Konu: [18.05.2022 - Joe_Bettelheim] Ortak Nezaket & Gişe Kural İhlali  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 18.05.2022 20:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joe Bettelheim @canyalcin21

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket & Gişe Kural İhlâli

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sakin-sakin trucker yaparken, Las Venturas gişesine geldim ve bu arkadaş gişe kural ihlâli yapıp, üstüne hiçbirşey olmamış gibi hareket etti ve ben de ismine bakmak için önünü keserek durdurmak zorunda kaldım. PM'den konuşmaya çalıştım, arkadaş hem üslubunu bozdu hem ağzımın tadını kaçırdı. Pm- gibi birşey yazdı, bu ne anlama geliyor diye sorduğumda hakaret etmeye devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Normalde bunun gibi küçük birşey için şikayet açmazdım fakat son zamanlarda gördüğüm üzere farklı platformlardan gelen, edep, erkan bilmeyen insanlar çoğalmaya başladı. Kişinin gerekli cezayı alacağını düşünüyorum.  :vays: :nays:

« Son Düzenleme: 18.05.2022 20:04 Rainbow »

#1 - 18.05.2022 22:52
Savunma için 24 saatiniz bulunyor. @canyalcin21

#2 - 18.05.2022 23:20
Arkadaş sanırım sadece benim dediklerimi alıntı yapmış ve kendisinin yaptıklarından hiç bahsetmemiş üstüne bu kadar ufak konuyu baya büyüterek foruma kadar taşımış. Sorun değil, yaşına veriyorum. Gişe ihlali yaptığım doğrudur. Sonrasında zaten gişeye ücret verdim. Arkadaş non-rp yaparak meslek aracını üstüme sürdü ve takla attırdı bana ve üstüne pm' den rahatsız etmeye başladı. Olay çıkartmadan yoluma baktım. Sonrasında da pm' i kapattım. Bu kadar küçük meseleyi buraya neden taşıdı onu da anlamadım bilseydim ben de ss alırdım :D :D

#3 - 19.05.2022 13:06
Arkadaş "takla attırdığımı ifade etti" herhangi bir kanıtı yok ve zaten böyle birşey yapmadım, şöyle bir durum oluştu ; kişinin gişeden geçtiğini ss almak için F8 tuşuna bastım ve oyun dondu, kişi arkamda olduğu için aracın arkasına çarptı.

#4 - 19.05.2022 14:15
Çünkü ben senin gibi çocuk değilim adamım en ufak şeyi buraya taşımak için hemen ss almadım. Sen normalde uzatmam diyip daha olay başlamadan ss almışsın bu 1, takla attırıp hala burada yalan, iftira konuşuyorsun. Bana pm atıp senin gibileri buralarda istemiyoruz, MTA'ya dön gibisinden egoist egoist konuşup kışkırtıp, non-rp yapıp meslek araçlarını ihlal bir şekilde kullanıp takla attırıp, pm'den rahatsız edip beni kışkırtıyorsun. Sonra da burada hiçbir şey olmamış gibi suçsuz gibi konuşuyorsun :D baya komik bi çocuksun sen onu anladım. Belki ceza verirler hiç sıkıntı yok. Bu senin yalancı birisi olduğunu değiştirmez haberin olsun. Ahlak kurallarına bu kadar dikkat ediyorsan önce yalan söylememeyi öğren ;))

#5 - 19.05.2022 18:06
Şikayet incelendi,

Gişe ihlali için yeterli kanıt bulunmuyor, ekran görüntüsü alınan mesafeden emote chate düşmeyebilir. Ancak pm üzerinden takındığınız tavır yüzünden Ortak Nezaket kapsamında ceza alacaksınız.