Konu: [14.01.2021] Onaylı Hood da FearRP Kural ihlali  (Okunma sayısı 489 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2021 21:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arslan Zahir @Kawasexi Rozaf Perneska @wert

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bernard Crawford @Getsomerest

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.01.2020 19:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear Rp, Onaylı Hood'da yetersiz kişi ile brawl başlatma.

Alıntı
Onaylı bir bölgede brawl başlatacaksanız, bölgenin sahibi olan oluşumdan daha kalabalık ve en az 3 kişi olmalısınız.
Bölge sistemine sahip oluşumlar, mantık dahilinde bölgelerinde bulunan diğer illegal oluşumlara üstünlük sağlayabilirler.  Bir bölgede diğer birliklerin rol durumunda belirgin bir üstünlük yoksa Fear RP yapması gerekir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rozaf Perneska isimli şahıs Torino Pub önünde bekliyordu, bir süre beklemeye devam ettikten sonra, kişiye yaklaşıp; Yardımcı olabileceğim bir konu var mı? Diye sordum. Fakat kişi bir şey olursa zaten sana danışırdım diyerek agresif bir rol çizdi, daha sonra nerede olduğunun farkına var diyerek bir ihlal yaptığını fark etmesini amaçladım. Fakat kişi Ne fark eder diyerek agresif şekilde rol yapmaya devam etti, bu rol devam ederken yanına Freeway ile Arslan Zahir geldi, Bu konuşmanın sonunda karakterim aldığını dönütler neticesinde; Sen nerenin köpeğisin? Cümlesini kullandı. Daha sonra Arslan Zahir karakteri karakterime kafa attı. Her şey sslerde gözüküyor. Herkese iyi roller.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu şekilde bir rol çizmeleri gerçekten saçma, insanlar onaylı hood almak için o kadar emek versin, sonra biri gelip o bölgenin içinde size kafa atsın. Admin kararı... İyi forumlar.

#1 - 14.01.2021 21:57
Ahahahahhaa bu öncelikli mesajım.

#2 - 14.01.2021 22:02
Birlik liderini aşağılayıcı söylemlerden şahısın karakter ölümünü talep ettiğimi belirtiyorum, bunu rollü ve rolsüz gerçekleştirmeliyim. Gereken konuyu da oluşturacağım.
 Ayrıca yapılan rol akışında şahısın üst rütbeleri ile problem olmadığı konuşulmuş, ortak nezakette buluşulmuştur.

#3 - 14.01.2021 22:34
Savunma yapmamana karşın Ck izni konusunda değinmişsin. Karşılıklı olarak CK iznimi onayladığımı bildirmek istiyorum. Eğer sizde onaylarsınız benim için sorun yok.  ;) Savunmanı da merakla bekliyorum.

#4 - 14.01.2021 22:42
Savunma yapmamana karşın Ck izni konusunda değinmişsin. Karşılıklı olarak CK iznimi onayladığımı bildirmek istiyorum. Eğer sizde onaylarsınız benim için sorun yok.  ;) Savunmanı da merakla bekliyorum.

Benim yaptığım rol hood dışı roldü, ayrıca bahsettiğim gibi senin üst rütbelerin ile IC konuşularak olay çözüme kavuşturuldu.
  IC olarak yaptığın birlik liderini aşağılayıcı hakaret bknz(Sen nerenin köpeğisin..) söylemleri hakkınızda CK işlemine kadar gidebilecek bir forum şikayeti oluşturabileceğim bir fırsatı doğuruyor.

#5 - 15.01.2021 22:36
Eklemek istediğim bir kaç şey olduğu için bu yazıyı yazıyorum. Bu rollerin hood sınırları içerisinde gerçekleştiğini ikimizde ve orada bulunan diğer iki şahıs da biliyor. Bir birlik liderinin de oyun için OOC yalana başvurması gerçekten içler acısı. Bu arada bu roller gerçekleşirken karakterim kahin veya tanrı olmadığı için karakterinin R20 olduğunu bilemez, PM yolu ile böyle bir durumun olduğu da tarafıma herhangi bir şekilde bildirilmedi. Sadece bir PM mesajı ile belirtilip böyle bir olayın yaşanmasına engel olunabilirdi, hem söylemeyip hem de böyle olaya maruz kaldığınız için burada CK iznimi almak ile tehdit etmeniz.. Gerçekten beni kahkahaya boğdu. Ayrıca ben bilmesem bile siz onaylı hood bölgesinde olduğunuzun farkındaydınız, bu ihlal bilerek ve isteyerek gerçekleşti. 500MB boyutunda bir oyun için lütfen kendinizi bu kadar kaptırmayın, iyi roller/forumlar dilerim...

#6 - 16.01.2021 00:33
Unutma ki yalancılık ile iftira atmak ciddi bir sıkıntıdır, şahsıma edilmiş bir hakaret olarak varsayarım.
  Dahasında biz burada kimseyi asıp keserek zorla bir şey yaptırmıyoruz, tehdit diye adlandırdığımız olay bundan ibaret olur. İkincil bir durum ise eğer size birlik lideri olduğumu belirtseydim MG yapmaktan hakkımda çok rahat bir şekilde şikayet oluşturulabilirdi. Marina bölgesinde hoodunuzun oluşu bütün Marina'nın size ait olduğunu göstermez.

Eklemek istediğim mesajlarda ise forumda birisi hakkında mesaj atarken "yalancı ve kendinizi kaptırmayın" gibi söylemlerinize devam etmemenizi söylemek istiyorum. Unutmayın ki burada üslubumuzu koruyarak bir şeyleri çözmeye çalışıyoruz. Bu tür söylemlere devam etmeniz halinde verdiğiniz cevaplar gibi argo konuşarak kalbinizi kırabilirim. Bir kelimeyi kullanmadan iki kez düşünün. Elleriniz ile değil beyniniz ile hareket edin.

#7 - 21.01.2021 18:26
Şikayeti açan tarafın yasaklanması şikayeti düşürüyor, K&A.