Sunucuda uzun süredir BSMC birliğinde rol yapıyorum aynı zamanda yönetiminde de yer alıyorum. MC rollerinin de tıpkı yarışçılar gibi kortejler, eğitimler v.b gibi rolleri bulunmakta.
Şehirde sürekli kortejler düzenliyoruz. Kortejlerimiz oldukça fazla kişiden oluşuyor, korteji kaybedenler, kortej sırasında oyunu donduğundan geride kalanlar veya korteje baştan dahil olmak isteyen arkadaşlarımızı yönlendirebilmek için bu tarz bir AR-GE açma kararı aldık.
Basit örneklendirme yapmak gerekirse ROADCAPTAİN(Sürüş rotasını belirler ve sürüşü yönetir) ve TAILGUNNER(Sürüşün güvenliğini sağlar) aralarında sağlam bir iletişim olması gerekiyor çünkü RC gideceği yönü TG'ye belirterek TG'nin o yoldaki diğer şeritleri kapatarak korteji güvende tutmak ister, fakat iletişim kopukluğu yaşandığı için bu rolleri sergilerken oldukça zorlanıyoruz.
Bir diğer örnek ise SGT.AT ARMS yamasına sahip üyemiz kulüpte bulunan çaylaklara sürekli eğitim vermekte. Bu eğitimler sadece kendi aramızda değil şehirden uzak ve dağlık bölgelerde tıpkı departman akademisi eğitimleri tarzında oluyor.
Çavuşun bütün çaylaklara sesini duyurması ve kontrol edebilmesi gerekiyor fakat bu rolleri de yine yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı sergilememiz oldukça bizim için zor bir durum haline geliyor telefon ile yapmayı denesek de sadece bir kişi arandığı için diğer kişiler bu rollere fransız kalıyor.
KORTEJLERİN BAZILARINI BARINDIRAN BİR VİDEO BIRAKIYORUM SİZDE BANA HAK VERİCEKSİNİZDİR.