Shirohime Corporation'un 2, Eight-Ten VCN'in 38. yıldönümü!
Eight-Ten VCN genel müdürü Randolph Mitchell da açıklamalarda bulundu. Mitchell, şöyle konuştu:
Vice şehrinin en büyük şirketler grubu olan Shirohime Corporation, bugün itibariyle ikinci yılını doldurdu. Bu iki yılın benim açımdan tam anlamıyla mükemmel geçtiğini söyleyebilirim. Benim işim çoğunuzun bildiği üzere medya. Yayın ve haber dalında pek çok iş başardığımızı söylemeliyim. Bugün aynı zamanda 38. yılını dolduran, 9 Ocak 2020 tarihinde Shirohime Corporation bünyesine giren, Eight-Ten VCN, şehrin en büyük medya kuruluşu olarak kabul görmekte. Eight-Ten VCN'e katıldığım günden beri ailemize çok fazla şey katmaya çalıştım. "Yaratıcılık, dünyayı daha farklı görmekle başlar." anlayışı ile yayınlarını gerçekleştiren Eight-Ten VCN, VFC, Late Night Chat, Yüzde Yüz Vice, Bugünün Mesleği Ne?, Gecenin Rengi, Soru Cevap ve çok daha fazla program; Magazin dünyasının gelişmelerinin aktarıldığı magazin haberleri ile adından oldukça söz ettirdi. Bu sırada haber yönünde de büyük adımlar attık. Aynı zamanda, Haziran 2020 tarihinde Shirohime Corporation bünyesine giren haber kanalımız; Daily Countdown Agency yani DCA ile Vice şehrinin gündemini belirledik, insanları bilgilendiren köşe yazıları yazdık.
Ve çalışkan ekibimiz sayesinde pek çok haberimiz şehrin manşetlerinde yer aldı. Bu da bizi ayrı gururlandırıyor. Bu gururu yaşamamızda bize destek olan Shirohime Corporation C.F.O'su Bayan Mariko Shirohime başta olmak üzere; VCN'e katkılarını sunan Charlotte Shirohime, Natasha Volkov, Tony Blackwell, Bruno Cantona, Henry Dunkirk, Lola Grande, Belinda Villaviudas, Danny Mosby ve,-- VCN'de çalışmış herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İyi ki bu ailede yer alıyorum, iyi ki bu işi yapıyorum.
Yaşasın basın özgürlüğü, yaşasın Eight-Ten VCN ve Shirohime Corporation!

| |
..........EDITOR..........
Henry Dunkirk & Natasha Volkov
|