Konu: Andeyev Organize Suç Örgütü  (Okunma sayısı 65933 defa)

#220 - 02.02.2020 23:12
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#221 - 03.02.2020 12:33
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#222 - 03.02.2020 21:18

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#223 - 04.02.2020 15:27
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#224 - 04.02.2020 18:46
“Rus rolü yapmak için, Rusça öğrenmek akıl karı değildir. ” Bir sonraki aşamada rol yapmak için karakter açmaya da ihtiyaç duymayacağız sanırım. Ayrıca bir vor meşru işlerde çalışamaz, yasal paravan şirketlere sahip olamaz, uyarmakta faysa var. Başarılar.
« Son Düzenleme: 04.02.2020 18:51 Batuhan Erbay »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#225 - 04.02.2020 19:29
  Bahsettiğiniz kurallar, kapalı bir rejim olan, denetimin oldukça sıkı olduğunu bildiğinizi düşündüğüm Sovyetler Birliğinde geçerli olabilir. Ama biz nerede rol yapıyoruz? Amerika'da yapıyoruz. Buraya ayak uyduramazsak, bertaraf oluruz. Tanıtımı tekrar okumanızı da tavsiye ediyorum. Ayrıca hicivli dilinizi sevdim, karakterinize seçeceğiniz uyruğa göre dil kursuna gitmenizi de tavsiye ederim.

Eğer, bahsettiğin şey slang denen olaysa, bunu biliyoruz. Fakat ana dili Türkçe olan bir sunucuda rol yaptığımız için bu slangların Türkçe karşılıklarını kullanmayı tercih ediyoruz.

