Konu: baysideracingleague.net | Vice Project  (Okunma sayısı 37018 defa)

#0 - 13.12.2024 01:27

bayside-website.mp3

Kuruluş & Vizyon
[/color]

2001 yılında, San Fierro'nun "Bayside" bölgesinde küçük bir ekip olarak başlayan sonrasında Las Venturas ve birkaç şehire daha yayılıp büyüyen ardından büyük bir topluluğa dönüşüp Bayside Racing League ismiyle hayata geçirilmiş olan Bayside topluluğu olarak; birden fazla el değiştirse bile temel değerlerimizle birlikte özümüzden şaşmayarak 2000'lerden beri varolan stilimizi korumayı başardık. Uzun süre boyunca "yeraltı" kültüründe yer edinip zaman zaman adımızı duyursakta hep bir sonraki adımı bir sonraki gelişme ve topluluğumuzu büyültmeye odaklanmakla beraber birden fazla alanda başarı elde etmek için topluluğumuzun yönetim/kurucular tarafından hem ekip içerisinde saygı kazanmış olan, hemde sürüşüyle ön plana çıkmış kişileri; virajın ardı görünmeyen dar sokaklardan apex çizgisi geniş olan pistlere yöneltmek ve desteklemekle birlikte sürücülerimizi motive eden bir sistem üzerinde ilerlemekteyiz.

Özümüzden uzaklaşmadığımızdan dolayı sokak yarışlarına dair faaliyetlerimizi sonlandırmayı planlamıyoruz. Bundan dolayı aktivitelerimizi çoğu eyalette sürdürmek için olabildiğince her bölgede belirlenmiş üyelerimiz kendi eylemlerini gerçekleştirip bu konuda büyük ilerleme kaydetmektedirler. Kendimizce merkez belirlediğimiz birtakım lokasyonlar sayesinde (hemen her eyalet için geçerli) geniş çaplı bir organizasyon edasıyla faaliyetlerimizi üyelerimizin sınırlarını ölçmek adına sürdürüyoruz. Bu karmaşık görünen fakat özünde basit olan sistemde zaman zaman birçok yetenek israf olabileceği gibi -ki bu da çok nadir-  yükselen üyelerin parlaması da bir an meselesi oluyor. Geniş çaplı topluluğumuzun bünyesinde olan farklı kültürlerden gelen ve düşünce yapısı olarak ayrı olan kişiler sayesinde bir genel kültür uyumu görmek mümkün. Topluluğumuzun üyelerini aşağıda bulunan eyaletlerde (eğer yazılıysa en sık rastlayabileceğiniz şehir) rastlayabilirsiniz.

State of California - Bayview

State of New York - Liberty

State of North Calorina - Rockport

State of Florida - Vice

BAYSIDE Racing League Magazine!

Yaklaşık 20 yıldır süren, Bayview'de ilk temelleri atılan ve şu anda durmaksızın emek sarf eden magazin ekibimiz sayesinde en çok satanlar arasında bulunan BAYSIDE Racing League Magazine kuruluşumuz Florida'da Vice şehrinde atılan ilk adımlarla birlikte magazin yayınlarımıza yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Bu heyecanlı haberden dolayı henüz yayınlanmamış olan yeni sayımızın kapağını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz!

Earl Cross'un ağzından: Bayside Vice Projesi   -  07.11.2022

Bayside'ın varlığından bir haber olduğum zamanlar tüm vaktim L.A'de sürtmekle geçiyordu. Babamın arabasıyla kendi bulvarımda ufak tefek yarışlara katılıp kendimi kanıtlama çabasıyla yanıp tutuşurken uzun zamandır beklediğim kopma anı hiç beklemediğim bir zamanda gelmişti. Aniden hayaline kavuşan, hayatında güzel bir kadın olan, sabit gelirli monoton bir hayat süren memurlara benzemiştim. Her ay geçtikçe kurduğum bu düzen beni iyice tatmin ediyordu ve "Bir adam başka ne ister ki?" sorusu kafamdan bir türlü çıkmıyordu ki öğrenmem çokta uzun sürmedi.

Torque Pub adlı bir yerde takılırken aldığım telefon çağrısı her şeyimi değiştirdi. Arayan Sean Callahan'ın ta kendisiydi, en son onu ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyordum. Tek hatırladığım şey yarışlardaki üstünlüğü ve beni birkaç kez yenmiş olduğuydu.

Sean'ın dediğine göre kendini benimkine kıyasla çok daha büyük liglerde oynamaya başlamış, olayı şöyle anlatayım...

