Konu: 08.05.2025 Philip McGowan - FramerV+Improved Deagle  (Okunma sayısı 345 defa)

#0 - 09.05.2025 20:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Philip McGowan - @baratheon
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Anthony Jones - @WAGNER556
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.05.2025 - 4:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
3. parti yazılım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: gece saatlerinde Ocean'da @LegitimuZ ile tartışma rolü oldu, devamında bizi 3 saat orada bekleyerek Philip McGowan ve Alkas Chabukiani isimli karakterleri ateş etmesi için yönlendirdi, bölgeden ayrıldığımızda direkt olarak Anthony Jones ve Derek Tillman karakterlerine ateş açıldı, karşılık verdiğimde ise Alkas Chabukiani'nin net bir şekilde god olduğu, 7 hit yemesine rağmen canının azalmadığını gördüm ve banlattım. Bu arkadaşımızın da videoda göründüğü üzere framervigilante ve improved deagle hile yazılımları net bir şekilde görünüyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):sunucudan yasaklanmasını talep ediyorum, üstün zeka göstererek videoyu silerse video kaydı mevcut, yetkili benimle iletişime geçebilir
« Son Düzenleme: 09.05.2025 20:43 Spyro »

#1 - 09.05.2025 20:42
şahitliğimi onaylıyorum. 19-22 saniye aralığında yaptığı a-d’nin keskinliğinden frame vigilante kullandığı ve 21.saniyede son deagle atışından sonra animasyonu hızlıca bırakmasından improved deagle kullandığı belli oluyor. Animasyon iptali için gereken süre en az 1 saniye. C tuşuna bassa sunucu korumasına girerdi. Her neyse temiz Vice mümkün  :minigun:

#2 - 09.05.2025 20:55
videodaki, kişinin ben olduğuma dair bir kanıt niteliği gelirse atarım savunmayı.

#3 - 09.05.2025 20:58
@baratheon gece saatlerinde geçen rolü takip ediyorduk, savunmanızı yapmanız için 24 saatiniz bulunuyor.

#4 - 09.05.2025 21:01

Tam hali varsa, gönderebilirsiniz. Ona göre de savunma yapabilirim.

#5 - 09.05.2025 21:03
Editlenmiş video veya ekran görüntüsünün geçerli olup olmaması, yönetici inisiyatifine bağlıdır. Bu durumda savunma için 24 saat süre tanındı ve savunma bekleniyor.

#6 - 09.05.2025 21:09
Video'u editleyen kişi de, bendim. Videoda hızlandırma-yavaşlatılma ve kırpma mevcut. Attığım mermilerin güzel görünmesi adına, hitmarker.png'de ekledim. Sylas o an ikimizi de specliyordu, 30 dakika boyunca speclediğine göre,  FrameVigilante ve, Improved'imi görmemesi anormal bir durumdur. Ayrıca, yönetici şikayeti oluşturacağımı bildiri geçiyorum. Lia'nın koyduğu kuralları hiçe saymanız daha a-normal bir durum.

#7 - 09.05.2025 21:17
Şikayetin başka bir admin tarafından bakılmasını talep ediyorum.  :sampanya:

#8 - 09.05.2025 21:20
Video'u editleyen kişi de, bendim. Videoda hızlandırma-yavaşlatılma ve kırpma mevcut. Attığım mermilerin güzel görünmesi adına, hitmarker.png'de ekledim. Sylas o an ikimizi de specliyordu, 30 dakika boyunca speclediğine göre,  FrameVigilante ve, Improved'imi görmemesi anormal bir durumdur. Ayrıca, yönetici şikayeti oluşturacağımı bildiri geçiyorum. Lia'nın koyduğu kuralları hiçe saymanız daha a-normal bir durum.

Madem sendin ne diye ben olduğuma dair kanıt gelirse savunma yapacağım diye şikayeti uzatıyorsun, direkt savunma yapsana? Her neyse,  videoyu istediğin kadar hızlandırıp/yavaşlatabilirsin. Hatta sen yap lütfen, ekstra yavaşlatılmış-hızlandırılmış halini kanıt olarak buraya at. O derece a-d keskinliği elde edeceğin tek eklenti frame vigilante. Improved deagle için savunma yapılacak bir şey yok, her şey ortada. Animasyonu o kadar erken bırakma süresi imkansız  :D

#9 - 09.05.2025 21:23
Kanıt niteliği taşımayan bir şikayete, savunma yapma zorunluluğum yok.  Video editli diyorum, üstünü deme gibi bir lüksüm yok. Editli-kırpılmış videolar kanıt niteliği taşımıyor kurallarda böyle yazıyor. Yönetici şikayeti oluşturacağım.  :D