Konu: Scoot_Marshall (Çoklu İhlal Şikayeti)  (Okunma sayısı 846 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.01.2021 02:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Scoot_Marshall (NC atıp Boris_Aslanov olmuş) @sCiEnLy_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Crew the Peterson oluşum üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14-15.01.2021 / Belirsiz zaman dilimleri.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bunny, Trolling / Türkçe Terim, DM, NonRP Driving / Car Ramming, İllegal GB Sığınma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinin altında tek tek açıkladım. Ama olayların nedenini açıklamam gerekiyor. Şahıs başka bir birlik üyesiyle OOC olarak kavga edip IC olarak hiçbir sebep olmamasına rağmen birlikten ayrılıyor. Şahısın 2 haftadır bizimle olması ve R18 olup yüksek rütbede çoğu illegal faaliyetleri bildiği için CK etme hakkımız bulunuyordu. Bizde dağılıp aramaya başladık, sonra Ocean Docks'ta trucker yaparken bulduk. Ardından orası GB diye hiç bir şey yapmayıp oradan çıkmasını bekledik. Bende (Andrea_Nicostrato) meslekten çıkıp bizden kaçmaması için rota boyunca sadece takip ettim. Sonuçta meslek çalışanlarına hiçbir türlü saldıramayız, pusu atamayız. Meslekten çıkmasını bekledik. Sonra çıkmayacağını anlayınca bırakıp gittik. Birkaç saat sonra gelip nedensizce Carlos'a sıkıyor. İhlalleri ekran görüntüleriyle beraber açıkladım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bunny Hopping: Ekran görüntüsünde ve videoda gözüktüğü gibi zıplayarak ilerliyor.
Spoiler: GösterGizle

Trolling/Türkçe Terim: "Bu seni hiç alakadar etmez!" diyerek bir Türk dizi repliği söyleyerek Trolling /Türkçe Terim kullanıyor.

DeathMatch: Carlos_Benson karakteriyle hiç bir türlü IC husumeti olmadığı halde silah çekip ateş ediyor.

NonRP Driving / Car Ramming: Şahısı takip ederken önüme kırıp kaza yapmama neden oluyor.

İllegal GB Sığınma: Şahıs güvenli bölgede olmasına güvenip içeride bize laf atıyor.

Hile Kullanımı: Şahıs olay anında öğlen saatlerinde hileden banlanmıştı ama birkaç saat sonra yetkililere "Singleplayerde kullanıyordum burada yanlışlıkla açtım." diyerek banını kaldırtmıştı. Ama banlandıktan sonra discord üzerinden yazdıkları aşağıda spoiler içinde açıkça ortada.

Kullanıcı adlarının farklı olduğuna bakmayın, şahıs sürekli kullanıcı adını değiştiriyor. Alınan ekran görüntüleri de bir gün arayla alınan iki ss.

Ek açıklamalar(varsa): Şahısla hiçbir türlü OOC sorunumuz yoktu ama yaptığı ihlaller çok olunca şikayet açmaya karar verdik. Ayrıca hile kullandığına dair discord üzerinden kendi yazdıkları vardı ama kanıt sayılmadığı için kullanmadım.
Çok fazla ihlali olduğu için bence direkt banlanması gerekiyor.

(Şikayetin tamamını mobilden yaptım, bir hatam olduysa affola.)

Son Düzenleme Hakkında:
Birkaç eksik ve bazı fazlalıklar vardı onları düzenledim. Discord konuşmaları kanıt sayılmadığı için onları sildim.

Yeni bir ekleme: Dün discord konuşmaları kanıt sayılmadığı için silmiştim ama bugün öğrendiğim kadarıyla Hile ve OOC Ticaret konuşmaları kanıt olarak sayılabiliyormuş, onları ekledim. Tekrar göz önüne alınabilirse iyi olur.

« Son Düzenleme: 23.01.2021 16:00 Troubadour »

#1 - 15.01.2021 02:35
Yarın detaylı bir şekilde güzelce savunmamı yapacağım herşeyi tek tek cevaplayacağım iyi geceler.

#2 - 15.01.2021 15:32
Bunny Hop;
Orada zıplayan kişi benim doğru fakat sadece amacım orada trucker'ı biraz daha hızlı yapmaktı eğer adminler ceza verirse birşey diyemem.

Trolling / Türkçe Terim;

Admine sorduğumda bana bu cevabı verdi o yüzden bir sorun çıkacağını düşünmüyorum başka bir cümle bulamadım bende bu cümleyi kullanmak istedim.