Bayside ekibinin gün geçtikçe büyümesi ve üye seçimlerinde titiz davranmalarının sonucu olarak sadakatini bozmayan, hemen her üyesi ortalama sürücülerden oluşan, organize etmesi kolay bir oluşum haline gelmişlerdi. North Carolina kolunu yöneten oldukça saygın sayılabilecek Jack Mathers ve Petra Harper ikilisi, bölgesinde kendisini ön plana çıkarabilen ve diğer üyelere kıyasla hemen her konuda "üstün" denilebilecek sürücülerini yeni projesine katıp elinin uzandığı yerleri arttırmak istediklerinden dolayı Sean'ı projenin başına geçirmek istiyordu. Bu proje kısaca North Carolina'dan çokta uzak olmayan bir eyalette sıfırdan yapılanmaya başlayacaktı ve kendi ayakları üstünde duruncaya kadar destek sağlanacaktı. Kendisinden duyduğum kadarıyla Sean North Carolina'da başta bulunan düzende mutlu olduğunu, sonrasında da sevgilisi Melissa'yı bahane ederek projeden kaçınmış. Nasıl oldu ben de bilmiyorum fakat, nihayetinde Sean'ın ikna olmasıyla kendisini bomboş bir şekilde Florida'da buldu. Bayside'ın bir prensibi, belki de bir takıntısı olan şey bulundukları eyaletin mümkünse kalbinde faaliyetlerini sürdürmeyi hedeflediklerinden dolayı Sean'ın yolculuğu Vice'ta son buldu.

Vice'a adım attıktan sonra bir süre Jack ve Petra ikilisine ulaşamayan Sean, zar zor ikna edildiği bu işte böylesine yalnız bırakıldığı için hayal kırıklıiğına uğramış, yerine geçmek için can atan diğer üyeleri görünce elinden geleni yapmaya karar vermiş ve en sonda da kendini eski dostlarını birer birer ararken bulmuştu. İlk çaldırdığı kişi Josh Masone'dan başka biri değildi.

Josh sanki yıllardır bu anı bekliyormuş gibi sorgulamadan Sean'a destek vermeyi kabul etmiş. Nasıl olduğunu inanın ben de bilmiyorum, kendisiyle bunu pek konuştuğumu söyleyemem.

Ve bana geldik, açıkçası benim kabul etmem diğerlerine kıyasla biraz daha zor oldu. Nedeni ise kendi çapımda kurduğum düzenim bana gayet yetiyordu, hatta artıyordu bile. Sırf yarış düzenleyerek kazandığım paralar tatmin etmek ne kelime, mükemmeldi. Yeni projesi için gideceği yer hakkında bilgi edinmek ve biraz kafa dinlemek için yarışlardan kısa süreliğine çekileceğini söyleyen Sean'ın yerini kısa süreliğini almak adına uzun süren ısrarları beni ikna ettiği North Carolina'ya gelip onun yerini kısa süreliğine alıp orada biraz takılmamı isteyince işler değişti, hayatımda hiç görmediğim şeylere tanık oldum.

Benim "yarışçılık" kavramım onunkilere kıyasla çok daha zayıf kalıyordu, anlayışları ve vizyonları çok farklıydı. O güne kadar ne kadar galibiyet kazanırsam kazanayım sürüşümden hep biraz şüphe etsem de kısıtlı vaktimi kendimi yarışlara adayarak geçirmeye karar vermiştim. Geçirdiğim birkaç haftadan sonra aldığım sonuçlar ve kararlığım Jack Mathers denilen herifi etkilemiş olacak ki beni kendisiyle görüşmeye davet etti, beklediğimden lüks takılıyordu ve bu durum da sadece yarışla ilgilendiği konusunda beni şüpheye düşürdü.

O anı hiç unutamıyorum; Harika denilebilecek bir ofis, üstünde arkasında ejderha baskısı olan yıpranmış deri ceket giyen gergin görünüşlü bir adam, biz konuşurken bir yandan sürekli onun yanında durup viskisi her bittiğinde yenisini dolduran, sanki Jack'in annesiymiş gibi biraz fazla takıntılı davranan leopar desenli elbisesiyle dikkatimi durmadan çeken Jack'in eşi Petra Harper beni çok iyi ağırlamıştı.

Jack'in dediklerini kısaca özetlemem gerekirse sürüş konusunda ona ve Sean'a kıyasla biraz sönük kaldığımı, yönetim ve insan ilişkilerinde Sean'dan çok daha iyi olduğumu söyledi. Bunun sebebi eski ekibimden alışkanlık olarak "Şunu yap!" ya da "Böyle yapsak daha iyi olmaz mı?" gibi basit ama efektif çözümlemelerimin herkes tarafından kabul görmesiyle olmuştu. Ve o can alıcı cümle en son Petra odadan çıktıktan sonra geldi. "Sean'a güvenim tam, bundan şüphen olmasın. Fakat o sana kefil olacak kadar güveniyorsa seni de onla eşit tutmam adil olur. Bu kadar laf kalabalığı yapmayı sevmem ama bu yeni girişimimizde en azından ilk başlarda senin daha efektif olabileceğini düşünüyorum."  Dedikten hemen sonra gözümün önüne beni ikna etme adına içi para dolu bir çanta bıraktı. Kendisinden biraz zaman isteyip hemen dışarıya kaçtım, Petra'nın ilgisi sayesinde bu garip hareketimi çok umursamayıp arka odaya geçtiler.

Dışarıya çıktığımda ilk işim Sean'ı aramak oldu. Melissa ile sevişirken bir yandan benle konuşan piç kurusu dediklerimi duyunca şok oldu, şaşırması kısa sürünce sanki hepsini planlamış gibi davranıp muhabbeti kestirip attı. En baştan bu işe çok içinin sinmediğini bilmediğimden dolayı çok üstelemedim, bu kadar kısa süre içinde güven kazanıp böyle şeylere layık görülmek garibime gitse de daha fazlasını kovalamaya karar verdim. Bütün yükleri ve sorumluluğu Sean'ın elinden alıp Vice'taki Bayside serüvenini başlatmak için öncü oldum.

