Konu: [07.02.2022 - Jimmy Buckley] Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 220 defa)

#0 - 07.02.2022 19:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy Buckley @misteriothegreatest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: hepsini yazamam, aşağı yukarı çoğu PD oyuncusu. ( @Rennie )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.02.2022, 19:00 sularında.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi(ler), Market bölgesinde birilerine ateş açtılar. Polis ekipleri tarafından bir süre kovalandılar, yakalandıkları anda kişi bağlantısını kopardı. Aşağı yukarı on beş dakika bekledik, oyunda yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: En üst, Stephen Barton'un emotesinin altında belli oluyor.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eklemek istediğim bir şey yok. Klasikleşmiş, elektriğim gitti muamelesini; birilerine sıkarken de duymak isteriz. Sadece yakalandıklarında kopan bir bağlantı muhabbeti can sıkıcı.

#1 - 07.02.2022 20:33
Selam dostum, direk savunmaya geçeyim. Öncelikle Server'da 15 den fazla silah kaybım var, o yüzden /q gibi bir şey söz konusu değil, türk telekom saat 5-6 sıralarında kafayı yedi, sürekli bağlantı kopuyordu. Örnek olarak şöyle bir video atayım, saat 6 sularında Dedyo ile beraber aracını almaya gidiyorduk, daha sonra bağlantım koptu Dedyo bisikletten düşüp havalara falan uçtu, bunun daha önceden başıma geldiği için ve aktif savaşta olduğumuz için hızlıca /q atıp tekrar oyuna girmeyi denedim, fakat internetim gittiği için oyuna bir süre giremedim, 20 dakika sonra tekrar geldi, daha sonra role devam ettim, orada Dedyo'nun bağlantısı gitmediğini arkadaşım Dedyo doğrulayabilir, orada benim bağlantım kopuyor. @Grkayak

Olay yerine gelirsek orada dediğim gibi türk telekomun yine ve yine gazabına uğruyorum, PD'lerden kaçarkan Valachi malikanesinin orada bağlantım yine gidiyor, oyuna girdiğimde orada spawn oluyorum, attığın ss'de gördüğüm kadarıyla bağlantım biraz daha ileride kopuyor, bu bağlantı sorunuyla alakalı diye düşünüyorum, bağlantınız koptuğunda beş-altı saniye sonra chatlog'a bağlantısı koptu yazısı düşüyor diye biliyorum, yanlış biliyor da olabilirim, savunmam bu kadar.

#2 - 08.02.2022 11:07
Merhabalar, karakter ceza alacak.