Konu: (15-07-2020) Bobby_Tyler  (Okunma sayısı 87 defa)

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 15.07.2020 11:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bobby_Tyler @Dkey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15/07/2020 01:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak nezaket, Car Ramming, Hatalı Emote kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olayın başında, bu arkadaş meslek aracıyla yanında arkadaşı ile benle ticaret yapmak için durdular, sonrasında ticari anlaşamamazlık sonucu bizim karakterlerimiz rolsel olarak kavgaya girişti, ben bu arkadaşlardan (adına şikayet açtığım arkadaş dışında, yanındaki arkadaşla bir sorun yok) birisine fazla hasar verdim ve o arkadaş rolsel olarak kaçmaya başladı, ben de kaçanı kovalarlar mantığı ile kaçan arkadaşı sokak başına kadar kovaladım. O sırada Bobby karakteri taksisini alıp beni arabasıyla ezmeye çalıştı, ben bundan birkaç defa kaçabildim ancak köşeye sıkışınca beni ezdi. (Youtube videosunda mevcut) Sonrasında ise gereksiz yere emote kullanarak,(ss#1) aynı zamanda bir ortak nezaket kuralını ihlal ederek /do kanalından "Dyton, anneni sikme izni" /me kanalından ne silahı ne bir şeyi olmamasına rağmen(ss#2) "Bobby Tyler, elini beline atar ve 6patları çıkartıp geceye renk katar" sonrasında tamamen iki tane troll emote kullanarak(ss#3) "Bobby Tyler mafya babası gibi yürür" ve (ss#4) olmak üzere "Bobby Tyler, Dyton'un ense köküne şapatullahı(?) yapıştırır." gibi yeri olmayan saçma sapan emote'lar kullanarak kişi zaten bu sunucuya, tamamiyle trollemek üzere ve insanların oyun keyfini kaçırmak üzere geldiğini belirtmiş oldu. Dediğim gibi Bobby karakterinin yanındaki arkadaşla herhangi bir sorunum yok, sadece bu tür trollemelerin artık bitmesini ve çocukça olup, eğlenceli olmadığını bilmelerini istiyoruz. Bu tür olaylar sonrasında oyun ile ilgili hiçbir role girmedim, veya hiçbir şey yapmadım çünkü keyfimin kaçmasına sebebiyet verdi. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum, umarım hak yerini bulur. Teşekkür ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 16.07.2020 01:58
Merhaba,

Bobby Tyler karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.