Earl Cross'un ağzından: Bayside Vice Projesi   -  Günümüz

Vice'a gelmemizin üzerinden iki yıl geçti şehirde birçok ekibin dağılıp yeniden ya da başka isimle bir araya gelmelerine, Vice City Police Departman'ının kimi zaman fırsat bulduğunda yarışları dağıttığına ve güç kullanmaktan çekinmediklerine ve bunu ısrarla devam ettirip şehir içinde bulunan yarışçıları topluluklarını baskılamadaki kararlılıklarının hiçbir zaman değişmeyeceğini anladık, aynı zamanda şehir içindeki çete ve mafyaların bu tarz olaylara el attığına şahit olduk.

İki senedir şehire dair sahip olduğumuz bilgi birikimi istediğimiz seviyeye ulaşınca bir adım daha ileriye atmaya karar verdik. Bu süreçte Jack Mathers ve Petra Harper-Mathers ile iletişimimizi kesmedik, Jack, yönetim kurulundan gelen kararla artık Vice projesinin gerçekleştirilmesi gerektiğine dair kesin karar verildiğini bize ilettikten sonra hazırlıklara başladık.

Bu haberin gelmesi için daha iyi bir zaman olamazdı, şehire yeterince alışmıştık ve ara sokaklarda polislerden kaçabilmemizi sağlayabilecek kısa yollara kadar şehrin içini avcumuzun içi gibi bilir hale geldik. Ekonomik anlamda iyi durumdaydık, Sean ve Melissa yaptıkları gövde kitlerini buradaki yarışçılara pazarlıyorlardı Josh ise şehirdeki en iyi kaportacılardandı, gövde kitlerini alan kişiler genellikle Josh'ın kalitesinden dolayı genellike tercih ederlerdi.

Josh kimi zaman Sean ve Melissa'nın yaptığı kitlerle de SEMA fuarında öncü projelerle yer alıp adımızı orada da duyurmamızı sağladı.

Bunları sürdürdükten bir süre sonra cebimizde sadece arabalarımızı almaya değil, Bayside adına yer edinmemizi sağlayacak para miktarına da sahiptik. Şehirde birkaç dost ile görüşüp ve kendi araştırmalarımız sonucunda da Dillimore'da bulunan eskiden "Watson Otomotiv" olan geniş bir garajı uygun fiyata anlaşarak sahip olduk. Ardından buraya yerleştikten sonra Bayside ismini insanların aklına kazımak amacıyla yeni sayılabilecek ekibimizle beraber hareket etmeye karar verdik.

Earl Cross

Earl Cross, 2001 yılında L.A'da dünyaya geldi. Genç yaşlarda babasının iş güç için kullandığı Eclipse model bir araç ile bulvarındaki rakiplerine karşı gelerek yıllarını geçirdi. Zaman zaman kazansa da maddi eksiklikler ve arabasının kötülüğü nedeniyle başı ağrısa da Earl, birkaç yıl içerisinde kendi kurduğu ekibiyle ve Bruaj denilen bölgenin hakimi sayılabilecek bir organizasyonun alt kanadı olarak düzenlediği yarışlarda parayı kırdı. İşlerin aniden kötüleşmesiyle Earl, başını sokacak bir yer aramaya koyuldu. Eski ihtişamını özlerken tekrar elde etmenin büyük bir emek gerektereceğini bildiğinden ötürü McGinnis denilen bir dostu aracalığıyla Bayside Racing League ile tanıştı. Çözüm odaklı ve lider sıfatının taşıdığı özelliklerden büyük bir kısmına sahip biri olarak bilinen Earl, parçası olduğu ekibin iyiliği için kendini işlerine adamasıyla her girdiği ekipte dostlarının takdirini kazanmayı başardı.

Sean Callahan

Sean Callahan, maddi durumu diğer North Carolina ailelerine göre ortalamanın altında olan bir çiftin oğlu olarak 2000 yılının Mayıs ayında dünyaya geldi. Bulunduğu eyaletin illegal sokak yarışlarıyla erken yaşta okulu bıraktıktan sonra sanayi bölgesinde çalışırken tanıştı. Yirmili yaşlarının başında kendi parasıyla aldığı arabasıyla lokal alanında ses getirmesiyle birlikte eyalette bulunan diğer şehirlerde de yavaş yavaş ismini duyuran Callahan, daha büyük paralar için büyük ekiplerin organize ettiği yarışlara katılmaya başladı. Bu katıldığı yarışlardan "Bayside Racing League" organizasyonuyla yapılan etkinlikte belirli kişilerin gözüne girmeyi başaran Callahan, bu topluluğun önemli sürücülerinden biri haline geldi. Kaybetmekten nefret eden, nikotin bağımlısı Sean; çevresindeki insanları sadakatine göre tutmasıyla biliniyor. Yarışmaya başladığı ilk günler her türden araba kullandığı ve sanayi bölgesinde farklı otomobiller üstünde çalıştığından dolayı sürdüğü arabaların karakteristik özelliklerine önem vermesiyle seçiciliğini dışa yansıtmaktan çekinmez.
[/right]

