Konu: Varant Tankyan Refuse RP-DM  (Okunma sayısı 259 defa)

#0 - 24.01.2021 03:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Varant Tankyan @Heren

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wakai Yoshiku @Rosenfield

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM - REFURSE RP-FEAR RP -TROLLING

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Abati'nin mekanındaydık elektrikler kesildi on beş dakika sonra geri geldim,mekandan çıkış yaptım arkadaşlar geldi salça oldu anlamadığım bir şekilde bağırdı çağırdı vurdu kaçtı birşeyler yaptı sebebini anlamaıdm.Flexman ile konuştum şikayet taşımamı söyledi.Birlik yetkilisiyim(R19) arkadaş gelip kafama vuruyor küfürler savuruyor cidden rol keyfimi kaçırdı kabak tadı verdi yaptığı haraketler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Böyle haraket yapmasına bir sebep bulamadım.Gerekenin yapılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 24.01.2021 04:46 KOKAINCI »

#1 - 24.01.2021 03:45
Gelen bir telefonla Nezu'yu almaya gittim.Mekanın önünde adam durup dururken küfür edip agresif hareketler sergiliyordu pek fazla umursamayıp Nezuyla birlikte giderken "böyle siktirip gidersiniz" demesi sonucunda geri döndük ve sıkıntısının ne olduğunu öğrenmeye çalışırken birden internetim gitti relog atıp geldim kişi tek başına 2 kişinin karşısında r19'un ensesine şaplak atıp kaçmaya başladı.Kişi herhangi bir birlikte bulunmuyor.Hood onaylı bir birlik liderine karşı fear rp yapmasına gerekirken bu tür hareketlerde bulunuyor. Kişiyi daha önce hiç bir yerde ben görmedim, arkadaşımda görmemiş sanırım kendisinin bizle ne alakası olduğunu çözemedik kişinin TROLLİNG amacı güttüğü kanaatindeyim.

Gerekmedikçe bir açıklama yapmayacağım kişiyle tartışmaya girmeyeceğim.İyi forumlar.

#2 - 24.01.2021 03:47
SS'lerde gözükmemişim ben de olan ssler bu kadar.

#3 - 24.01.2021 20:43
Öncelikle selamlar, IC rolde karakterime annesine, ırkına, şahsına IC olarak küfür ettin karakter kendini tutamadı ve seni dövmek zorunda kaldı.
Karakterine "Gece güneş gözlüğü takma sebebin ne?" diye sordum ve "Psikopat falan mısın?" diye söyledim sen ise hemen agresif role başvurdun.

Ve + olarak MG yapıyordun, beni tanımadığın halde bana ermeni demeye başladın ama sen benim ermeni olduğumu nasıl biliyordun?

MG Yaptığının kanıtı:

#4 - 24.01.2021 22:42
Öncelikle selamlar, IC rolde karakterime annesine, ırkına, şahsına IC olarak küfür ettin karakter kendini tutamadı ve seni dövmek zorunda kaldı.
Karakterine "Gece güneş gözlüğü takma sebebin ne?" diye sordum ve "Psikopat falan mısın?" diye söyledim sen ise hemen agresif role başvurdun.

Ve + olarak MG yapıyordun, beni tanımadığın halde bana ermeni demeye başladın ama sen benim ermeni olduğumu nasıl biliyordun?

MG Yaptığının kanıtı:

Üstümde verdiğim emoteye göre rol yaptın.Yanlış bir haraket.

#5 - 28.01.2021 18:52
Daha savunma yapılmayacak gibi şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim.

#6 - 06.02.2021 09:18
Karşılıklı atışma ve sonucunda kavga yaşanmış, problem yok, K&A.