Şahitliğimi onaylıyorum, kişilerin mekanına kumar oynamaya gittik, 20 bin dolar kazandım, ardından bu kadar yeter diyip mekandan ayrılmaya çalıştım, şahıs bana "Size bu mekana girmeyi yasaklıyorum, küçük oynayıp kaçıyorsunuz hemen dedi, ben de "size ne istediğim kadar oynarım müşteri benim" dediğimde şahıs bana küfür ederek durduk yere saldırmaya başladı, ben de kendimi savundum, ardından başkalarına kumar oynatan bir kurupiyer de oyunu doldurup bana saldırdı, 5-10 dakika önce kumarhaneye çağırdığım arkadaşım ben yere düştükten sonra olay yerine vardı ve beni yerde görünce ne olduğunu sordu, bana saldırdıklarını söyledim ve arkadaşım da bu şahıslara saldırmaya başladı, şahıslar yere düştükten sonra gidip uyuşturucu tüketip canlarını fulleyip geri geldiler ve yine saldırmaya başladılar, defalarca tekrarladılar, yere düşmelerine rağmen, mekanda ben ve arkadaşlarım yaklaşık 6 kişi olmalarına rağmen fear rp yapmayıp yerden bize küfür etmeye devam ettiler, en son mekandan çıkmak için kapıya yöneldik, küfür etmeye devam ettiler ve yaralı olan Tommy tekrar kalkıp bize saldırdı, karşılık verdik, Tommy tam yere düşecekken oyundan çıktı.