Burada powergaming ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Eduardo_Varga karakterime uygulanan her türlü fiziksel ve fiziksel olmaya şiddete karşı emote'larımla ve konuşmalarımla karşılık verdim. Hiç birine tepkisiz kalmadım. Rol esnasında arada bir "/me sırıtır" gibi emote'ları da karakterimin mizacını yansıtabilmek için yaptım. Karakterim onay sürecinde olan bir birliğin R20 seviye bir üyesi olduğu için, bu şekilde küçük düşürülmesine tepki vermeye çalıştım ve bunu sadece yüz ifadelerimle yaptım. Fiziksel olarak herhangi bir powergaming yapmadım. Ayrıca attığınız ekran görüntülerinde karakterimin korkusuz davrandığını söylemişsiniz ama ben orada herhangi bir korkusuz tavır göremiyorum. Tek söylediğim "Pekala" kelimesi. Biraz önce de belirttiğim gibi karakterim onay sürecinde olan bir birliğin R20'si ve bu şekilde aşağılanmasına karşılık "Pekala" diyerek yetinmeye çalışıyor fakat şiddet uygulanmaya devam edince "Tamam, Bay Ruslan." şeklinde bir cümle kuruyor.
Bizimle sorunu çözmeye çalıştığınızı fakat "Şikayet açabilirsiniz." dediğimizi söylemişsiniz. Evet öyle söyledik çünkü burada herhangi bir ihlal olduğunu düşünmüyoruz. (
Bahsi geçen konuşmanın fotoğrafı) Eğer bir ihlal görüyorsanız karşı tarafa bunu tehditvari bir şekilde söylemek yerine direkt şikayet açabilirsiniz. Rol esnasında her türlü şiddete cevap verdik, söyleneni yaptık. Ayrıyeten adınıza gerekli ve gereksiz her ihlal için şikayet açtığımızı söylemişsiniz. Yaptığınız her ihlal için size şikayet açtık ve açtığımız hiçbir şikayetin "gereksiz" olduğunu düşünmüyoruz. Gerekenin yapılmasını söylediğiniz için de teşekkür ederim, tam olarak bizim de isteğimiz bu.
Bunun üzerine bir de birlik hood'umuzu elimizden aldığınızı ve bizim bu yüzden size şikayetler açtığımızı söylemişsiniz. İlk olarak onay sürecinde olan bir birliğin aktif rol bölgesine gelerek agresif rol yapamazsınız çünkü bizim, birlik kurulana kadar ve kurulduktan sonra da bir süre boyunca illegal rol yapmamız yasak (Bunun sorusu soruldu:
sorunun fotoğrafı). Dolayısıyla size karşılık veremeyiz. Rol esnasında rolün devamlılığını bozmamak için devam ettik. İkincisi sizin karakteriniz illegal değil, sivil bir karakteriniz var. Siz hangi gerekçeyle ve hangi hakla kurulmak üzere olan bir birliğin aktif rol bölgesinin kontrolüne geçiyorsunuz? Bunu da anlayamadık.
Yapılan şiddetlere karşı verdiğim tepki örnekleri:
Onay sürecinde olan birliğe karşı yapılan agresif rol ile ilgili soru: