Konu: Lamar Allen-(Dm-Ooc kin )  (Okunma sayısı 166 defa)

#0 - 17.01.2021 14:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamar Allen @BullarD
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Adam Sharco @ademortakcI /Shaw Wood @akifst

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17 Ocak Pazar/13:30 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu şahısın önceki karakterine bir forum şikayeti açtık ve bu şahıs jaile girdi.Daha sonra bu şahıs NC attarak bizim hiç bir şekilde role girmediğimiz karakteriyle gelip agresif rol sergiledi.Birlik liderimizi bir çok kez küçük düşürdü ve vurmaya çalışdı.Biz bu harekatlerine rağmen sabredip şikayet açmadık,Kendisi hergün her dakika gelip aynı şeyleri yaptı ve biz artık bizim sabrımız taştı ve şikayeti açtık.Şahıs bugün gelip evin çatısına çıkıp karakterime sıkmaya başladı ardından çatıdan atlayıp sıktı ve HULK olduğunu kanıtladı : D .Arkadaşlarımda her türlü savunmaları açıklayacaktır iyi günler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/ayNk7I.png       https://i.hizliresim.com/rELbhC.png     https://i.hizliresim.com/cWHliK.png

Ek açıklamalar(varsa): Tüm birlik olarak(10 kişi+)Bu şahsın sunucudan Yasaklanmasını talep ediyoruz yinede karar sizin ama sunucuyu bırakacak dereceye getirdi bu şahıs.

« Son Düzenleme: 17.01.2021 14:17 efecan75 »

#1 - 17.01.2021 14:10
Şahitliğimi onaylıyorum artık bu şahısa bir ceza bekliyorum.

#2 - 17.01.2021 14:17
Hulk gerçekmiş ve Vice'deki ismi Lamar Allen'miş. Adama bak çatıdan atlıyor kaçıyor zıplıyor oh ne güzel. Silah al millete sataş NC at tekrar sataş NC at tekrar sataş mükemmel rol. HULK GERÇEKMİŞ.

#3 - 17.01.2021 14:20
Olayda yokum fakat, bu olaydan 1 gün önce aynı kişiden yine aynı olayları mahallede gördüm, şahıs silahımızın olmadığını bildiği için günde en az 3 kere mahalleye gelip laf atıp sıkıp geri gidiyor.

#4 - 17.01.2021 14:24
Olayda ben yoktum fakat bu şahısdan birlik olarak bıktık . Önceki hesabı ceza aldı diye bize OOC kin kapıp gelip sıkıp duruyor. Oyunu bırakacak duruma geldik .

#5 - 17.01.2021 15:47
Yorum yapmayacağım sadece hikayeyi anlatacağım.
Ben ceza mı aldım bu arkadaş ile alaklı 250dk, NC attım ve mahallerine gittim satılık ev bakmak için.Birlik lideri beni çağırıp ne iş diyor, agresif yapıyor ihlaller yapıyor.Ben birşey demiyorum kaçıyorum, arkadaşlarım ile dövmeye gidiyorum dayak yiyorum.Bugün ise tek başıma arkadaşlara beni dün dövdükleri için sıkıyorum.BANA YENİ KARAKTERİM İLE İLK ONLAR AGRESİF YAPIP SALDIRDI!Kin min yok ben ev bakmaya gittikçe adamlar agresif yapıyor.Zaten ihlaller ile sıkı bir şikayet oluşturuyorum.

#6 - 17.01.2021 16:01
Birlik liderimiz şahısa "birine mi baktın?" diye soruyor.Artı olarak birlik liderine küçük düşürücü söylemlerde bulunuyor.Kendiside mahaleye gelip durduk yere sebep aramak için böyle bir iftra atıyor.

#7 - 17.01.2021 16:04
Tüm birlik olarak şahidiz Bu adamın yaptığı tek şey ooc kin başka bir açıklaması olamaz.

#8 - 17.01.2021 16:08
Sadece siz şikayetçi değilsiniz, oyuncu şikayetleri kısmına bakarsanız hakkında baya bir şikayet bulunmakta kişinin.

#9 - 17.01.2021 16:17
Sadece siz şikayetçi değilsiniz, oyuncu şikayetleri kısmına bakarsanız hakkında baya bir şikayet bulunmakta kişinin.
Haklısın dostum,Zaten gördüğünüz üzere bir çok karakterden bu şahısa şikayet var . Sevgili Vice yönetiminin bunu dikkate almasını isterim.