Konu: [22.01.2021 - 20:56] Birçok kişi [Birçok ihlal]  (Okunma sayısı 720 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.01.2021 22:30
1. Sste görüldüğü üzere canın %40 veya %30 crash yiyip tekrar geliyorsun ve canın %100 şekilde bu sayede bizi düşürüyorsun. Orada role karışmaman taraftarıyım her neyse diğer arkadaşta savunmasını yapsın daha sonrasında herşey admin kararı.
Size söylediğim gibi elimde olan bir şey değil. Bu benim internetimin sorunu, bir gidip bir dakika sonra geliyor. Ben kimseyi bayıltmadım zaten, olayı farklı anlatıyorsun.

#11 - 23.01.2021 01:40
Tüm yazdıklarım kişinin bu şikayette olmaması üzere silinmiştir.
« Son Düzenleme: 23.01.2021 16:41 Batuga »

#12 - 23.01.2021 06:04
Ayrıca ben hayatımda bu kadar NOOB DM görmedim
Pm'e dikkat eder misiniz? "Sen onlardan mıydın?" Daha arkadaşın kime sıktığından haberi yok, dm atıyorlar. :D
Çatışmanın ortasındayız gelmişsin bana orada * Naber ahbap? * diyorsun bende seni onlardan sanıp sıkıyorum, şimdi ne diyeyim ben dostum bu şikayete karşı zaten girmek istemediğim bir roldü kaç kere özür diledim, vs anlattım ettim her neyse admin kararına bırakıyorum.

#13 - 23.01.2021 12:14
Ben hiç bir şekilde orada brawl rolüne devam etmedim, arkadan yoluma yürüdüm. Neyden bahsettiğinizi anlamıyorum, arkadan yürümeme rağmen beni düşürdünüz. Bende kaçarken mahallenin önünden falan geçiyordum, silah ile düşürdünüz.

#14 - 23.01.2021 13:09
Ayrıca ben hayatımda bu kadar NOOB DM görmedim
Pm'e dikkat eder misiniz? "Sen onlardan mıydın?" Daha arkadaşın kime sıktığından haberi yok, dm atıyorlar. :D
Çatışmanın ortasındayız gelmişsin bana orada * Naber ahbap? * diyorsun bende seni onlardan sanıp sıkıyorum, şimdi ne diyeyim ben dostum bu şikayete karşı zaten girmek istemediğim bir roldü kaç kere özür diledim, vs anlattım ettim her neyse admin kararına bırakıyorum.

Videoda net bir şekilde belli olduğu gibi sizin çatıştığınız gözükmüyor, adam bilemez sizin çatışmada olduğunuzu. Çatışmanın ortasında falan değilsiniz non rp driving yaparak kaza yapıyorsunuz. Bu kadar basit.

#15 - 23.01.2021 13:12
Zaten "naber ahbap" dediğini de bahane olarak kullanıyorsun, adam onu demese bile inip sıkıyordun. Bahane üretmeye çalışmayın.

#16 - 23.01.2021 18:49
Bahane üretmeye çalıştığım yok, konuşma tarzını değiştirirsen sevinirim. Ve zaten şikayeti açan arkadaş vs, herkes gördü orada çatışma olduğunu onlarda sıktı bizde bende doğal olarak onlardan sandım giderken indim sıktım boş boş, şikayet açıyorsunuz.

#17 - 23.01.2021 19:03
Boş, boş şikayet mi açıyoruz? Pm'de kendin ihlal yaptığını söylüyorsun resmen kendinle çelişiyorsun. Her neyse @Thorin the dealer

#18 - 23.01.2021 19:44
Bahane üretmeye çalıştığım yok, konuşma tarzını değiştirirsen sevinirim. Ve zaten şikayeti açan arkadaş vs, herkes gördü orada çatışma olduğunu onlarda sıktı bizde bende doğal olarak onlardan sandım giderken indim sıktım boş boş, şikayet açıyorsunuz.

Kendinle çelişiyorsun, ayrıca ben gayet terbiyemi koruyorum.

#19 - 24.01.2021 01:28