Konu: [17.03.2021 - Tate Sean] Rol ortasında /q  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 17.03.2021 14:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tate Sean

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jack Anderson, Thomas Rig

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:13.03.2021 13:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde brawl rolünde /q.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bana yapıldığı brawl rolünden sonra şahısın yüzünü aklıma kazıdım ve pizza stack'de yakaladıktan sonra brawl rolüne girdik üst üste 2 kere q attı daha sonra.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin forum isimlerini bilmediğim için etiketleyemedim.

#1 - 19.03.2021 16:20
@yasinsagin en kısa sürede savunmanız bekleniyor.

#2 - 19.03.2021 16:34
Merhaba öncelikle, bu rol başlı başına troll bir roldü ve ben normal bir şekilde rolümü yaparken yaklaşık sekiz kişi gelip daldılar, ondan önce de sayısız kez beni trollemişlerdi zaten. Bu rol iyice çekilmez bir hal almıştı, zaten rolde dayak yiyen quit atıyordu. En son küfür ederek /q attım ve açıkçası bir savunmam yok. Bunlar bir arkadaş grubu ve sadece trollemek amacıyla role giriyorlar, attığı sslerden de görebileceğiniz gibi de discorddan konuşarak rol çeviriyorlar. Şahsen böyle insanların rol zevkimi yok etmemesi için o /q yu attım da denebilir.
« Son Düzenleme: 20.03.2021 10:50 yasinsagin »

#3 - 19.03.2021 17:51
Troll rolmü,anladım.Yaptığın rollerin ssini atayım istersen.

#4 - 19.03.2021 18:02
Troll rolmü,anladım.Yaptığın rollerin ssini atayım istersen.
Konuyu saptırmayalım, diğer yaptığım rolden şikayetçiysen; onun için de ayrı bir şikayet açabilirsin. Teşekkür ediyorum.

#5 - 21.03.2021 01:58
Merhabalar,
yaşadığınız bir sorunu çözmek için şikayet açabilirsiniz ama oyundan çıkış yapamazsınız, yaptığınızda da bu tarz bir savunma kabul edilmeyecektir. Tate karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.