Alıntı
Karakterler Rusya'daki gibi rahatça at koşturamadıkları bu topraklara uygun şekilde hareket ederler, gelenekleri ve türlü şeyleri eski kimselere nazaran çok daha az ciddiye alırlar. Bu oluşuma katılırken, kafanızdaki SA:MP'da daha önce gördüğünüz Rus mafya rollerini ve onların genel kalıplarını kenara koymanız gerekir. Ayrıca aşağıda açıklayacağım Vor V Zakone rütbelerini kullanmamamızın sebebi de, tam olarak budur.
« Son Düzenleme: 04.02.2020 19:45 leftyguns »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#226 - 04.02.2020 19:39
“Rus rolü yapmak için, Rusça öğrenmek akıl karı değildir. ” Bir sonraki aşamada rol yapmak için karakter açmaya da ihtiyaç duymayacağız sanırım. Ayrıca bir vor meşru işlerde çalışamaz, yasal paravan şirketlere sahip olamaz, uyarmakta faysa var. Başarılar.
Eleştirin için teşekkürler fakat ilk iletinin bize laf sokmaya çalışmak olması bizi memnun etmedi. Üstümüze mekanın olması bizim elimizde olan bir şey değil oyunun imkansızlıklarından kaynaklı bir durum ilk ss lerimize bakarsan şehre geldiğimize sahte kimlik de kullandığımızı görebilirsin. Mesela Nikolay para harcıyor fakat kâğıt üstünde bir geliri yok devlet bunu merak etmeyecek mi? Rusya'daki vor lar ile Amerika'dakileri karıştırmayın. Yaptığın eleştiriyi yapıcı bulmuyorum.
« Son Düzenleme: 04.02.2020 19:41 Active »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#227 - 04.02.2020 21:11
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#228 - 04.02.2020 21:54
İlk iletimi sizi eleştirmek için kullanmamın herhangi bir sorun teşkil edip etmemesinin bir önemi yok sanki burada sizi karalamak için hesap açmışım gibi saçma-sapan bir algı yaratmaya çalışmışsınız. Buna zinhar izin veremem, beni tanıyan tanır, tanımayan kişiler de kim olduğumu inanın fazla soruşturmadan öğrenebilirler . Şimdi gelelim argümanlarınıza, yarattığım karaktere göre dil kursuna gitmeme gerek yok, size Rusça öğrenin demiyorum ancak Rusça slangleri de kullanmanız gerekiyor çünkü: Sizin portre etmeye çalıştığınız karakter Rusça konuşuyor ve arada bu slangleri kullanıyor, İtalyan-Amerikalı karakteri oynayan adam mesela "mulignan" ne demek bilmek durumunda yoksa ileride söylendiğinde boş boş bakar, Amerikalı vor veya Rus sovyetler birliği oluşumu olup olmamanız fark etmez. "Vor" olmak bakımından farklı durumlar olmadığını Michael Franzese'in yakın zamanlı röportajlarından Russian Mob'un Los Angeles ve New Yorktaki aktivitelerinden öğrenebilirsiniz ve Rus mafyasının hala ne kadar korkunç bir şekilde gelenekçi olduğunu (2018 yılı itibariyle) anlayabilirsiniz. Ancak biz vor değil de daha ziyade bir Bratovskaya tarzı oluşum işletmek istiyoruz diyorsanız o halde "vory v zakone" koduna bağlı kalmadan Rus mafyası oluşturmak da mümkün. Bunun dışında spesifik olarak Russian mob rolü yapmakta da bir sakınca yok, bu Rus mafyasının içinde vorlar olabilir, ancak organizasyonun bir alt kolu olarak hareket etmek sakıncalı. Anlamsız bir rol yükü yaratmak gerekiyor bunun için. Bunun yerine rol enerjinizi gidip de bratların toplandığı daha sade ve içinde vorların da bulunduğu temiz bir sayfada işlemek daha keyifli olabilir. Sizi karalamak amacında değilim rollerinizi de göreceli olarak beğeniyorum. Dolayısıyla organizasyonun daha ileri gitmesi hepimiz açısından daha renkli ve eğlenceli olacağından bunları size söylüyorum, mükemmel bilgili olmak şart değil. Ancak bir işe soyunuluyorsa iyi veya kötü konuyla alakalı kolay yolları bulmak önemli bu işin son raddesinde oluşumunuz popülarize oldukça, işin sonunda herkesin dövmeli gezmesi her üye için komisyondan özel izinler alınması, vorların toplanması gibi durumlar ortaya çıkacaktır. Ha, bana kalırsa hava hoş ama anladığım kadarıyla oyunun belirli kısıtlamalarından kaçmak mümkün değil, dolayısıyla kendinize zorluk yaratmak anlamsız bir yük. Neyse, fazla da konuşmaya gerek yok, nefesimi ben bu konuda yıllardır boşa harcadığım gibi MBK'yla yaklaşık 12 sayfalık vory v zakone dövmesi rehberi de hazırlamıştım, hiç birinin bir harfi kalmadı, hepsi tarihe karıştı gitti. Burada yazdıklarım da dikkate alınsın veya alınmasın neticesi aynı olacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#229 - 04.02.2020 22:10
Kurduğun ilk cümlelerden dolayı yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Rollerimizi beğendiğini görmekte çok hoş. Eleştirilerini iyi niyetli olarak algıladım şahsen. Andeyev adı altında 3 yıldır bu rolleri Vice ve diğer sunucularda gerçekleştirdik. Gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Birden fazla sunucuda rol yaptığımız için gidişatımızda da karmaşıklıklar oldu elbette. Bizim de bir bilgi birikimimiz var. Benim de senin gibi dövme rehberim diğer sunucularda bulunuyordu. Seninki gibi 12 sayfa kapsamlı değildi elbette ama uğraşıp,araştırmıştım. Aramızda da sadece Andeyev karakteri dövmelere sahip. Özetlemek gerekirse çok uzun süredir aynı isim altında aynı karakterleri canlandırmaya çalıştığımız için hatalarımız ve eksiklerimiz oldu. Bunu farkedip yazman güzel bir şey. Sadece anlaşılmadığını düşünüyorum. Konuyu da daha fazla uzatmak istemiyorum. Eleştirin için teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok