Konu: [15.05.2024 - Judah Mays] Metagaming - Deathmatching  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 15.06.2024 16:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Eserrrooo Judah Mays
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.06.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bulunduğum birlik  Las Venturas Crime Web - Pedrotti's Crew ve Ganton Young Gunnerz birliği aktif olarak savaş içindeler. Gün içerisinde sunucuda aracımla gezerken bir süreliğine ekran başından ayrılmıştım tekrar ekran başına döndüğümde Judah Mays karakterinin Ethan karakterine sıkıtığını gördüm. Ethan Cerbone karakteri bu iki birlik arasındaki savaş rollerinin hiçbirine katılım sağlamadı, hiçbir baskın rolünde bulunmadı. Kendilerinin beni aktif olarak rol yaptığımız bölgede bile görmesinin ihtimali yok çünkü oyuna girdiğim zaman ya karakterimle araç içinde oluyorum ki bu zaman diliminde de rol bölgemizde bulunmuyorum ya da rol bölgemizde bulunan bistronun yani interior içinde bulunuyorum bunların dışında şu sıralar iş hayatımdan dolayı oyuna da çok az giriş yapıyorum hatta bu sebepten dolayı da kendi bulunduğum birlikle bile rol yapamıyorum. Kendilerinin benim savaş rollerinin içerisinde veya OOC yollardan edindikleri bilgiler dışında birlikte bulunduğuma dair keskin bir kanıtları varsa sunmalarını rica ediyorum. Kısaca benim birlikte bulunduğumu bilebilecekleri herhangi bir durum veya rol yok. Kişi büyük ihtimalle forum üzerinden birlik içerisinde bulunduğumu öğrenip Metagaming kural ihlali yaparak karakterime saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Olaylar sonucunda VCPD ile gerçekleşen rollerde el koyulan eşyalarımın iadesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 15.06.2024 19:52 Mistrall »

#1 - 15.06.2024 16:41
eserrrooo adına;

Merhaba, hiçbir rolde bulunmadığını söylemişsin ama hatırlıyorsan chinatownda bize kenneth mark karakteri ile sıkmıştınız ayrıca hoodu basmaya da çalışmıştınız ama sen bunları hatırlamıyorsun galiba neyse hatırlatmış oldum. giydiğin skin altındaki araba bile aynı yoldan geçerken seni gördüm ve sıktım, savunma bu kadar. iyi günler.

#2 - 15.06.2024 16:54
İlk olarak, ben sizin hoodunuza baskın atmaya bir kere bile gelmedim, ikinci bahsettiğin Chinatown rolünde ben yoktum. Benim olduğuma dair bir kanıt bulabilir misin, rica ediyorum. Sadece aracıma bakarak bunu söylüyorsun, benim aracımın anahtarı başka bir karakterde daha bulunuyor. Tekrar edeyim ben bu rollerde bulunmadım. Kullandığım model default bir model, özel model değil yani herkes alabiliyor. Dediğim gibi aracımın anahtarı başka bir karakterde daha var ki her şeyi geçtim kullandığım araba da sadece bana özel değil sunucudaki herkes alabiliyor değil mi? Bunların dışında ben böyle bir rol yapacak olsam zaten maske kullanırım, model değiştiririm. Ne diye maske kullanmadan ve model değiştirmeden silahlı role gireyim şehir içinde?

#3 - 17.06.2024 05:17
eserrrooo adına;

Merhaba, hiçbir rolde bulunmadığını söylemişsin ama hatırlıyorsan chinatownda bize kenneth mark karakteri ile sıkmıştınız ayrıca hoodu basmaya da çalışmıştınız ama sen bunları hatırlamıyorsun galiba neyse hatırlatmış oldum. giydiğin skin altındaki araba bile aynı yoldan geçerken seni gördüm ve sıktım, savunma bu kadar. iyi günler.
Chinatown'da, kişinin size sıktığına ve hood bastığına dair 24 saat içerisinde kanıt göndermelisiniz.

#4 - 17.06.2024 10:02
eserrrooo adına;

Chinatown'da, kişinin size sıktığına ve hood bastığına dair 24 saat içerisinde kanıt göndermelisiniz.
kanıtım yok işlem uygulanabilir

#5 - 17.06.2024 13:34
Merhaba, Metagaming ve Deatmatching kural ihlali kapsamında Judah Mays karakterine işlem uygulanacak.

İyi günler.