Florencia Powell

Powell, 2002 doğumlu; Alman asıllı. Almanya’da gençliğini sarsan karanlık günlerin ardından Vice’a, yeni bir başlangıcın peşinden geldi. Lise yıllarında motor yağı kokusuna âşık olmuştu; hız, onun için sadece bir tutku değil, bir kaçıştı. İlk zamanlarında şehrin çeşitli garajlarında çalıştı, sokak yarışlarında adını yavaş yavaş duyurdu. Ancak kendini içinde bulduğu garaj, zamanla yasa dışı işlerin gölgesine düştü. Polis baskısı geldiğinde her şey dağıldı. Powell, bir avuç yoldaşla sokaklara savruldu, hatta bir süre çantasına torba dolduracak kadar dibe vurdu ama orası değildi ait olduğu yer. Bayside’da, bir zamanlar yarışlarda rakip olduklarıyla yolları kesişti. Sessizce içeri girdi, sıradan bir çalışan gibi. Fakat Powell sıradan biri değildi. Kısa sürede fark yaratmayı başardı. Mekaniğe kattığı zeka, disipline duyduğu sadakat onu yukarı taşıdı. Artık garajda sağlam bir yeri var. Her sabah güne motor sesiyle uyanıyor, her gece iş üstünde uyuyakalıyor. Ne var ki bir zamanlar keyifle bastığı gazın yerini artık sadece sorumluluk almış. Hâlâ hızlı... ama artık nereye gittiğini unutur olmuş.

Paul McCrea

Paul McCrea, 2002 İngiltere doğumlu. 2009 yılında doktoru Paul'a hipermetrop astigmat tanısı koydu. Genç yaşlarında amcasının tamirhanesinde çıraklık yaptı. Bir gün amcasının tamirhanesi bazı suçlular tarafından tarandığında, genç yaşta Amerika’ya göç etmek zorunda kaldı ve bir gün yolu eski toprak Timothy Verenich’le kesişti. Timothy’den hayatta ayakta kalmanın inceliklerini öğrendi. Timothy ortadan kaybolduğunda, Nelson Werner adındaki gizemli bir adamdan Bayside Racing League’i tanıdı. Disiplini, takım ruhu ve stratejik zekasıyla öne çıktı. Artık pistlerde sadece bir sürücü değil, adı geçen biri haline geldi. Paul McCrea: Süratle değil, akılla kazananlardan.

Enzo Carreira

Enzo Carreira. 2002, Fortaleza doğumlu. Okul hayatında başarılı olmadığından dolayı çocukluğu babasının dükkanında çalışmakla geçti. Babasının ve abisinin otomobillere olan ilgisi, Enzo'ya hayatı boyunca yansıdı. Küçüklüğünden beri mekanik işlere meraklı olduğundan 14 yaşından itibaren organize sanayi bölgesinde farklı-farklı garajlarda çalışmaya başladı. Bir süre sonra kendine 3-kapılı, 90'lardan fırlama bir hatchback alabildi. İlk arabası ile Fortaleza'da lokal sokak yarışlarında ismini duyurmayı başarmasına rağmen, ailesinin imkanlarından dolayı profesyonel liglere atılamadı. Ülkesinde yapılan ufak çaplı organizasyonlarda başarı elde ettikten sonra Bayside Racing League Tournament'e davet edildi. Kendisini Sean Callahan'a kanıtlamayı başaran Enzo, ilk başta Bayview şehrinde faaliyete başladı. Nisan 2025'te ise Vice şehrindeki organizasyona Earl Cross tarafından davet edildi. Fazla vakit kaybetmeyen Enzo, kendini Vice şehrine attı.

Chon McBride

Chon McBride. 2002, Gwangju doğumlu. Eskilerde pek bir esprisi olmayan, sıradan bir okul hayatına sahipti. Vice'ye ilk geliş nedeni, kolej arkadaşı Elsa ile birlikte model olmaya dayansa da işler yolunda gitmedi. Kısa süreli bir modellik kariyerinin ardından Earl ile tanışarak ekibe dahil oldu. Ne de olsa en başından beri ilgi ve alakası bu yönde, değil mi? Modellik neyine? Yarış organizasyonlarında isim yaptığını söylemek yalan olur. Kendi halinde, Japon grubundaki markalarda geziniyor. Çok şaşaalı bir geçmişi olmasa da bugünlerde ekibine destek oluyor ve yarış gecelerinde kendisini belli ediyor. Sürüşüyle fazla öne çıkmaz, kendini önde tutar. Bayside Racing League'nin Vice kadrosuna dahil olmaktan epey bir memnun.

Dexter Raven

Dexter Raven, 2004 Wyoming doğumlu. Hayatının büyük bir bölümü aile çiftliğinde kendinden yaşça büyük iki ağabey ile geçti. Direksiyon sevdası külüstür bir kamyonet ile bu yıllarda başlasa da asla peşini bırakmayacaktı. Üslup nedir bilmiyor, hiperaktif bir yapısı var. 18 yaşına geldikten sonra çiftlik ona dar gelmeye başladı ve yolu Floridaya düştü. Ufak sevkiyat işleri ile ilk arabasını aldı ve bir test sürüşü esnasında ekiple tanıştı. Birlikte geçirilen kısa bir sürenin ardından ekibe dahil oldu. Başlarda arka sıralarda dahil sürmekte zorlansa da hırslı yapısı sayesinde en üst sıraları kovalar hale geldi. Garajda tanıştığı Rania ile hızlıca yakınlaştılar ve bir yılı geçmeyen bir süre içerisinde evlendiler. Ekibin hiperaktif çoçuğu Dexter, gün geçtikçe adını asfaltlara santim santim işliyor.

