Sunucudaki legal rol yapanların %90'ı zaten ergen rolü yapıyor, bana kalırsa Vice Roleplay gibi bir sunucuda zaten asıl bu gerekli. Yutoalpha'nın dediği şey maalesef bu sunucu için geçerli olacağını sanmıyorum. Bir anlık hype ile hiçbir zaman şu sunucu içinde yönetim hype yapıp bir şeyleri açıp sonra ya biz kapatıyoruz beyler yapmadı fakat Vice Roleplay haricine baktığınız zamanda adamlar FBI'ı açıyor 1 ay sonra "Yok ya beyler düşündüğümüz gibi olmadı kapatıyoruz." diyorlar. Vice Roleplay'de şu zamana kadar böyle bir şey olmadı, Malibu Corp. kuruldu baktılar güzel gidiyor bunu Belediye yapalım dediler şuan halen devam ediyor. VCPD rolleri genişledi baktılar on numara ulan bide şuna Vice Division açalım dediler baktılar çok güzel roller gidiyor, lan hadi şuna birde FDI ekleyelim dediler, onu da yapıyorlar şuanda(Trailer'da gördüğünüz FDI karakterleri Florida Department Investigation çalışanları) yani bir hevesle bu yönetimin bir şeyler yaptığını bir kere bile görmedim. Yönetimde bulunduğum dönemlerde şuanda yeni gelen madencilik sistemi bile nereden baksanız 8-9 ay öncesinde Manifesto'nun aklına gelip bize sorduğu bir şeydi. Beş gün önce düşünülüp yapılan projeler değiller yani anlayacağınız. Legal yönü bu kadar baskın olan bir sunucu da bu tarz bir projenin tutmayacağını sanmıyorum. Yazımın başında söylediğim gibi sunucudaki legal rol yapanların %90'ı ergen rolü yapıyorlar ve seviyorlarda, trolling gibi bir durumda zaten adminlerin katı olması gerektiğini düşünüyorum ki, katı olmaları sadece okul rolleri için değil her kural ihlali yapan kişilere karşı katı olmaları gerekiyorlar yani "Trolling yaparlar, biz bu projeyi yapmayalım. değil. "Trolling yapanı banlarız, rolünü yapan yapar." diye düşünmeleri lazım. Bu AR-GE'yi destekliyorum.