Konu: 16/11/2019 11:10 / Alejandro_Sabez , Jerico_Santigo  (Okunma sayısı 182 defa)

#0 - 16.11.2019 12:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @YurdunAkay Alejandro_Sabez / @KAYSERILI Jerico_Santigo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/11/2019 / 11:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: BMX BUNNY / Retarted rp / CJ / Refuse rp
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle sahıs ters yönden gelip bana carpıyor bana küfür ediyor bende ona 10 saniye icinde arkadasları toplanıyor bi telsiz sesi felan de duymadım bunlarla ilgili sslerim yok ama ooc mix asırı hard adamların sonra bunlar beni yakalamaya calısıyor iki tane bisikletli Alejando ile Jerico bmx bunny ile aracımın üstüne cıkmaya calısıyor ve adamlar 11:11 den 11:22 mi öyle bir vakit arac hızıyla aynı hızda bisiklet sürüyolar yorulmaları lazım ,  aracla bisiklete carptım yere düstü /do dan yere düstü felan yazdım bisikletine tekrar bindi kaza rolü kabul etmedi refuse rp illegal bir olay cevirmedigim icin vcpd kactım vcpd önünde cj yapıp aracımdan indirdi kısacası agır hatalı bir rol.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını isityorum o iki kisi hakkında zaten cok sikayet olusturuluyor iyi günler.

#1 - 16.11.2019 12:48
1: 1 ve 2. ssde sadece senin küfür ettiğin ve bize sataştığın görünüyor zaten ap açık bir sslerine bak şikayet açmadan önce.
2:Benim zıplama hareketlerimi gerçektede yapıyorlar mix'e gelirsek zaten 2 kişiydik sen bize sataşıyorsun.
3:Bisikletten düştükten sonra geri biniyorum bunda değişen birşey yok ne yapamam lazım ölmem'i lazım direğe vurduğum için.
« Son Düzenleme: 16.11.2019 13:48 YurdunAkay »

#2 - 16.11.2019 13:38
CJ demişsinde öyle bir şey gözükmüyor sslerde daha düzgün bir ss alsaydında görseydik.

#3 - 16.11.2019 15:34
Alejandro_Sabez  ve Jerico_Santiago karakterleri diğer şikayetleri de göz önüne alınarak yetersiz rol bilgisi ve trollingten yasaklanmıştır. Platformdan kalıcı olarak yasaklanmamak için yeni karakterlerinizde bu durumu göz önünde bulundurun.