Dwayne Mills

Dwayne Mills, 2004 Los Angeles'ın dar sokaklarında geçen bir hayatı yaşamaktaydı. 15 Yaşlarında ufak tefek para kazanabileceği İl-Legeal faaliyetler yapmaya başlamıştı. Mills, bu faaliyetler dışında arabalara baya bir ilgi duyuyor ve arabalara değer veriyordu. 17 Yaşlarındayken artık faaliyetleri fazlasıyla azalmış ve para sıkıntıları çekiyordu. Dotz lakaplı arkadaşı onu Florida'ya yani Vice Şehrine çağırdı ve bu şehirde Dotz sayesinde Bayside Racing League'e katıldı. Arabalara ve yarışlara ilgi duyan Dwayne, Bayside garajında uzun bir süredir bulunuyor ve bayside garajının tanınan bir yüzü haline gelmişti. Aynı zamanda garajın İl-Legal faaliyetlerinde onlara yardımcı oluyor.

Geleceğe yönelik planlar neler?
[/color]

Yeni açılan veya varolan eyaletlerde ismimizi duyurmak/duyurmayı sürdürmekle birlikte topluluğumuza yeni üyeler kazandırıp sürücülerimize devamlı olarak imkanlarımızdan faydalandırıp geleceğimize kaliteli sürücüler kazandırmaya devam ederek Bayside Racing League topluluğunu yeni hedeflere ulaştırmak.

« Son Düzenleme: 29.06.2025 20:11 wrcwannabe »
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
06ARIZALI,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 13.12.2024 01:27

Hood Bölgemiz:

OOC Açıklama

Toplum geçmişini uzun ve detaylı verip ilerideki rollerimize kısıtlama getirmek istemedik, olabildiğince kısa ve öz bir şekilde hedeflerimizi, köklerimizi ve vizyonumuzu yansıtmayı tercih ettik. Bu şekilde yaptığımız roller ile oluşumumuzun gelişimini tanıtımımızda sergilemeyi hedefliyoruz, yeni bir oluşum olduğumuzdan dolayı her türlü rol davetine açığız. Bizlere ulaşabileceğiniz yerler tanıtımda bulunurken, birliğe katılma ya da birlikler arası rol önerileri için discord adreslerimizden "arizali06" ve "ricer7913" ulaşabilirsiniz.

Konseptimizi en iyi şekilde yansıtmayı hedeflediğimizin altını çizmek istiyorum. "Konsept bu hadi takılalım" yerine istikrarlı bir şekilde yansıtmak önceliğimiz.

Alıntı
Görseller: @06ARIZALI 
Bbcode düzenleme: @wrcwannabe   
« Son Düzenleme: 29.06.2025 19:46 wrcwannabe »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
06ARIZALI,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 13.12.2024 01:28

Vice şehrinin otomotiv dünyasında adını hızla duyuran Bayside Auto Works, işinde uzman, deneyimli ve tutkulu bir ekip tarafından kuruldu. Amacımız, araç sahiplerine en kaliteli, en güvenilir ve en hızlı hizmeti sunarak, otomobil dünyasında bir fark yaratmaktır.

Bayside Auto Works’a adım attığınız andan itibaren, aracınızın her detayıyla ilgilenecek bir ekip sizi bekliyor. Gelişmiş teknolojiler ve son sistem ekipmanlarla donatılmış atölyemizde, aracınızın bakımından onarımına kadar her türlü ihtiyacına en iyi şekilde çözüm üretiyoruz. Farkımız, her bir araca gösterdiğimiz özen ve sunduğumuz mükemmel hizmetin kalitesinde yatıyor.

Yalnızca işinin ehli ustalarla çalışmakla kalmıyor, aynı zamanda her bir müşterimizin güvenini kazanarak, onlara uzun yıllar sürecek bir çözüm ortaklığı sunuyoruz. Bizim için sadece bir araç değil, aynı zamanda sizin ve sevdiklerinizin güvenliği de öncelikli.

Bayside Auto Works, güvenli, hızlı ve ekonomik çözümler sunarak, Vice şehrindeki en iddialı tamirhane olmaya aday. Her marka ve model araca uygun, titizlikle hazırladığımız hizmetlerimizle, yolculuğunuzun her anını daha güvenli ve keyifli hale getiriyoruz.

@1360

BAKIM
Yağ değişimleri, balans ayarı, yağ bakımı.

TAMİR
Büyük/küçük mekanik sorunların üstesinden gelme.

İNCELEME
Gelişmiş ekipmanlarla hataları denetleme ve düzeltme.

MOMENTUM SOCIAL CLUB - @1818

Vice şehrinin en eğlenceli, heyecan dolu ve dinamik sosyal kulübü Momentum Social Club'a hoş geldiniz! Şehirdeki adrenalin arayışındaki herkes için bir buluşma noktası olan bu kulüp, farklı ve eğlenceli araç etkinlikleriyle herkesin kalbini fethediyor.

