yaptım diyor. 60₺ vermiş bana onun havasını yapıyor arkadaş. Daha geçen 80Bin ₺ ile mikrotik cihaz topladım demiyorum ben sana hiç, gerekte yok. Konu ile alakâsız. Senin mekana para yatırdım demen gibi. Ben sana yatırmadın demiyorum, benim paramı vermedi, üstüne tehdit ediyor yalan söylüyor diyorum. Uzattıkça uzatıyorsun cidden.