Deathmatch;

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Car Ramming / NonRP Araç Sürme;
Bu olaya savunmam ise ss'ler ile olacak arkadaşlar beni trucker yaparken sadece 1 kere takip etseler iyi birisi trucker yaparak takip ediyor diğerleri truckerkod yazma yerinde bekliyor diğeri premier ile durmaksızın takip edip bana karşı illegal rol sergiliyor ben trucker'ın OOC bir olay olduğunu biliyorum o yüzden orada ben trucker yaparken kimse benle karşılıklı role giremez diye biliyorum.

Bu ss'de gördüğünüz gibi bana karşı illegal rol sergileniyor TRUCKER mesleği yaparken Altdaki ve üstdeki ss'lere iyice göz atılmasını istiyorum.

EK SAVUNMA;

Arkadaşlar'ın OOC KİN yaptığı bu ss'lerden zaten anlaşılıyor onlar bana sıkabiliyormuş fakat ben onlara sıkamıyormuşum ve bir ck rolü gerçekleştiği zaman admin'in oraya gelip yeterli delil olmadan ck etme olayınıda hiçbir zaman duymadım OOC'den bu kadar yalan atmaları doğru değil.
« Son Düzenleme: 23.01.2021 02:31 sCiEnLy_ »

#3 - 15.01.2021 15:41

Yukarıda attığım ss te görüldüğü gibi şahıs aslında trucker mesleği falan yaptığı yok güvenli bölgeye sığınıp bizi kışkırtmaya çalışıyor.

Ayrıca o konuşmaları ben yapmadım demiş, kanıtını net olarak atabiliriz. Hile kullanıp yetkili kandırmaya çalışıyor.

CK konusuna dönecek olursak şahıs bizim birlikte 2 haftadır var ve ooc biriyle kavgalı olduğu için ic olarak sebepsizce birlikten ayrıldı. Biz uzlaşmak için ic olarak telefondan aramamıza rağmen bize uyum sağlamadı. Biz şahısa illegal hiç birşey sergilemedik. Kendisi bu olaydan sonra birliğimizin başka üyesine silahla saldırıda bulundu. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. İyi roller iyi forumlar dilerim  :)
« Son Düzenleme: 15.01.2021 15:46 AaronMoore »

#4 - 15.01.2021 16:01
Öncelikle o discord'ta bende vardım, konuşmaların hepsini gördüm fakat şahıs ben yazmadım demiş, Önceden Birliğe attığı rolkareler,ve sahist hep discord'ta ismini değiştiriyor.
Ayrıca discord'ta ki ismi ile forumdaki isim tesadüf olamaz.  

#5 - 15.01.2021 16:10

Yukarıda attığım ss te görüldüğü gibi şahıs aslında trucker mesleği falan yaptığı yok güvenli bölgeye sığınıp bizi kışkırtmaya çalışıyor.

Ayrıca o konuşmaları ben yapmadım demiş, kanıtını net olarak atabiliriz. Hile kullanıp yetkili kandırmaya çalışıyor.

CK konusuna dönecek olursak şahıs bizim birlikte 2 haftadır var ve ooc biriyle kavgalı olduğu için ic olarak sebepsizce birlikten ayrıldı. Biz uzlaşmak için ic olarak telefondan aramamıza rağmen bize uyum sağlamadı. Biz şahısa illegal hiç birşey sergilemedik. Kendisi bu olaydan sonra birliğimizin başka üyesine silahla saldırıda bulundu. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. İyi roller iyi forumlar dilerim  :)

Attığın ss'de Carlos_Benson G.B.İ bölgede Anneni Sikicem! HAHAHAHA yazmış gördüğün üzere ben orada birşey yapmamışım yani.

#6 - 15.01.2021 16:16

Attığın ss'de Carlos_Benson G.B.İ bölgede Anneni Sikicem! HAHAHAHA yazmış gördüğün üzere ben orada birşey yapmamışım yani.

Görüldüğü gibi bizim arkadaşımız ihlal yaptıysa gereken neyse yapılır, ama sen kural ihlaline karşılık kural ihlali yapamazsın.
« Son Düzenleme: 15.01.2021 16:19 AaronMoore »

#7 - 15.01.2021 16:16
Peki,Oradaki "herkez haddini bilecek!"Yazısı ne?

#8 - 15.01.2021 16:29
Scott_Marshall adlı oyuncu Bunny Hopping yapmadığını söylüyor fakat aşağıda bulunan videoda hem yetkiliyi kandırma hemde yaptığı kural ihlalinden dolayı cezalandırılmasını istiyorum.

#9 - 15.01.2021 16:49
Scott_Marshall adlı oyuncu Bunny Hopping yapmadığını söylüyor fakat aşağıda bulunan videoda hem yetkiliyi kandırma hemde yaptığı kural ihlalinden dolayı cezalandırılmasını istiyorum.

Sadece trucker yapıyorum ve daha hızlı trucker yapmak için yaptım bunda abartılacak birşey yok birisi beni kovalamıyor yada ben birisini kovalamıyor.