Neden Momentum Social Club?

Profesyonel organizasyonlarımızda her etkinlik uzman kadromuz tarafından özenle hazırlanır. Güvenlik önlemleri ve katılımcıların rahatlığı ön planda tutulur.

Yenilikçi konseptler hedefliyoruz. Her hafta farklı araç türleriyle yarışlar, gösteriler ve sürüş deneyimleri sunarak monotonluktan uzaklaşıyoruz.

Topluluk ruhunu yaşamak adına sadece eğlenmekle kalmayıp, aynı zamanda benzersiz bir araç tutkunları topluluğuna katılabilirsiniz.

Stres atmak adına sosyal kulübümüzde vakit geçirirken alkol ve kahve çeşitlerimizi deneyimleyin.

MIRAGE - 1744

Vice şehrinin ışıkları altında, efsanevi gecelerin yaşandığı MIRAGE, şehrin en seçkin gece kulübü olarak adını altın harflerle yazdırdı! Lüks ambiyansı, ünlü DJ’leri ve unutulmaz partileriyle MIRAGE, gece hayatına yepyeni bir soluk getiriyor.

Neden MIRAGE?

VIP Lounge & Özel Bölümler – Size özel servis ve konforla gecenin tadını çıkarın.

Muhteşem Işık & Ses Sistemleri – Her anı bir görsel ve işitsel şölene dönüştüren üst düzey teknoloji.

Signature Kokteyller & Premium İçecekler – Özel miksologlarımızın hazırladığı el yapımı kokteyller.

Sınırsız Eğlence & Temalı Partiler – Her hafta yeni bir konseptle Vice’ı sallayan partiler!

Cluckin' Bell - 1014

Cluckin’ Bell, Vice şehrinde Bayside Garaj İşletmesi’nin bir alt dalı olarak açılan, sıradan bir fast food zinciri olmaktan çok daha fazlasını hedefleyen iddialı bir girişimdir.

Tavuk fast food anlayışına yeni bir soluk getiren Cluckin’ Bell, şu temel ilkelerle yola çıkıyor:

Lezzette Devrim: Sıradan tavuk tariflerini unutun! Cluckin’ Bell, özel baharat karışımları ve çıtır kaplamasıyla benzersiz bir tat sunuyor.

Yerel ve Taze: Günlük tedarik edilen en kaliteli malzemelerle, tavukta tazeliğin ve doğallığın yeni adresi!

Hızlı ve Dinamik: Bayside Garaj İşletmesi’nin hız ve verimlilik anlayışıyla, siparişleriniz her zaman jet hızında hazırlanır ve sunulur.

Vice Şehrine Özel: Vice’ın enerjisini yansıtan özel menüler, bölgeye uygun tatlarla hazırlanarak müşterilere sunuluyor.

Impact Blue Night Club - 1305

Vice’ın karanlık sokaklarında, neon ışıklarının arasında yalnızca seçkinlerin bildiği ve nadiren açılan bir kapı var. O kapıdan içeri adım attığında, başka bir dünyaya geçiş yapıyorsun. Impact Blue Night Club, şehir efsanelerine konu olmuş, en çılgın partilerin ve unutulmaz anların yaşandığı bir yer.

Sınırlı Giriş – Sadece Davetlilere Açık!
Buraya adım atmak bir ayrıcalık. İçeri giren herkes, Vice’ın en karizmatik, en etkili insanları arasından seçiliyor. Eğer bir gece burada bulunma şansı yakalarsan, sıradanlığa veda etmeye hazır ol.

Müzik, Işık ve Saf Kaos
Dünyaca ünlü DJ’ler, özel setleriyle Impact Blue’nun duvarlarını titretiyor. Lazerlerin dans ettiği, ritmin damarlarında hissedildiği bu kulüpte zaman kavramını unutacaksın.

Sonsuz Mavi, Gizem ve Tutku
Impact Blue adını sadece ışıklarından değil, sunduğu eşsiz atmosferden alıyor. Gölgelerin arasına karışan sırlar, her köşede yeni maceralar ve Vice’ın en büyük işlerinin konuşulduğu masalar..

Impact Blue Café - 1469

Vice’ın enerjisini hissedeceğin, gece gündüz fark etmeksizin sıcacık bir kahve veya enfes bir tatlıyla kendini ödüllendireceğin yer: Impact Blue Café!

Burada zamanın bir önemi yok. Gün doğumunda kahvaltınızı yapabilir, gece yarısı leziz bir tatlı molası verebilir veya sabaha karşı dostlarla kahve eşliğinde sohbetin tadını çıkarabilirsiniz. Şehrin kalbindeki bu eşsiz mekân, modern dekorasyonu, rahat atmosferi ve kaliteli hizmet anlayışıyla her saat seni bekliyor.

Günün Her Anına Uygun Lezzetler: Özel harman kahveler, taze hazırlanan tatlılar ve dünya mutfağından özenle seçilmiş menüler.
Vice’ın Ritmiyle Senkronize: Sabahın ilk ışıklarından gece yarısına kadar her zaman açık.
Sınırsız Konfor ve Eğlence: Hafif müzik, rahat oturma alanları ve şehirden kopmadan huzurlu bir mola.

