1.) Birlik olarak sizin hood edindiğiniz bölgede sizin birliğiniz henüz yokken rol yapmaya başlamış olmama rağmen ve size karşı hiç rol çevirmemiş olmama rağmen ev veya şehirde nerede görürseniz görün harasslamak için bu şekilde gereksiz ve saçma roller yapıyorsunuz sizin birliğiniz yokken Jacob karakteri ile beraber aldığımız evleri mantıklı bir ic rol döndürmediğiniz sürece sizin hood edindiğiniz mahallede de olsa satmayacağımıza emin olabilirsiniz, bu ic/ooc tavrınız devam ettiği sürece tavrım değişmeyecek. (PM üzerinden ev satın almaya çalıştığınız ss'lerde duruyor ancak bu bir birlik şikayeti değil o yüzden detaylı girmeyeceğim.)
2.) Şikayetin amacı, ceza aldırmak değil PM'de de söyledim, özellikle eski bir admin birliği olduğu için ve aynı mahallede ara ara roller gerçekleştirdiğimiz için rollerinizi takip ediyorum. Maalesef pek iç açıcı değil, benim haddim değil belki ama beni de sırf üstteki yazdığım 1. maddeden dolayı harasslarsanız bu şekilde bir şikayet oluşur detaylısı da gerekirse hakkımı aramak için oluşur. Mantıksız bazı roller döndürüyorsunuz şu ana kadar sabrettim, bundan sonra her bir ihlal için gerekirse 5 sayfa yazıp şikayet oluşturacağıma emin olabilirsiniz.
3.) Şahıs açıkça ooc yalan söylüyor bu rolü ben dellemedim, rolün karşılıklı olarak dellenmesini reddetme sebebim, rolü delleyip geçersem bu şekilde rol yapmaya devam edecekler ve her seferinde kendi işlerine gelmediğinde dellemek isteyecekler. Elinde bir kanıtı varsa atsın buradan yaptığı ayıp sadece başka bir şey değil, bunun sebebi birlik liderinin veya birliğinde diğer mantıklı rol yapan insanların tutumu, tepkisi olabilir. Ben tekrar söylüyorum rolü dellemek istemediğim için açılmış bir şikayet değil, kişilerin birinci maddeden dolayı sürekli bu şekilde rol çevirmesinden dolayı açılmış ve devam ederlerse şikayet açmaya devam edeceğimi belirtmek için açtığım bir şikayet. Bu tür agresif roller oluşturmaya çalışarak saçma şekilde İC koz elde etmeye çalışıyorsunuz ancak bunu yaparken ihlal yapamazsınız.
4.) Şahıstan ricam, benim gibi toplu yazsın ki suyu bulandırmasın. Bir sorunu varsa karşı şikayet açsın. Kendisi agresif rol yapıp iki kez çarptığı için ve olay tamirhane karşısında değil, Pizza Stack önünde başladığı için GB olarak düşünüp, İC tepki vermediğim bir durum var ortada, zaten şikayet GBİ'den açılmadı, parayı ateşle denmesinin sebebi telefonla arama yapma blöfü attığımda tamam dur dedi karakterin ayrıca mahallede zoraki tanıştığım 17 yaşında bir çocuk karakteri canlandırıyorsun, ayrıca karakterimi gördüğün anda abla diyorsun sonrasında bir anda agresif role geçiyorsun, eski admin birliği olabilir, şikayeti açtığım anda birlikte leveli 19 olan birlik kurucularından birinden gelen PM olayı daha net anlatıyor aslında:
[20:50:44] (( >> Juancho Santillan (179): Fakat buranın hoodumuz olduğunu bildiğiniz için satılık evleri sorunsuz şekilde satın ala ...
[20:50:44] biliyorsunuz. ))
[20:50:55] (( >> Juancho Santillan (179): Sizce ne kadar mantıklı? ))
Bunu engellemek istiyorsanız İC olarak mantıklı rol yapmanız gerekiyor, oyundan soğutmak için ihlal yapmanız değil. Sizin birliğiniz yokken zaten orada iki ev almış rol yapıyorduk, gerektiği yerde FEAR-RP yaparak birliğinizde olan karakterlerden de kaçıyorum, konuşurken İC'de bunu belli ediyorum, emote veriyorum.
SON: Bir birlik şikayeti değil, birliğiniz umurumda da değil ancak konu madem buraya geldi, şikayetin kısaca açılma sebebi rolün yetkili gözetiminde iptalini sağlayarak şahısların bu tür rollere devam etmesini engellemek, oluşabilecek olası bir durumda öncesinin bilinmesini sağlamaktır. Rolün saçma olduğu ortada, iptal edilmese bile uyulabilecek mantıklı bir rol değil zaten. Ben iptal edilmesin demiyorum, yönetici gözetiminde iptal edilsin konu kapansın ve böyle saçma emoteler, durumlar görmeyelim diyorum.
- GB olduğunu düşünme sebebim meslek bölgesi olması, ancak şikayetin konusu GBİ ihlali değil amacım ceza aldırmakta değil, herkesin ne olduğu gözüksün kafasında açılmış bir şikayet.