Konu: [07.07.2021] Javion_Gregory - Christina_Delores  (Okunma sayısı 459 defa)

#0 - 07.07.2021 03:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javion_Gregory @barrylex - Christina_Delores @Gordisbust

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paul_Pernazzi @elhasoo  - Lucas_Pernazzi - @xberkayinho - Bradley_Ingrassia - @umxtkabakci0

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS ve video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hood bölgesinde fear rp, illegal kural ihlali, güvenli bölgede agresif rol, DM, retarted-rp, ooc kin & nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler daha öncesinde de örneğin https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=111743.msg507181#msg507181 ve https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=111604.msg502114#msg502114 linklerindeki şikayetinde de Gentilini birliğine sebepsiz sıkıyorlardı. Yeni karakterler ve yeni rol planlarına geçtikten sonra kişilerin içerisinde nasıl bir OOC kin varsa üstünlükle güvenli bölgede hakaretler savurup sonrasında hood bölgesinde motorlarla turlayarak non rp rollerine devam ediyorlar. Birliklerden çıkmışlar veya sivil karakterler ile bu iki arkadaşımız Gentilini birlik üyelerine DM atmaya devam ediyor, arkadaşlarımızın rol zevkini bölmeye ve baltalamaya devam ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

DM videosu.

Market caddesinde agresif rolün başlangıcı.
Spoiler: GösterGizle

Hood bölgesinde agresif rol, non rp ve fear rp kural ihlalleri.

OOC kinlerinin belli olduğu ve ufak bir trafik kavgasından sürtüşmeyle DM atmalarına sebepsiz rolleri.

Ek açıklamalar(varsa): OOC kininiz durmazsa yöneticiler yasaklarıyla durdurabilir dostlar, üstüne üstün şahsi olarak konuşmam ile devam ediyorsunuz. Yakışmıyor, şikayet aktif. Geri çekilmeyecek. Yönetimin kararına bırakırım.

#1 - 07.07.2021 03:08
Kişilerin alabileceği en ağır cezayı almasını istiyoruz, bir değil iki değil bu sürekli olarak böyle ilerliyorlar, yarası olan bize sektiriyor kinlerinin olduğu apaçık ortada.

#2 - 07.07.2021 03:10
Selamlar, iyi ve seviyeli forumlar. Şikayet ile alakam olmasa bile, eklemek istediğim bir kaç şey var.

Moressa'nın şikayeti açtığı kişiler, bugün farklı karakterler ile Kumarhaneme geldiler ve gereksiz şekilde agresif roller sergilediler. DM atacaklarını bildiğim için, agresif ve tavır alıcı roller sergilemeyerek onlara istedikleri şeyleri vermedim. Ayırca kişiler NC attıktan kısa bir süre sonra sebepsiz yere DM atıyorlar. Bildiğim kurala göre, NC attıktan sonra silahlı rollere girebilmek için (Tabi bana göre yaptıkları şey rol değil, DM) 48 saat geçmesi gerekiyor. Aşağıya, bu iki arkadaşın kumarhanemde yaptığı rolleri bırakıyorum. Umarım, arkadaş bu şikayete attığım yanıttan sonra gelip kumarhanemi falan taramaz.   O:-)

#3 - 07.07.2021 03:17
 @Gordisbust 'i severim ama neden yaptıklarına anlam veremedim, üzücü.

#4 - 07.07.2021 03:26
Merhabalar,

öncelikle şahitliğimi onaylıyorum, doğruluyorum. Javion_Gregory ve Christina_Delores ikilisi sürekli Gentilini birliği üyelerine DM atıyor ve oyuncuların rol zevklerini kaçırıyorlar.

Sürekli NC atıyorlar, hooda gelip karakterlerimizi sinirlendiriyorlar, tahrik ediyorlar. Olaylar hood içerisinde yaşanıyor, bu gerçeği unutmayalım.

Role ayak uyduruyoruz bir şekilde işleri yoluna koymaya çalışıyoruz.

Christina karakerini yakalayıp kaçırıyoruz, Javion oyundan quit atıyor, rolümüz baltalıyor.

Kendi adıma gerekli şahitliğimi yapıp, şikayete yardımcı oldum. Adıma bir şey denilirse yanıt veririm.

#5 - 07.07.2021 12:11
kankalar sakin olun olun bakalım, akşam savunma yapıcam. Olayları güzel çarpıştırarak anlatmışsınız. :D He birde her defa sıkıp sonra şikayet açmanız o da güzel.
« Son Düzenleme: 07.07.2021 12:17 barrylex »

#6 - 07.07.2021 14:02
Şahitliğimi onaylıyorum

#7 - 07.07.2021 15:06
kankalar sakin olun olun bakalım, akşam savunma yapıcam. Olayları güzel çarpıştırarak anlatmışsınız. :D He birde her defa sıkıp sonra şikayet açmanız o da güzel.

O güzel savunmanı dört gözle bekliyoruz, sorun yok. Olayı screenshotlar ve video kayıtları ile kanıtladık. Sivil karakterler ile illegal rol döndürüyorsunuz, silah kullanıyorsunuz.

Christina_Delores karakteri illegal kural ihlali yapıyor, Lucas Pernazzi karakterini vuruyor, düşürüyor. Christina sivil bir karakter, bunu yapamaz.

Biz hiçbir olayı çarpıtarak anlatmadık, söylediklerimizin kanıtlarını sunarak şikayet oluşturduk.

#8 - 07.07.2021 21:27
silindi
« Son Düzenleme: 07.07.2021 21:33 tiphied »

#9 - 07.07.2021 22:37
Öncelikle merhabalar, şikayet ile alakam olmadığını dile getirmek istiyorum ancak forumda dolaşırken farkettim ki kişiler ihlaller zincirine başvurmuş.
Benim de birkaç kanıtım var buna dair.

Tamirhane bölgemde bana boş agresif yapıyor, sürekli küfürler ediyor, ardından şahıslara ateş ediyorum.
Eğer neden ateş ettin gibi bir düşünceniz var ise kişilerin yaptığı diğer agresif yerlerin Ss'lerini ekleyebilirim.

Kişileri eğer saatlere bakarsanız RK ettikten sonra size de uğradıklarını ve ateş açtıklarını görebilirsiniz. Dün akşam tamamen DM amacıyla sunucuda dolaşmışlar resmen, bir şey demeyeceğim.
RK olduklarının SS'leri.

Bu kanıtları buraya eklememin sebebi hem benim hem de diğer oyuncuların oyun zevklerini bozmaları, aynı şekilde bana yaptıklarını başkalarına da yapmalarındandır. Umarım gerekli cezayı almalarında etkisi olur.
İyi forumlar.