Konu: [15.08.2021- Jevonne_Hightower - Maske_17018] Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 215 defa)

#0 - 15.08.2021 03:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jevonne_Hightower @quakeN  + Maske_17018

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Esmaeel_Manesh - Manfred_Steinberg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.08.2021 - 02:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzinsiz Amazing Screenshot kullanımı, hatalı emote, Metagaming kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jevonne_Hightower isimli karakter Buffalo barın arkasında vurularak yaralı duruma düşüyor sonrasında yanına gittiğimde yaralı halde  olduğu görüyorum ve Jevone_Hightower isimli karakter yaralı olduğu halde  hareket ettiğini fark ettim şahıs beni fark edince
Amazing Screenshot kullanmayı bıraktı ve /me komutu üzerinden yaralı diye bir emote verdi sonrasında Metagame yapılarak Maskeli maske nosu Maske_17018 olan şahıs gelerek motosiklet ile Jevonne_Hightower isimli karakteri kaçırdı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açtığım şahıslar ve şahitler dışındaki kişiler şikayete karışmaz ise sevinirim.

#1 - 15.08.2021 03:49
Maskeli kişi bendim, orası aktif bir çatışma alanıydı. Sürekli etrafta neredeyse +35 kişi geziyorduk. Jev'in nerede vurulduğunu gördük, ölüm süresini beklemek yerine etrafta gezdik. Ölüm süresinin dolduğunu düşündüğümde oraya geldim ve başında ki kişiyi vurdum. Daha sonra zaten polise yakalandık. Metagame yapabileceğim bir alan olduğunu düşünmüyorum, loglarım kontrol edilebilir. Zaten SS'lerde görüldüğü gibi bir çok birlik üyesi orada düşmüş veya düşmemiş emote yapıyorlar. Aktif şekilde o çevredeydik.
« Son Düzenleme: 15.08.2021 03:51 Tokol »

#2 - 15.08.2021 04:01
Olaylar tamamiyle doğallığıyla gelişti ve herhangi bir hata olmadı. Yaralıya düşüp "yaralı" emote'umu veriyorum ardından animasyon verip yerde yatıyorum. Oluşum üyem olan Cornelius Harrington gelip beni o bölgeden kurtarıyor, aktif bir çatışma olduğundan dolayı vurulmanız da gayet normal. Hatalı bir emote veya MG göremiyorum, Amazing Screenshot dediğiniz şeyi ise daha algılayamadım.

#3 - 15.08.2021 09:36
Yakından takip ediyoruz, hırslarınıza engel olup yaralı rollerine uymalısınız. Ceza verilecek.