Konu: [16.01.2021 Salvatore_Abati] İzinsiz CK, CK zorlama  (Okunma sayısı 488 defa)

#0 - 16.01.2021 01:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Salvatore_Abati @vatansever

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  00.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CK izni , CK zorlama.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi geceler, Öncelikle olayı anlatayım. Bir yerden alınıyorum, bir yere götürülüyorum 3 , 5 kişi tarafından, buraya kadar gayet rolde bir sıkıntı yoktu. Sonra mekanda bir yere oturtuluyorum bir adam geliyor kalabalığın arasından '' Sikik arkadaşın nerede?'' diyor. (etrafım bir sürü insanla çevrili)  ''Sikik annendir.'' diyorum. Burada öncelikle neden kaldırıldığımı bilmiyorum ve bir sürü insan etrafımı sarmış, beni sandalyeye iple bağlamışlar. Ben legal bir karakteri oynamıyorum, karakterim illegal bu tür şeyleri yaşayan birisi. Korkulacak bir şey olmadığından küfür ediyorum, hani beni korkutmadılar veya korkutacak bir eylem yok. Benim karakterim illegal. Ben bunu der demez karakterim öldürüldü, buranın elimde tam delili yok olayın şaşkınlığıyla ss alamadım. /do kısmından ''olumsuz'' emotesi verdim ancak ikinci bir /do ''Nerino ölmüştür'' dendi. Aradan bir pm geldi bana, onun ss'si var bana olay bittikten sonra CK izni soruluyor. Şimdi ben ne diyeyim arkadaşa, pm ile bildirdim. Nazik bir şekilde, ''Rol devam etsin ancak ben hakkınızda şikayet açacağım.'' dedim. Bunun üzerine IC bilmediğim herşeyi bana ''/b'' de anlatıldı. Arkadaşlar bir italyan-amerikan mafyaymış. Geçen gece arkadaşımla soyguna girdiğim mekan bu kişinin ailesinin mekanıymış. Arkadaşlarda Mafyaymış. ''Abicim benim karakterim illegal bu ortamda, hiçbir zamanda legal olmadım. Benim karakterimi bu cevaptan sonra darp edip, desenizki: '' Yanlış adama bulaştın, Ben şu şu ailenin (mafya) lideriyim benim mekanımı soydun, sen ve arkadaşın bunu ödüyeceksiniz.'' dese, ben her role girerim ancak bana biri soruluyor, küfrediyorum boynum kırılıyor, olaydan 10 saniye sonra ''CK izni kabul ediyormusunuz?'' deniyor. Rol bumu yani? Nerede CK politikaları? rolü kabul etmiyorum. Ayrıca bu kural ihlalinin cezalandırılmasını hakkım olarak talepte bulunuyorum. Beni fear-rpye sokamadınız bile ki ck izni verebileyim. Size ve herkese ben orada saygılı davrandığımı düşünüyorum, biliyorum deliller yetersiz bir karara varılamıyor ancak olayda olan kişiler olayın bu şekilde olduğunu gayet iyi biliyorlar. Kendi düşüncelerine göre haklı olabilirler ama  böylede rol yapılmayacağını düşünmüyorum orada da ckya yanaşmamın sebebi, kimseyi eğlencesinden etmemekti. Bunun arkadaşta ( @vatansever ) farkındadır eminim. İyi geceler..''

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
https://hizliresim.com/oBZC1N
https://hizliresim.com/fOU3qo
https://hizliresim.com/NL2otB
https://hizliresim.com/GnVypi
https://hizliresim.com/LO8ZHq
https://hizliresim.com/eBWqtv

Ek açıklamalar(varsa): CK kararımın iptalini istiyorum, kişininde olan haksızlığın farkında olmasını ve jaile alınmasını talep ediyorum. Birde olayın çabuk sonuca varmasını çünkü eğer sonuç aleyhime çıkmazsa ölü bir karakter, ortada gezemez ona göre nc atıcam efendim şuanda oyuna dahil olamıyorum.
« Son Düzenleme: 16.01.2021 02:02 FeixeCelixsss »

#1 - 16.01.2021 02:02

#2 - 16.01.2021 02:12
Gerçekten şaşırdım çünkü CK izniniz tarafıma 3 kez "tarafınızca" verildi. Ekstra savunma yapmam istenirse elbette yaparım.

ekleme:

İşyerimizi soyduğunuz için kaçırılmış ve koltuğa bağlanmış durumdasınız. Sizin sergilediğiniz rol ve CK sebebimiz.
Alıntı
[00:04:01] * Anthony Cisco ellerini birbirine sürter.

