Konu: the notorious southern swat guy  (Okunma sayısı 3021 defa)

#0 - 06.09.2024 15:13

Eski Arizona Tucson eyalet polisi, Vice Polis Departmanın'a yeni atanmış. Yirmi dokuz yaşında senior police officer.

Cody’nin Hikayesi: Kaybolmuş Bir Yolun Yolcusu

Hayatımın çoğu, hep bir arayış içinde geçti. Sabahları kasabanın boş sokaklarında yürürken, kafamın içinde sürekli geçmişin yankıları dolaşır durur. Hiç tanımadığım gerçek annem ve babamın kim olduğunu düşünüp dururum. Beni kim olduğumu bilmeden büyüten bir çocukluk… Sonra, 16 yaşında bir koruyucu aileye verildim. Belki de ilk kez bir evin sıcaklığını hissetmiştim ama yine de kendimi tam anlamıyla oraya ait hissedemedim. Üvey babam borçlarıyla boğuşurken, ben de kendi içimde bambaşka bir savaş veriyordum.

Hayatımdaki dönüm noktalarından biri, genç yaşta deniz akademisine katılmam oldu. İki yıllık yoğun bir askeri eğitim sürecinden geçtim; disiplin, dayanıklılık ve kararlılık orada öğreneceğim en önemli derslerdi. Zorlu eğitimler, denizin ortasında geçen sayısız gece ve sert komutanlarla mücadele ederek geçen bu yıllar beni bambaşka birine dönüştürdü. Ama her şeye rağmen, deniz akademisi de içimdeki boşluğu dolduramadı. Eğitim bittiğinde, hâlâ aradığım yolda olmadığımı fark ettim ve farklı bir rota çizmeye karar verdim.

Borçlar nihayet bittiğinde, bana üniversiteye gitme şansı sunuldu. Ama ben her zaman farklı bir yolun beni beklediğini hissettim. Deniz akademisinden sonra, Arizona Tucson Polis Akademisi’ni seçtim. Burada öğrendiğim en önemli şeylerden biri, disiplinin ve dayanıklılığın her şey olduğu oldu. Ama her günün sonunda, yalnız başıma eve döndüğümde o soğuk duvarlar arasında kayboluyordum. Ne kadar başarılı olursam olayım, içimdeki boşluk hiçbir zaman dolmadı.

Sabahları uyanıp aynaya baktığımda, yorgun bir adam görüyorum. Üvey ailem bana sahip çıktığında nasıl hissettiysem, bugün de aynı duygularla savaşıyorum. Geçmişte kaybettiklerimi geri getiremeyeceğim ama geleceğimi daha sağlam kurmak için elimden geleni yapacağım.

Biliyorum, hayat basit değil ve çoğu zaman yolumu kaybetmiş hissediyorum. Ama her adımda, yeniden başlamak için bir sebep bulmaya çalışıyorum. Her gün yeniden başlıyorum, hatalarımdan ders çıkararak ve içimdeki savaşları yenerek. Çünkü artık yalnızca kendim için yaşıyorum. Ve bu, bana her sabah yeniden güç veriyor.
« Son Düzenleme: 12.06.2025 19:09 yung martinez »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 06.09.2024 15:14

SENIOR LEAD OFFICER
CODY GRANHOLM
Vice City Police Department
Metropolitan Division & Air Support Unit

İsim: Cody
    Soyadı: Granholm
    Yaşı: 29
    Göz: Kahverengi
    Görünüş: Siyah saçlı, yorgun gözlü ve taze tıraşlı.

Cody Granholm’un Hikayesi: Kaybolmuş Bir Yolun Yolcusu
    Cody, Nevada sınırındaki küçük bir kasabada doğdu, ancak gerçek ailesini hiç tanımadı.
    Çocukluğu devletin korumasında, sürekli yer değiştirerek geçti.
    16 yaşında koruyucu bir aileye verildi ama oraya da tam olarak ait olamadı.
    Genç yaşta katıldığı deniz akademisi ona disiplin ve direnç kazandırdı fakat içindeki boşluğu dolduramadı.
    Ailesinin borçları sona erdiğinde, polislik yolunu seçti ve Arizona Tucson Polis Akademisi’ne girdi.
    Mezun olduktan sonra Arizona Tucson Eyalet Polisi’ne atandı.
    Yıllar süren görev sürecinin ardından, transfer talebi kabul edildi ve Vice City Polis Departmanı’na (VCPD) atandı.

Zamanla sahada gösterdiği başarılarla dikkat çekti, operasyonel birimlerde aktif rol aldı.
    29 yaşında Memur III+1 (Senior Lead Officer) oldu ve birimde Kıdemli Operatör olarak anılmaya başlandı.
    Sessiz, içine kapanık biri olarak bilinen Cody, görev dışında yalnızlığı ve gece devriyelerini tercih ediyor.
    Her sabah aynaya baktığında geçmişiyle yüzleşse de, savaşacak bir sebebi olduğuna inanıyor.
    Ve her yeni gün, yeniden başlamak için bir fırsat gibi onun karşısına çıkıyor.

« Son Düzenleme: 23.06.2025 20:39 yung martinez »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 06.09.2024 15:14
rezerve
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.09.2024 17:07
Başarılar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 06.09.2024 19:37
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 07.09.2024 13:54
ON BEŞ TEMMUZ İKİ BİN YİRMİ DÖRT - KASABA BARI
Cody, Andrew ve Joe bardaki masada otururken, aralarındaki sıcaklık ve yılların getirdiği bağ hemen hissedilir. Üçü de uzun bir aradan sonra buluşmanın keyfini çıkarır.

Andrew ve Joe ile geçirdiğim keyifli doğum günü gecesi geç saatlerin ardından bara döndüm ve içmeye devam ettim. Gece ilerledikçe bar kalabalıklaştı ve gerilim arttı. Bir köşede otururken viskimi yudumluyordum ki, yan masadaki biri eski eşine yönelik sert sözler söylemeye başladı. Adam, ailem ile çekildiğim fotoğrafa bakarken yanıma oturdu, eski eşime hakaret etmeye başlafı ve bu, barın atmosferini ve beni hızla gerdi.

Sandalye devrildi, bir adam yere düştü ve ortam iyice kargaşaya dönüştü. Bu sırada laf yapan herif boş boş konuşmaya devam ediyordu, bardağı dolduran son damla ile bir anda kendimi kargaşanın içinde buldum. Yüzüme bir yumruk geldi, sonra bir tane daha. Dünyam bir an karardı.

Barın diğer ucundan Brown, olaya müdahale etmek için atıldı, ancak o da yumrukların hedefi oldu ve ikimiz de yerde bulduk kendimizi. Yumruklar ve bağrışmalar birkaç dakika sürdü. Kanayan yüzümle zar zor ayağa kalktım ve Brown’ın da aynı durumda olduğunu gördüm.

Kavga sona erdiğinde, ikimiz de kan içinde ve nefes nefese barın dışına çıktık. Başımı çevirip Brown’a baktım; şaşkın ama minnettar bir ifadeyle konuştum. Brown’ın polis olduğunu öğrendiğimde başımı salladım ve kendi çalıştığım departmanı söyledim. Kanlı bir başlangıcın ardından ortak bir dil bulmuş gibiydik.
pwnt
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
pwnt tepkisini veren kullanıcı(lar):
yung martinez,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 07.09.2024 23:35
6 EYLÜL - FLORIDA eyaletinde ilk devriyesi.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok