Konu: [1.02.2022- Wolfgang Luthenferg-Gerard Luthenferg-Lena Rivera] DM-GBI-BUNNYHOP  (Okunma sayısı 548 defa)

#0 - 01.02.2022 16:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wolfgang_Luthenferg @ahmetçtn - Gerard_Luthenferg @Parzival37 - Lena_Rivera @LaLa-

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Haik Kellejian @Lera0

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.02.2022 16:10-16:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
DEATHMATCH= Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Güvenli Bölge İhlali: Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.
Bunny Hoop:Birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Durduk yere emote vermeden önüne gelene saldırdılar. Zaten sslerdeki saate bakarsınız sürekli bize saldırıyorlar sürekli düşüyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1.Haike saldırmaları.
Spoiler: GösterGizle

2.Bana saldırmaları(Wolfgang).

3.Bunyy Hoop.

4.Bana saldırmaları(Gerard)

5.Hasarlarım.

6.Role dahil olmayan herhangi birisine saldırması.

7.Arkadaşımın hasarları.

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 01.02.2022 16:44
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş zaten her şeyi ortaya dökmüş, gerekli kanıtları ortaya koymuş. Lena Rivera adlı şahısa bir şikayet daha var, zaten kişi trolle gelmiş belli. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum, bu tarz olaylar bizi oyundan soğuttu. @Beagle
« Son Düzenleme: 01.02.2022 16:53 Lera0 »

#2 - 01.02.2022 17:05
Bunny konusunda yetersiz kanıtın var, bir iki defa yapmadım ayrıca aynı şekilde sen de yaptın, sanki arkadaşlar vurmamış biz sebepsizce tek onlara vumuşuz gibi burada yalan söylüyorlar, şikayete şahit olan arkadaşla bile kendisi kavga etti. Onlar bize saldırdı, biz onlara saldırdık karşılıklı oldu, jail yiyicek birileri varsa her iki taraf olmalı.

#3 - 01.02.2022 17:06
Ayrıca brawl rolü ihlali yaptığında ortada, sana saldırırken sen sürekli yemek yiyip canını fullemişsin, kendi kendini yakmışsın bu konudanda şikayetçiyim.

#4 - 01.02.2022 17:07
Orada yemek yiyorum canımı doldurmaya çalışıyorum ve siz hala vuruyorsunuz? Brawl benim yemek yememden önce gerçekleşmişti ve siz hala ısrarla saldırmaya devam ettiniz. Yönetimi kandırmaya çalışma dostum.

#5 - 01.02.2022 17:08
Sana vururken yemek yemeye çalışman bir ihlal zaten, bunu anlamıyorsun. Tekrar söylüyorum tek biz saldırmadık koşarak bize vurmaya çalışıyordunuz.

#6 - 01.02.2022 17:09
Kanıtınız varsa yeni şikayet oluşturun burayı boşuna kirletmeyin.

#7 - 01.02.2022 17:11
Olay esnasında @yutoalpha adlı yetkili de oradaydı. Kendisiyle attığım rapor sonrası irtibata geçtik. O da sürekli şekilde bize atılan brawl rolün şahididir.Üstüne üstlük Haik adlı karakter emote vs. kullanmadan direk saldırıyor. Hapis süresi bitsin diye afk atmıştım. Orada bile dövmüşler. Loglara bakılabilir. Lena_Rivera, Gerard_Luthenferg ve ben rol yaparken arka arkadaya bir çok kez brawl role maruz kaldık. Şahıslara gereken cezanın verilmesini talep ediyorum.

#8 - 01.02.2022 17:13
Savunma yapmanız daha doğru olur. Gerekli kanıtınız var ise şikayet oluşturabilirsiniz.

#9 - 01.02.2022 17:15
Dostum, admine raporum ortada.  Burayı boşa kirletip yalan konuşmaya gerek yok. Yaklaşık altıya yakın kez beni baydın, loglar incelenir gereken yapılır. İyi forumlar.