Konu: 15.12.2020 Raul_North PG + Retarted RP  (Okunma sayısı 123 defa)

#0 - 15.12.2020 18:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Raul_North @RaulRaul313

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sergio Castilla @Vestri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.12.2020 saat 16:15-16:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle hood bölgemizde normal bir şekilde karakterim dikiliyordu. Ardından Raul North ilk başta gelip kafeye girmeye çalıştı. IC olarak henüz Kafe'de yiyecek/içecek olmadığı için kapalıyız dedim. Ardından "usuyorum amina" tarzında konuştuktan sonra SS'de de gözüktüğü gibi uyuşturucusunu tüketti ardından /do'dan "kafam guzel oldugu gorulebilir, sert tepki verebilir" şeklinde emote verdi.

Ardından kafayı çekmiş olan karakter küfürler ederek kışkırtma rolüne girdi. Karakterim sürekli alttan almaya çalıştı ardından mekanın önüne yığıldı. Bu süreçte Sergio role dahil oldu. Miguel siyahi karakteri göndermeye çalışsa da Raul itiraz edip hoodda kalmaya devam etti. Ardından karakterim adamı kovmaya çalışırken nasıl oluyorsa Raul karakteri haraketleri kontrol edemeyecek kadar kötü haldeyken bir anda kendisine geliyor ve ne yaşadığını anlayamıyor. Ardından kafası resetlenmiş ve kendine gelen siyahi karakterimiz ne oluyor diyip karakterlerimize yükselmeye başlıyor. Ardından kafası beş dakikada yerine gelen Raul arkadaşlarını arayıp Little Havana'ya toplamaya çalışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın banlanmasını arz ederim, böyle rolleri bir insan neden yapar aklım almıyor. İki gündür gelip "bizim mahallemiz burası, beyazlar yaşayamaz" lafını Little Havana'da diyen Idlewood siyahileri olması ne kadar mantıklı anlamıyorum. Karakterleri göçebe sokak hayatı yaşıyor sanırsam. Tamamen ortaya DM çıkarmak için planlanmış bir rol olduğunu düşünüyorum. Neyse ki buna maruz kalmamak için aracımıza binip ortamdan gittik. Ayrıca Azeri olup Afro Amerikan olmasını da pek anlayamadım Raul Karakterinin. Neyse gereğinin yapılmasını istiyorum teşekkürler.

#1 - 15.12.2020 20:01
Selamlar,

Yazım hataları ve tarzlarından anlıyoruz ki arkadaşlarımız henüz yeni. Kendilerine rol destek ekibimizi yönlendireceğiz. Cezalandırma yerine yapıcı yoldan gitmeyi tercih edeceğiz. Bu bağlamda bildiriniz ve platformu daha iyi bir hale getirme çabanız için teşekkürler.

K&A.