Konu: [06.03.2022] Abraham Terrell - Miguel Tail (MetaGaming)  (Okunma sayısı 263 defa)

#0 - 06.03.2022 17:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Abraham Terrell @JhonBallasx2  ve Miguel Tail @Polo_Taylor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kirk Weston @scox  ve Tyler Wilson @nokia6

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/03/2022 16:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Oyun içerisinde /PM kanallarından ya da /B kanallarından yapılan bilgi paylaşımları, bir mal alıp satma, herhangi bir rol değeri taşıyan paylaşım ise /b ve /PM gibi kanallar OOC kanallar olduğu için kişi Metagaming kuralını ihlal etmiştir, bu durumda yüksek bir cezaya tabii tutulabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşlar bizim işlettiğimiz bir kumarhaneye saldırıyor bizde rol gereği peşlerine düşüyoruz ve birini bulup, etkisiz hale getiriyoruz ancak arkadaş, dostlarını /PM yoluyla çağırıyor ve bize saldırıyorlar. Sonrasında bırakın onların hood bölgesinde olmayı hiçbir hood bölgesinde olmamama rağmen beni gasp etmeye çalışıyor, durumu izah etmeye çalışınca ve yaralı durumundan çıkınca bana emotesiz saldırıyorlar. Yoldan geçen iki dost ise meseleyi anlayıp bana yardım ediyorlar ancak bu seferde bana saldıranlar beni "Metagaming" ile suçluyor, onlara göre ben bana yardım etmeye çalışan arkadaşları /PM yoluyla yardıma çağırmışım. Artık bu olaydan sıkıldığım için onlara uyuyorum ve tahmin ettiğim gibi beni hood noktalarında bulunan bir eve götürüp güzelce gasp ediyorlar ve sonrasında bana yeniden saldırıyorlar. Hem ben hem de Abraham RK'lı olmamıza rağmen... Ben bu arkadaşların cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://files.fm/u/89js23t2b

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 06.03.2022 17:55 şempanzecelil »

#1 - 06.03.2022 17:51
Görüntü kirliliği olmaması için 11 resmi bir linkte birleştirdim. Ayrıca eklemeyi unutmuşum arkadaşlar ortalama 8.000 dolar civarı paramı da üst üste gasp ettiler.
« Son Düzenleme: 06.03.2022 18:06 şempanzecelil »

#2 - 06.03.2022 18:23
mix yapan kişi o zaten pm yazışmalarınızı okursanız biz gasp ettik bize ooc yazdı zaten para ise parayı veririm yazdı ss atıcam

#3 - 06.03.2022 18:24
8k değil 7k aldık hemde

#5 - 06.03.2022 18:34
1. ooc para teklifini görüyorsunuz
2. spam kill
3. Daniel sırtımda diye emote veriyorum gelmiyor ve emote vermeden saldırıyorlar görüyorsunuz

#6 - 06.03.2022 18:39
https://imgyukle.com/i/EXfchf
ve burada mix yaptıkları gözüküyor bakın pmleştiği atam hooda girmiş.

#7 - 06.03.2022 19:35
Birincisi ben kimseyle /PM aracılığıyla iletişime geçmedim,zaten Kirk ve Tyler araç ile sürekli sizi izliyordu ikincisi bu işi para için yaptığınız zaten açık saçma sapan bir (rol bile denmez ama ben rol diyeyim) rol yaptığınız için ve bende bundan kurtulmak için "Parayı vereyim, gidin" dedim. Adam akıllı rol yapsanız zaten role uyarım ve ayrıca bana tam 4 defa emote vermeden saldırdın, onuda eklemiş olayım.
« Son Düzenleme: 06.03.2022 19:42 şempanzecelil »

#8 - 06.03.2022 19:37
Ayrıca oyuncu şikayetleri bölümüne baktığımda Abraham'ın, Miguel'in ve Jack'in adı genellikle gözüküyor, hadi ben yalan söylüyorum herkes mi yalan söylüyor?

#9 - 06.03.2022 20:45
Ve benim adamı 3 tane toplam şikayet var