Konu: [04/02/2022] Xavier Redmond - Hood Baskın İhlali  (Okunma sayısı 218 defa)

#0 - 05.02.2022 00:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: EmirViolent  | Xavier Redmond

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/02/2022 23:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ÇATIŞMA

Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Sokağı 2 kişi basıp beni vuruyorlar. (2. aşama bir birlik.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): İhlalle alakalı tam kaynak bulamadım.

« Son Düzenleme: 09.02.2022 12:01 yutoalpha »

#1 - 05.02.2022 00:26
Merhabalar, sakin bir şikayet olmasını istiyorum. Öncelikle üç kişi hoodunuzu bastık ve hit and run yaptık. 3 kişi olduğumuzun kanıtı ektedir.

Ek olarak şuanda forumda ikinci aşama birlik olarak görünmüyorsunuz, bununda kanıtı ektedir.

Ayriyetten burada hoodumuza bir kişinin baskın yaptığını görüyorsunuz gerekli cezayı almasını arz ediyorum. :vice:
   @AgahBrian @Bitsy hood baskınında bulununlar.
« Son Düzenleme: 05.02.2022 00:59 EmirViolent »

#2 - 05.02.2022 00:59
1. Üç kişi basmanız yetersiz, değişen birşey yok.
2. Şikayetin varsa benim açtığım şikayette sadece savunmanı yap, kendin ayrı şikayet aç.
3. Ceza yemesini istediğin arkadaşa şikayet açarsan bile olayın arka tarafınında olduğunu hatırlıyorum, alttığın SS tam değil diye hatırlıyorum. "Emin değilim ama"

#3 - 05.02.2022 01:03
Merhabalar, sakin bir şikayet olmasını istiyorum. Öncelikle üç kişi hoodunuzu bastık ve hit and run yaptık. 3 kişi olduğumuzun kanıtı ektedir.
Spoiler: GösterGizle

Ek olarak şuanda forumda ikinci aşama birlik olarak görünmüyorsunuz, bununda kanıtı ektedir.

Ayriyetten burada hoodumuza bir kişinin baskın yaptığını görüyorsunuz gerekli cezayı almasını arz ediyorum. :vice:

@AgahBrian @Bitsy hood baskınında bulununlar.

Gerekli kanıtlar mevcut, şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 05.02.2022 01:17
1. Üç kişi basmanız yetersiz, değişen birşey yok.
2. Şikayetin varsa benim açtığım şikayette sadece savunmanı yap, kendin ayrı şikayet aç.
3. Ceza yemesini istediğin arkadaşa şikayet açarsan bile olayın arka tarafınında olduğunu hatırlıyorum, alttığın SS tam değil diye hatırlıyorum. "Emin değilim ama"

Ssler tamamen tam, buna yetkililer karar verir.
Hood'un ikinci aşama olduğuna dahil forumda birlik duyurularında hiç bir şey yok bunlar olmadan birliğinizi ikinci aşama kabul edemezsiniz,

Şikayet açacağız birliğe mi açsak kişisel mi açsak bilemedik, en yakın sürede açacağız.   :manifdog :sampanya:

#5 - 05.02.2022 01:53
Tartışmasız bir şikayet olduğu için mutluyum    :D  :manifdog
Ayrıca şikayeti nereye açarsın bilmem ama video kaydın tam varsa bana ulaştırırmısın? Olay dediğin gibi tek kişinin hood bastığıysa birlik içinde cezasız bırakmak istemem.
Forum üzerinden veya Discord üzerinden ulaştıra bilirsin.
MEMO&KİDO#2271

#6 - 09.02.2022 12:13
Merhabalar, oyun içerisinde mini mapte görüldüğü üzere 40. Blok birliğinin bir bölgesi var ve bu yüzden 2. Aşama niteliği taşıyor. Karakterleriniz ceza alacak.