[00:04:04] Nerino DeLuca: Cevap vericekmisin?

[00:04:07] * Adam koltuğa bağlıdır. (( Anthony Cisco ))

[00:04:14] John Patriarca: Hey Frankie.

[00:04:18] * Salvatore Abati sağ eliyle Nerino'nun enseye şaplağı yapıştırır.

[00:04:20] John Patriarca: Git ve kendine bir kahve iç.

[00:04:21] Salvatore Abati: Arkadaşın nerde?

[00:04:22] Screenshot Taken - sa-mp-076.png

[00:04:28] Nerino DeLuca: Arkadaş?

[00:04:34] Salvatore Abati: Şu sik kafalı arkadaşın.

[00:04:41] Nerino DeLuca: Annen sik kafalı.

[00:04:48] * Anthony Cisco adamın suratına tekmeyi geçirir.

[00:04:49] * Fear RP uyar mısın? (( John Patriarca ))

[00:04:56] * Salvatore Abati sağ eliyle ve sol eliyle Nerino'nun boynunu kavrar ve ters tarafa çevirir.

2. izin

Alıntı
[00:11:57] * Nerino_DeLuca ölüm tarihi 16/01/2021 (( Nerino DeLuca ))

3. izin

Alıntı
[00:14:48] (( [42] Salvatore Abati: Anlaşmalı olarak baştan alabilir veyahut CK olmuşsunuz gibi devam edebiliriz. ))

[00:14:49] (( [246] Nerino DeLuca: 2. yoldan devam do verdim cesedi temizleyin ve bitirelim. ))

[00:15:05] (( [42] Salvatore Abati: CKyı seçiyorsunuz doğru mudur? ))

[00:15:11] (( [246] Nerino DeLuca: Ben genede şikayette bulunucam ama role devam edelim b -  ))

[00:15:16] (( [42] Salvatore Abati: Lol ))

[00:15:18] (( [465] Steven Viscuso: :( ))

[00:15:20] (( [42] Salvatore Abati: amacınız şikayet açmak falan mı Nerino? ))

[00:15:21] (( [246] Nerino DeLuca: + Evet ckdan devam. ))

Hayatımda ilk defa şikayet aldım ve o da bugün hem de 2. kez. Ya ben bir şeyleri yanlış yapmaya başladım ya da bir sabotaj seziyorum. Özellikle bu yaptığınızda. 3 kez CK izni verdikten sonra "CK edildim" diye şikayet açmakta kesinlikle bir sabote etme durumu düşünüyorum. Ve madem ben ilkleri yaşayıp şikayet alıyorum, o halde ben de hayatımda ilk kez birisini gerçekten şikayet ediyorum...

@FeixeCelixsss Tarafınızdan şikayetçiyim. CK iznini 3 kez vermenize rağmen, sabote etmeye yönelik şikayet açarak adımız üzerinde kötü bir algı bırakmanız, yönetimi kandırmaya çalışmanız nedeninden dolayı.
« Son Düzenleme: 16.01.2021 02:21 vatansever »

#3 - 16.01.2021 02:31
Öncelikle verdiğim izin rolün devamı üzerineydi bunu sizede belirttim, ''/B'' den konuşmamızı hatırlarsanız eğer. Diğer yandan ben sizi neden sabote edeyim, Ben normal hırsızlık geçinen bir illegal hayatı oynuyorum, sizin karakteriniz ise bir aile babası? Benim tek bir şikayetim var oda buydu. Rolün sonunda ck olduğunu önceden bildirmeniz gerekirdi bu Ck politikalarında da açıkça var. Yazdıklarımı okursanız beni anlarsınız diyecek başka birşeyim yok. Birde mekanınızı soyduğumuzu ''/b''den bildirdiniz ortada da bir korkutma rolü yoktu.

1. izinde ben bir izin göremiyorum. Üstelik bundan öncesinde de benden ck izni istenmedi?
2. ve 3. İzinlere gelirsek buralarda şunu söylemek isterim adminler harici kimse rol silemez hata yaptınız, bende eğlenceniz bozulmasın diye hoşgörülü bir şekilde rolü devam ettirdim.
« Son Düzenleme: 16.01.2021 02:35 FeixeCelixsss »

#4 - 16.01.2021 02:32
Bir ekleme daha yapıyorum olabildiğince kısa tutmaya çalışıp. Sizi CK etme sebebimiz; dün işyerimizi soydunuz ve polislere yakalandınız. Orada şu aşağıdaki lafları bize söyleyip gittiniz. Şahsen bunları da trollce buluyorum.

