Şahitliğimi onaylıyorum, normalde hastaneye gittiğiniz zaman odaya lap diye dalıp böyle küfürler saçıp saçma sapan bir şekilde mesele çıkarmak mantıksız. Günlük hayatınızda bu tür tavırlar sergilemediğinizi varsayarak, yaptığınız rolün mantık seviyesini biraz düşünmenizi talep ediyoruz. Ayrıca, ek olarak şikayetlerinizi belirttikten sonra yapılan test ve tetkikler konusunuda gerçek hayattaki mantığı ile düşünün.Siz bir şikayetiniz olduğunda bunu belirtirsiniz, uzman kişiler her ihtimali değerlendirerek birkaç test yapmak ister.Fakat, siz o uzman kişiye derseniz ki şöyle oldu bana bunu yapın yeter diye, sizi ciddiye bile almaz aksine alay eder(Geçmiş dönemlerde ben de aynı muammeleyi yaptım,ağzımın payını aldım). Son olarak şunu demek istiyorum, savunmalarınızda anormal bir şey olmadığınızı belirtmişsiniz, sizin kendi görüşünüzdür. Bir şey diyemem.
@Lakoip arkadaşımıza PM'den cevap veren bendim, rolü bu şekilde bitirmemesini söylemiştim. Kendisi acelemiz var diyip ardından şikayet açacak mısın diye sordu, ben de benim açmayacağımı fakat diğer arkadaşlar adına bir şey diyemeyeceğimi belirttim. Bar rolünde ben yoktum, o yüzden bir yorum yapmam saçma olur.Fakat, hastanedeki rolün gidişatı tamamen saçma bir şekilde gelişti. Sırf siz aranızda gülüp eğleneceksiniz diye IC veya OOC olarak başka insanları taciz etmeye hakkınız yok. Çok büyük bir mesele olsa ortada zaten ağzımı açıp tek kelime etmezdim, fakat bu kadar saçma bir sebepten bu tarz roller tamamen gereksiz. Son olarak,
@SincaP arkadaşıımız "Kalk gidek" tarzı bir cümle kullanmış, Türkçe Terim kapsamında işlem yapılmasını talep ediyorum.