Konu: [10.02.2022 - Walter Dark, Marcio Rodriquez] Retarded RP, Fear-RP ihlali  (Okunma sayısı 248 defa)

#0 - 10.02.2022 19:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Walter_Dark @byenescan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Frank_Hanebuth @mikaelson Thorsten_Radford @sXe Berthram_Meinhardt @BeatRose

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ekran görüntüsünde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded RP, Fear-RP ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hoodda takılıyorduk, şahıslar yanımıza gelip nedensizce laf atıp gittiler. IC/OOC hiçbir temasımız yok ve bunu onaylı hoodda yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 10.02.2022 20:20 Chieftain »

#1 - 10.02.2022 19:10
Şahitliğimi Onaylıyorum.

#2 - 10.02.2022 19:12
Şahitliğimi onaylıyorum, olay sırasında arkadaşımın yanındaydım. Araçla önümüzden geçerken duraklayıp bu sözleri edip gittiler. O:-)

#3 - 10.02.2022 19:26
:/ Anlayamadım şikayeti Marcio' adlı karakterle sohbetimiz bu sizin hoodan geçerken olan bir sohbet size söylenmemiş şimdi ne savunma yapayım bilemedim çünkü IC aramızda konuşma :/

#4 - 10.02.2022 19:27
Araçta konuşuyorduk sizin hood'a yolun üstünde işte aramızda sohbet ederken haritaya bakıp hood olduğunu farketmediğim için özür dilerm :/

#5 - 10.02.2022 19:35
Araçta konuşuyorduk sizin hood'a yolun üstünde işte aramızda sohbet ederken haritaya bakıp hood olduğunu farketmediğim için özür dilerm :/
O kadar yer varken tam benim önümde durup, bu şekilde cümleler kurup tam gaz uzaklaşmanızın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. İddia ettiğiniz sohbetin öncesi-sonrası varsa SSlerini gösterebilirsiniz.

#6 - 10.02.2022 19:54
Yaptığımız roller için ss çekmiyorum senin o taraflarda durmamın sebebi ise klavye ile yazmam  zaten iki saniye durmuşuz bende şikayetini gereksiz buldum yanımdaki arkadaş bana şikayet açsa daha mantıklı olurdu, çünkü size söylenen birşey yok eğer size söyleseydim /me X kişiye bakar. derdim.
« Son Düzenleme: 10.02.2022 19:57 byenescan »

#7 - 10.02.2022 19:56
Yaptığımız roller için ss çekmiyorum senin o taraflarda durmamın sebebi ise klavye ile yazmam hem sürüp hem yazmak için çok hızlı olmam gerek!

Chatlogu görsem yeterli, ikna olmak istiyorum sadece. Marcio arkadaşımız da atabilir ayrıca.

#8 - 10.02.2022 19:59
Marcio'da ss varsa atabilir bende yok çünkü.

#9 - 10.02.2022 20:03
Yaptığımız roller için ss çekmiyorum senin o taraflarda durmamın sebebi ise klavye ile yazmam  zaten iki saniye durmuşuz bende şikayetini gereksiz buldum yanımdaki arkadaş bana şikayet açsa daha mantıklı olurdu, çünkü size söylenen birşey yok eğer size söyleseydim /me X kişiye bakar. derdim.

Şikayeti gereksiz bulmuyorum, sonuçta normal yolda giderken birinin yanında durup böyle diyip uzaklaşmak ne olursa olsun retarded-rp olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda hoodumuzun otopark olmasından dolayı bu tarz harasslamalara çok maruz kaldık ve toleransımız kalmadı malesef. Ayrıca SS de istemiyorum, chatlog kanıt sayılmıyor ama ben chatlogu görsem yeterli.