Konu: [22.01.2021 - 20:56] Birçok kişi [Birçok ihlal]  (Okunma sayısı 740 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 24.01.2021 14:15
Ayrıca ben hayatımda bu kadar NOOB DM görmedim
Pm'e dikkat eder misiniz? "Sen onlardan mıydın?" Daha arkadaşın kime sıktığından haberi yok, dm atıyorlar. :D
Bu videoda şöyle bir yanlışın var, senin yaptığın aktif rol ortamında /b kullanman rol baltalar. Şikayet açılırsa sonuçlanır, eğer videoda olan Natlie Patrick'den şikayetçiysen, başka bir şablon oluştabilirsin.

#21 - 24.01.2021 15:56
Kardeşim ben oyuna girer girmez kadın üzerime koşup beni yumruklamaya başlıyor, 150 saniye beklememek için ooc kanal üzerinden yaptığı ihlali söylüyorum ki belki durur da konuşuruz. Ayrıca belirtmek isterim ki aktif rol ortamı diyorsun ama bariz bir şekilde DM yapılıyor. Bunu yapan şahısta onaylıyor zaten, neyin aktif rol ortamından bahsediyorsun?  adamın DM yaptığı videoda apaçık gözüküyor, adam arabadan iner inmez emotesiz bir şekilde sıkarak beni yaralıya düşürüp arabasına binip devam ediyor. Bu rol senin rol seviyene göre rol olabilir ama bana göre değil.

#22 - 24.01.2021 15:57
Haksız olduğunuzu anlayınca diretip konuyu değiştiriyorsunuz, böyle devam.  :o

#23 - 25.01.2021 15:33
Kardeşim ben oyuna girer girmez kadın üzerime koşup beni yumruklamaya başlıyor, 150 saniye beklememek için ooc kanal üzerinden yaptığı ihlali söylüyorum ki belki durur da konuşuruz. Ayrıca belirtmek isterim ki aktif rol ortamı diyorsun ama bariz bir şekilde DM yapılıyor. Bunu yapan şahısta onaylıyor zaten, neyin aktif rol ortamından bahsediyorsun?  adamın DM yaptığı videoda apaçık gözüküyor, adam arabadan iner inmez emotesiz bir şekilde sıkarak beni yaralıya düşürüp arabasına binip devam ediyor. Bu rol senin rol seviyene göre rol olabilir ama bana göre değil.
Zaten adamın haklı olduğu videoda belli oluyor dostum, benlik bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Videoda adamın da hatası var, seninde hatanın olduğunun söylüyorum. Bu konuda sakin ol, oyunu OOC kine bağlanamana gerek yok. Teşekkürler, iyi forumlar dilerim sana.

Konuya uzun süredir bakılmıyor, bakılmasını istiyorum NC atacağım. Tam belli olmadığı için bekliyorum, uzun bir süre oldu. @Thorin the dealer

« Son Düzenleme: 25.01.2021 15:44 fearwend »

#24 - 25.01.2021 17:43
@fearwend karşı şikayetimi çekiyorum diğer oyuncudan hala şikayetçiyim.

#25 - 06.02.2021 09:03
Savunmalar yeterli, teşekkürler. Cezai işlem görülmeyecek, birden fazla denklem mevcut.