Konu: [30.07.2025]Tevonte Preston - Hatalı emote  (Okunma sayısı 66 defa)

#0 - 30.07.2025 12:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tevonte Preston @eseksiorce N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Davonte Banks @ruzgra666 N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12:00 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı emote kullanımı

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin oluşumları ile savaştaydık. Oluşumları FM tarafından kapatıldı, hala çetecilik oynamaya devam ediyorlar. O:-)
Aşağıda bıraktığım hatalı emoteyi görebilirsiniz.
N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.07.2025 12:43

#2 - 30.07.2025 12:56
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 30.07.2025 14:16
Kanka nasıl bir kafa yaşıyorsunuz. Yanlış anlamayın da ben rol paslamak için olduğum yerde emote atıp köşede bekliyorum maksat rol olsun diye kimseyle işim bağlantım yok, rahatsızlığınız mı var?  :D ALLAH AKIL FİKİR VERSİN NE OLUŞUMU NE SAVAŞİ HİÇ BİR OLUŞUMDA BULUNMADIM, ÖYLESİNE ROL YAPMAYA GELDİM. Bende dedim kalite bir şeyler döner, heriflere bak rezillik.

#4 - 31.07.2025 03:05
Merhaba, şikayete konu olan görseller ve savunmayı detaylıca inceledim. Ortak Nezaket kuralının bir alt maddesi olan hatalı emote kullanımı kapsamında karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi) bir ihlal sayılmaktadır. Ancak buradaki emotede bulunan "crenshaw şeytanı" betimlemesi ağır derece bir tahrik ya da bu ihlali gerçekleştirmek için yeteri kadar göze çarpan bir durum olarak nitelendirilmediği için bu seferlik ikaz niteliğinde değerlendirilecek. @eseksiorce karakterinizi betimlerken daha farklı durumlar ile ifadeler kullanmanız konusunda bir tavsiye niteliğinde sözlü ikaz gerçekleştirerek şikayeti kilitliyor ve arşive alıyorum.