Bunları söyledikten sonra bugün sizi yakaladık ve ilk postumda attığım ssteki gibi 15 kişi başınızdayken "Cevap vericek  misin?" gibi Fear RP dışında eylemlerinizi benim sorduğum "Sikik arkadaşın nerde?" sorusuna "Annen sik kafalı" yanıtı vermeniz. (Bkz; aşağıda)

Yönetim tarafından gelebilecek muhtemel soruyu yanıtlamak adına; kişiyi CK edip CK iznini sorduk ve 3 kez kişi onayladı. Eğer kişi onaylamasaydı, CK etmemiş, hasar vermiş gibi devam edecek veya soru kısmından devam ediyor olacaktık, kendisine de 3 kez bunu sorduk.

#5 - 16.01.2021 02:39
Ekleme yaptığınız resimde size bir hitabım yoktu zaten sizin orda olduğunuzu bile sste farkettim ben orada arabadaki memurla diyoloğumu sürdürüyorum. Eklemede de dediğiniz gibi CK iznini rolün ve eğlenceniz bozulmasın rol baltalanmasın diye kabul ettim. Sizin dediğinizle oluyor ise kurallardaki bahsedilen tutum yanlış. Bundan sonra herhangi bir hata düşündüğümde rolü baltalayayım ve itiraz edeyim buradan bunu mu çıkarayım?
Birde tam ck anını benim yerime ss almışsınız çok teşekkür ederim. Görüdüğünüz gibi darbeyi aldım buradan sonra bir korku rpsi dönerdi ancak fırsat verilmeden rolsel olarak arkadaş boynumu kırıyor ve ölüyorum en kötü ss saatlerine bakarak arkadaşın sslerinde bile, rolün devamını sağlamak için uğraştığım belirlenir.  Sizin rolü bana anlattığınız sahneleri ikimizde ss alamamışız, siz bana ''/b''den anlatmıştınız hatırlarsanız ''italyan-amerikan bir mafyayız mekanımızı soydunuz, bizde seni ck ettik.'' gibisinden bir cümle kurmuştunuz. Eminim hatırlarsınız olayın hikayesini ben sizden duyduğumu ilk beyanımda da belirttim.
« Son Düzenleme: 16.01.2021 02:45 FeixeCelixsss »

#6 - 16.01.2021 02:41
Ekleme yaptığınız resimde size bir hitabım yoktu zaten sizin orda olduğunuzu bile sste farkettim ben orada arabadaki memurla diyoloğumu sürdürüyorum. Eklemedede dediğiniz gibi CK iznini rolün ve eğlenceniz bozulmasın rol baltalanmasın diye kabul ettim. Sizin dediğinizle oluyor ise kurallardaki bahsedilen tutum yanlış. Bundan sonra herhangi bir hata düşündüğümde rolü baltalayayım ve itiraz edeyim buradan bunu mu çıkarayım?

Bunu zaten 15-20 kişi tarafından kaçırılıp koltuğa bağlanmış durumdayken Fear RP yapmamanın aksine oldukça sert ve fevri tutum sergileyip Non-Roleplay yaparak gerçekletirdiniz. Buna istinaden, sizleri CK edip, bunun uygun olup olmadığını 3 kez sorduk, uygun dediniz. Benim için konu gerçekten burda kapanıyor.

#7 - 16.01.2021 02:48
Derdinizi bilmeden neden korkayım mantıken? Gasp edilebilir, darp edilebilir ama öldürmek alakasız kimsenin aklında bulunmaz bu ki tarafıma bir şey bildirilmedi. Benim sslerimede bakmanızı isterim sırf zaman aralıklarından bile çıkar yani olay. Benim amacım sizi veya oluşumunuzu soyup baltalamak sizi burada veya ne bileyim ıc şehirde sizi soyduğumuzu adımızı duyurarak sunmak değil. Benim oradaki tutumumda belli siz olaya agresif yönden ve egosal bakıyorsunuz bence, daha önce 2 tane karakterimi ck ettiler ve hiçbirinde böyle bir tutum sergilenmedi bana hepsi kurala gayet uygundu, hepsini de kabul ettim. İyi geceler.
« Son Düzenleme: 16.01.2021 02:52 FeixeCelixsss »

#8 - 16.01.2021 02:53
Lütfen bireysel ithamlardan kaçınalım.

#9 - 16.01.2021 02:56
Egosal kavramını kastediyorsanız yanlış anlamışsınız, eğer alındıysanız özür dilerim.