Vice’ın dinamizmine ayak uydurmak istiyorsan, Impact Blue Café senin için her zaman burada! Hangi saatte gelirsen gel, kapımız her zaman açık.

Bayside Tattoo's & Piercings - 1981

Vice şehrinin kalbinde, efsanevi Bayside Garajı'nın alt işletmesi olarak açılan Bayside Tattoo’s & Piercings, dövme ve piercing sanatında kaliteyi, sanatı ve ustalığı bir araya getiriyor!

Özgün Dövmeler
İster minimal çizgiler, ister detaylı ve büyük çalışmalar… Deneyimli sanatçılarımız hayallerinizdeki dövmeyi gerçeğe dönüştürüyor!

Profesyonel Piercing Hizmeti
Steril ekipmanlar ve uzman ellerle kulak, burun, kaş, dil ve daha fazlası… Tarzınızı en güvenli şekilde tamamlıyoruz!

Özel Tasarım & Cover-Up Dövmeler
Eski dövmelerinizden sıkıldıysanız ya da tamamen özel bir tasarım istiyorsanız, biz buradayız!

Vice Şehri’nin Sokak Ruhunu Tenine İşle!
Motorcular, sokak yarışçıları, sanat severler ve özgün stilini yansıtmak isteyen herkes için Bayside Tattoo’s & Piercings Vice’in en iyi dövme ve piercing noktası olmaya aday!

Bayside Autos - EKLENECEK

Bayside Garajı’nın alt işletmesi olarak kurulan Bayside Autos, sokak stiline uygun, karakter sahibi araçları alıp satan özel bir galeri! Modifiye tutkunları, JDM severler, klasik Amerikan kasaları veya Avrupa’nın en hızlı hatchback’lerini arayanlar için buradayız.

Bize Uğra, Hayallerindeki Arabayı Bul!

- Özenle seçilmiş performans ve stil odaklı araçlar.

- Özel modifikasyon seçenekleri.

- Güvenilir ve şeffaf alışveriş süreci.

- Sokak ruhunu yansıtan en iyi modeller.

Hot Massage & Sex Shop - 1513

Vice’in en yeni ve en iddialı masaj salonu Hot Massage & Sex Shop, rahatlamanın ve haz dolu anların yeni adresi! Şehrin hareketli atmosferinden uzaklaşmak, kendinizi özel hissetmek ve bedeninizi şımartmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Hizmetlerimiz

- Klasik Masaj – Kaslarınızı rahatlatan, kan dolaşımınızı hızlandıran geleneksel bir deneyim.

- Aromaterapi Masajı – Özel kokulu yağlarla yapılan, ruhunuzu dinlendiren bir terapi.

- Derin Doku Masajı – Yoğun kas ağrılarına birebir, sert baskılarla yapılan rahatlatıcı masaj

- Sıcak Taş Masajı – Vücudunuza sıcak taşlarla yapılan derin gevşeme seansı.

- Duyusal Masaj – Tüm duyularınızı harekete geçiren, özel tekniklerle yapılan masaj deneyimi.

Bayside Performance Services - 1966

Bayside Performance Services, hız tutkunları ve sokak yarışçıları için üst düzey performans çözümleri sunuyor! Burada sıradan modifikasyonlar yerine, nadir parçalar ve özel üretim yükseltmeler ile araçları tam anlamıyla asfalta hükmedecek seviyeye çıkarıyoruz.

Neden Bayside Performance Services?

- Özel Üretim Parçalar – Piyasada zor bulunan, yarış odaklı donanımlar.

- Aerodinamik ve Şasi Güncellemeleri – Daha iyi yol tutuş ve maksimum hız.

- Egzoz ve Turbo Yükseltmeleri – Hem sesi hem de performansı zirveye taşıyoruz.

- Özel Parçalar – Sıradan modifiye garajlarında bulamayacağınız performans parçaları.

- Usta İşçilik – En deneyimli mekanikler, en ince ayarlamalar.

RPM Racing Academy - 1980

Sürüş becerilerinizi zirveye taşımaya hazır mısınız? RPM Racing Academy, Vice şehrinde hız ve hassasiyetin buluştuğu noktada sizi bekliyor!

Üstün Sürüş Eğitimi

Profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde en ünlü ve zorlu pistlerde sürüş yeteneklerinizi geliştirin. Viraj tekniklerinden hız kontrolüne, yarış stratejisinden ileri seviye manevralara kadar her konuda uzmanlaşın.

Gerçek Yarış Deneyimi
Sokak yarışlarına ilgi duyan sürücüler için özel olarak tasarlanmış eğitim programlarımızla, Vice’ın en bilindik pistlerinde yeteneklerinizi test edin ve geliştirin.

Hızınızı Kanıtlayın

RPM Racing Academy’de sadece bir öğrenci değil, aynı zamanda geleceğin efsanesi olabilirsiniz! Kendinizi ispatlayın, Vice’ın en iyileri arasına katılın.

Bayside Autoparts - 1083

Bayside Autoparts, Dillimore kasabasında köklü bir geçmişe sahip olup, daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmak için Vice şehrinin merkezine taşınmış güvenilir bir otomotiv yedek parça tedarikçisidir.

