Konu: Vice Şehri Polis Departmanı  (Okunma sayısı 200672 defa)

#1040 - 30.04.2020 23:08
Yeni dönemde arkadaşlara sonsuz başarılar, rol bilgisini ve imla kurallarına hakim oluşunuzu her zaman göz önünde tutan bir oluşum yaratılmış. Sonraki dönemi hedefleyen arkadaşlar benim yaptığım hataya düşüp akademiyi geçemeyen arkadaşından kopya çekip cümleleri biraz süsleyerek 93 puanla 1. olmasınlar. Önemli olan süslü cümleler değil, rol ve dil bilginiz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1041 - 30.04.2020 23:13
Yeni dönemde arkadaşlara sonsuz başarılar, rol bilgisini ve imla kurallarına hakim oluşunuzu her zaman göz önünde tutan bir oluşum yaratılmış. Sonraki dönemi hedefleyen arkadaşlar benim yaptığım hataya düşüp akademiyi geçemeyen arkadaşından kopya çekip cümleleri biraz süsleyerek 93 puanla 1. olmasınlar. Önemli olan süslü cümleler değil, rol ve dil bilginiz.
Rol bilgisi ve dil bilgisine degil, süslü cümlelere daha cok bakiyor sanirim basvurulari kontrol eden arkadas. Kisa ve oz yazarak acikladim. Hepsini dogru yazdim fakat alinmadim, gecememisim. :))))
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1042 - 30.04.2020 23:39

IC sınavı rol bilgisiyle nasıl eş değer tutuyorsun, bilmiyorum. Kendinize çok güvenip, çok iyi rol bildiğinizi düşünüp sınav formunu özen gösterip belki VCPD'ye girebilirdi arkadaşınız. Sorunlarınızı ne yazık ki oluşum tanıtımına flame atarak çözemezsiniz. Neyse ki oluşumda ooc gruplaşmalara izin vermiyoruz. Oluşuma dahil olamamanız bir yandan isabet olmuş.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1043 - 30.04.2020 23:50
 Arkadaşınızın başvurusunu herkese açık bir biçimde burada paylaşıp, doğrudan herkesin bana hak vermesini de sağlayabiliriz. Gelin görün ki başvuruları 2-3 farklı yetkili inceledi. Geçememiş kişileri ise tekrar tekrar inceledik. Rol bilginiz her ne kadar iyi olursa olsun sizi ancak bir yere kadar kurtarabilir IC bir sınavı sallayarak PD'ye giremezseniz bu sizin sorununuz. Şeffaflığımız kapsamında sizinle iki farklı yetkili iki kez konuştu. Arkadaşınızın yaptığı yanlış sorulara kadar söylendi. Yaklaşık 5-10 dakika gibi sürede bitirilen baştan savma bir sınav veren kişiyi PD'ye almamız bunun için çabalayan diğer oyunculara haksızlık edemeyiz. Burada gelip anlık üzüntünüzü, sinire çevirip yazdığınız şeyleri dikkate alamıyoruz, üzgünüm. Bir sonraki akademide şansınızı tekrar deneyebilirsiniz. İyi roller, iyi forumlar, iyi geceler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1044 - 01.05.2020 00:00
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1045 - 01.05.2020 01:37
Spoiler: GösterGizle

Çok iyi rol bildiğimi düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın. Fakat 15 dakikada öğrenilebilecek bilgiler üzerinden sınav yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum (Ben o bilgilerin birazını bıraktığımdan bu yana geçen süre içerisinde unuttuğumdan yanlış cevapladım, bilmesi gereken kişiler de 15 dakika kitapçığı okuyup öğrenmeme mazeretimi biliyor.)

PD rolüne ya ben fazla anlam ve değer yüklüyorum, ya siz yanlış ölçme değerlendirme yöntemlerini kullanıyorsunuz. Ya bu zamana kadar bana onlarca kere PD'sinde yer, rütbe ve gerektiğinde hiç tereddüt etmeden sorumluluk veren insanlar hatalı ölçme değerlendirme yaptı; ya siz. Ve vereceğinizi tahmin ettiğim cevabın üstüne yazmak istiyorum: Evet, önceki oynanan sunucular veya PD geçmişi bence önemli, sadece bugünkü başvurudan ziyade.

Açıklandığından bu yana geçen süreçte kişisel olarak bir yanlış yapmadığımı düşünüyorum gerek üslup gerekse tavır olarak. Yukarıda yazdıklarım da bundan sonraki süreç için naçizane bir player olan Flea'nın görüş ve önerileriydi. Thorin ve Badu'ya ilgileri için teşekkür ederim. Kazanan ve hak eden arkadaşlara sonsuz başarılar ve eğlenceler. Rol planımızı gerçekleştirememiz bizi üzdü, bizce hatalı bir sebepten elenmem de biraz sinirlendirdi doğrusu. Fakat sağlık olsun, ben PD'de eğleneceğimi düşünüp SAMP'e tekrar dönmüştüm fakat bırakma vakti sanırım tekrar gelmiş. Kalanlara iyi eğlenceler, PD rolünün hakkını veren arkadaşlara da bol pursuitler bol baskınlar diliyorum.

İyi geceler, iyi oyunlar. Kazanamadığımı öğrenince üzüntüsünü benimle paylaşan, çoğu da kazanmış arkadaşlarıma teşekkürler. Bu böyle yarım kalmamalıydı.

ağlarım burada, görürsün bak. açıldığı zaman bekliyorum, daha east beach updatesi vericez??
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok