Konu: [17.01.2021] Dikran Khaligian, Luis Miguel, Ignadios Gabi  (Okunma sayısı 315 defa)

#0 - 17.01.2021 17:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: 1-Dikran Khaligian @SeLCandy 2-Luis Miguel @CihatSarsılmaz 3-Ignadios Gabi @vecolt 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jemarcus Fremont, LaDorian Wiggins, Guillarmo Wyatt, Jarvis Tate.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımızda rol yaparken sultan marka araçla yanımıza yanaştılar, aramızda sözlü ufak bir tartışma çıktı ve tartışma büyüdü. Kişilerin aracına vesaire emote ile birlikte vurduk. Bu üçlünün arasından birisi aracın yakınında değildi, başka bir noktadaydı ve başka bir arkadaşımızla konuşuyordu. Discorddan konuşmuşlar ki yanlarında olmayan arkadaşı bu kişilerin yanına koştu ve hiç bir konuşmaya girmediği halde bagajdan silahı alıp "Emote vermeden" sıkmaya başladılar. Kişiler sokakta hepimizi düşürdüler ve gittiler daha sonra arkalarına bir polis takıp polisi bizim sokağımıza getirdiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin DM aradıkları ortadaydı, ağır ceza almalarını talep ediyorum.

#1 - 17.01.2021 17:58
İki arkadaşım adına savunmayı yapıyorum. Gerekli tüm ssler bende bulunuyor.

Kişilerin yaptığı şeyler chatlogda bulunuyor, bir şey eklememize/yazmamıza gerek yok diye düşünüyorum.

#2 - 17.01.2021 18:01
İki arkadaşım adına savunmayı yapıyorum. Gerekli tüm ssler bende bulunuyor.

Kişilerin yaptığı şeyler chatlogda bulunuyor, bir şey eklememize/yazmamıza gerek yok diye düşünüyorum.
Bunun sıkmak için bir sebep olduğunu sanıyorsanız ne yazık ki yanılıyorsunuz, bu rolde en fazla brawl başlatabilirsiniz ki yapamazsınız etrafınızda sizden 2-3 kat fazla zenciler var ve ben bunu yapmanıza rağmen FearRP şikayeti açmadım. Sadece chatlog'da dönen atışmayı göstermişsiniz bir savunma yapmamışsınız.

#3 - 17.01.2021 18:03
Brawl başlatamayız evet, kalablaıksınız ve döversiniz bizi. Bu yüzden bu gücümüzü kullandık.

#4 - 17.01.2021 18:04
Brawl başlatamayız evet, kalablaıksınız ve döversiniz bizi. Bu yüzden bu gücümüzü kullandık.
Demek istediğim şu, sunucu politikaları sadece aracın hasar aldı diye böyle bir role girmeni istemiyorum. Politikalara bir göz atın derim.

#5 - 17.01.2021 18:07
Yönetime bırakabiliriz dostum. Savunmamız bu kadar.

#6 - 17.01.2021 18:14
Selamlar,Ignadios karakteri aracı tekmelediğinizin sesini ve bağrışma seslerini duyduğu için acilen arabasına gitti. Ek olarak dm attınız diye şikayet açmışsınız bir nevi karşılıklı çatışma döndü
Ek olarak son 10 dakikayı kaydetme özelliğim kapalıymış birkaç arkadaşında fear rp kuralını çiğneyip sopa ve yurmuk ile daldığınıda ispat edebilirdim.

#7 - 17.01.2021 18:17
Selamlar,Ignadios karakteri aracı tekmelediğinizin sesini ve bağrışma seslerini duyduğu için acilen arabasına gitti. Ek olarak dm attınız diye şikayet açmışsınız bir nevi karşılıklı çatışma döndü
Ek olarak son 10 dakikayı kaydetme özelliğim kapalıymış birkaç arkadaşında fear rp kuralını çiğneyip sopa ve yurmuk ile daldığınıda ispat edebilirdim.
Bunun nedeni "Sürekli Roleplay" O an orada bir çatışma rolünün dönmesi gayet normal. Eğer sopa ve yumrukla daldığını söylüyorsanız şikayet açabilirsiniz ama burada şikayet edilen taraf sizsiniz, hala neden sıktığınızı ve neden emote vermediğiniz hakkında bir savunma bekliyorum.

#8 - 18.01.2021 12:05
Akşam toplu olarak geri kalan savunmalar yapılacak

#9 - 20.01.2021 14:41
Akşam toplu olarak geri kalan savunmalar yapılacak
3. güne giriyoruz ve savunma hala gelmedi, şikayet sonuçlandırılabilir.