Desteklemiyorum, evet fikir çok iyi ve çok güzel ancak ben payday ile geçiniyorum birde buna sigorta eklendimi, benim meslek kasmama şart olur buda benim rolümü düşürür, rol yapmam gerekirken meslek kasmayı terci etmiyorum, benim gibi yapan bir çok oyuncu var.
Sigorta sisteminin gelmesi bir çok yeniliğinde peşinde getirir, mesela iş yerime sigorta yaptırdım yangın çıktı bana bunun ücretini vermesi gerekir bunu içinde bir sistem lazım zor iş açıkcası.
Yinede siz bunu rolsel şekillide yapabilirsiniz illa size yardımcı olacak arkadaşlar vardır, ama bunun için sizin oyuncuların ayağına gitmemiz ve açıklamanız gerekir ic olarak siz gitmezseniz kimse gelmez, mesela bizim Star caddesinde otel vardı, bankanın karşısında bir kaç temizlikçimiz vardı, pazartesiden pazartesiye geliyorlardı rolsel temizleyip paralarını alıyorlardı biz bu adamaları reklam üzerinden görüp çağırmadık, kendileri geldiler temizlik şirketiyiz sizin oteli daha uyguna temizleriz gibi rol yatılar bir anlaşma yapıp anlaştık sizde işyerlerine gidip bu işlemi yaparsınız, evet hepsi bu işlemi kabul etmez ama edenlerde kesin olur kısacası siz kovalarsanız rol yaparsınız.