Bayside Garajı’nın bir alt işletmesi olarak faaliyet gösteren Bayside Autoparts, nadir bulunan ve zor ulaşılabilen araç parçalarının ithalatını yaparak, otomobil severlere ve profesyonel tamirciler için eşsiz çözümler sunmaktadır.

Vice şehrinde araçlarınız için en kaliteli ve özgün yedek parçalara ulaşmanın adresi olan Bayside Autoparts, özellikle klasik ve performans araçları için özel parçalar temin ederek sektörde fark yaratmaktadır.

İster restorasyon projeleriniz için nadir parçalar arıyor olun, isterse günlük araç bakımınız için güvenilir çözümler peşinde olun, Bayside Autoparts sizlere en iyi hizmeti sunmak için burada!

« Son Düzenleme: 07.03.2025 00:01 honeybadger55 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 13.12.2024 01:29
« Son Düzenleme: 11.01.2025 17:02 honeybadger55 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 13.12.2024 01:29
« Son Düzenleme: 11.01.2025 17:02 honeybadger55 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 13.12.2024 01:29

Vice, sadece bir şehir değil, geceyi tutkuyla yaşayanların sahnesi. Gölgelerde hızla kaybolan motor sesleri, sokak lambalarının altında yanan fren ışıkları… Burası sokak yarışçılarının kutsal mekânı. Bayside tarafından gizlilikle düzenlenen Midnight Reign Tournament, Vice'ın en büyük sokak yarışı etkinliği. Sadece seçilenler davet edilir, sadece gerçek sürücüler piste çıkar.

Giriş ücreti: $10.000. Bu sadece bir bedel değil, aynı zamanda ciddiyetin göstergesidir. Bayside, rastgele sürücüleri değil, tutkusu kadar cüzdanı da sağlam olanları istiyor. Yarışa katılan her sürücü, arkasındaki ekibi, onurunu ve mahallesini temsil eder.

Toplam Katılımcı: 32 sürücü

Sistem: Eleme usulü – bire bir kapışma

Kurallar her yarıştan önce sürücülere tekrar tekrar aktarılır.

Hakemler: Earl Cross, Blake Goldberg ve Marcus Ramsey.

Katılabilecek araçların sadece Flash, Elegy, Jester, Blista Compact olması uygun görülmüştür.

Gray Point ve Ironhorse rotaları yazı tura usülüyle seçilir, bire bir durumlarda son yarış için Hastings rotasına geçilir. 2-1 kazanan diğer katılımcıyı eler.

Etaplar:

GRAY POINT

IRONHORSE

HASTINGS "FINAL"

Yarış ilerledikçe ekipler arasında stratejiler çatışır, arkadaşlıklar sınanır, ihanetler yaşanır. Her turun sonunda biri kalır, biri elenir. Ancak her yarış bir hikâyedir. Ve Midnight Reign, o hikâyelerin en büyüğüdür.

Bayside, Bloodline, Hotenginees, Califas, Escape ve Muzan yarış ekibinin katılımcılarından oluşmaktadır.

« Son Düzenleme: 21.04.2025 02:50 wrcwannabe »
Mükemmel
2
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
06ARIZALI,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 13.12.2024 01:29

LV Wave Rotası

Tip: Circuit

Uyumluluk: 1v1 ve 4'lü yarışlar.

Kural Kapsamı: Standart 1v1 yarış kuralları geçerlidir. Duruma göre değişkenlik gösterir.

Ortalama Süre: 3 dakika.

Çirkin Düello Rotası

Uyumluluk: 1v1 yarışlar.

Kural Kapsamı: Standart 1v1 yarış kuralları geçerlidir. Kişi sayısına göre değişkenlik gösterebilir.

Ortalama Süre: 2 dakika.

Campus Trip Rotası

Tip: Sprint

Kural Kapsamı: Standart 1v1 yarış kuralları geçerlidir. Kişi sayısına göre değişkenlik gösterebilir.

Ortalama Süre: 2 dakika.

Dipnot: Görselde yuvarlak içine alınmış ok işareti yokuştan indiğinizde ilk gireceğiniz yoldur.

Wilderness Rotası

Uyumluluk: 1v1, 4'lü ve toplu yarışlar.

Kural Kapsamı: Standart toplu yarış kuralları geçerlidir. Katılımcı sayısına göre değişkenlik gösterebilir.

Ortalama Süre: 6 dakika 30 saniye.

Mimosa Rotası

Kural Kapsamı: Standart 1v1 yarış kuralları geçerlidir. Duruma göre değişkenlik gösterebilir.

Ortalama Süre: 2 dakika 10 saniye.

Airtime Rotası

Uyumluluk: 1v1, 4'lü ve toplu yarışlar.

Kural Kapsamı: Standart toplu yarış kuralları geçerlidir. Katılımcı sayısına göre değişkenlik gösterebilir.

Ortalama Süre: 7 dakika 30 saniye.

Chiliad Spiral

Tip: Downhill Sprint

Kural Kapsamı: Kedi-fare tipi yarış kuralları, ölmemek ve öldürmemek...

Ortalama Süre: 2 dakika 30 saniye.

« Son Düzenleme: 27.03.2025 06:03 wrcwannabe »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok