Konu: [07.11.2021] Mack Withaker, Rontray Hampton  (Okunma sayısı 234 defa)

#0 - 07.01.2021 13:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mack Withaker, Rontray Hampton.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kevin Lovato

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP, OOC IC taşımak, OOC tehdit.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Nırmal bir şekilde Kevin Lovato ile rol yapıyorken bu arkadaşlar önümüzde Bullet marka araçla durdu ve "Zenci dövüşek mi?" diye bir soru yöneltti. Mantık olarak "dövüşek" diye bir tabir İngilizce dilinde bulunmuyor, OOC taşımak yerine IC şekilde Trakya'da mı yaşıyoruz diye bir soru yönelttim ve kişi PM yoluyla bana trolling yapıtğımı beyan etti. Trollingle alakası olmayan bir durum. Daha sonra Fear-RP yapmadığını dile getirdim ve "Karakterim IC polis tek bir telsizle burayı bitirebilirim" diye bir cümle kurdu. OOC taşıması başlıbaşına bir yanlış ve IC olayı OOC tehdit unsuru olarak kullanan bu arkadaşımızın gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak arkadaş benim troll olduğumu ve geçmiş karakterimin ismini söyleyip yargıladığını söylemek istiyorum;

« Son Düzenleme: 07.01.2021 13:35 chavos »

#1 - 07.01.2021 13:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.01.2021 13:40
Şahıs fear rp yap dedi fakat Fear rp ihlali nerede yaptığımı göremiyorum, ney söyleyerek Fear rp yaptım?

#3 - 07.01.2021 13:43
Şahıs fear rp yap dedi fakat Fear rp ihlali nerede yaptığımı göremiyorum, ney söyleyerek Fear rp yaptım?

Şikayette bahsi geçen tek kişi sen değilsin, şikayetteki ekran görüntülerini incelersen kimin FearRP yapmadığını göreceksin.

#4 - 07.01.2021 13:56
SS'leri inceledim fakat hala karakterimin fear rp ihlali yapmadığını göremiyorum, karakterim ağzını bile açmamış, pm durumuna gelirsek şahıs iftira atıyor şuanda neden trolling yapıyorsun dediğim şey şahıs ic'den Trakya felan diyip türkçe terim kullandı ve trolling yaptı dediki imlanı sikiyim kaybol vesayre ic den dedi trakyadamı yaşıyorsunuz  felan dedi bende pm den trolling neden yapıyorsun dedim şahısa, ss lerimi de şöyle koyayım adminleri kandırmaya çalışıp oyuncu şikayeti de açmassınız bu arada.
buyrun ss lerim oynat bakalım :  https://hizliresim.com/yB8A5F
https://hizliresim.com/lzDvKZ

#5 - 07.01.2021 14:00
Şahıs pm den küfür edince labali konuşunca, ardından küfürlü konuşunca pm üzerinden bende düzgün bir üslup ile pekala anlaşamayacağız beyfendi şikayet açacağım oradan çözelim yazdım pm den ve konuyu kapattım.
buyrun ss lerim: https://hizliresim.com/AjovSo

#6 - 07.01.2021 14:00
Diyeceklerim bu kadar iyi forumlar dilerim :)

#7 - 07.01.2021 14:12
İyi günler, şimdi paylaşacağım ss'de herhangi bir ihlal yapmadığımı göreceksiniz.

Burada görüldüğü gibi biz rol arkadaşım ile role geliyoruz, İC olarak dövüş teklif ediyoruz ve arkadaşımız agresif roleplay sergiliyor;

Biz rol arkadaşımla, arkadaşlarla samimi bir ortam kurmaya çalışıyoruz ve karşılığı agresif roleplay; (Üst mesajlara bakabilirsiniz)

Bende karakterimin doğaçlaması ile aracımız altımızda, motorumuz çalışıyor ve kaçma ihtimalimiz var. Aynı polisin karşısında rehin almak gibi birşey.
Bizde laf atıyoruz.

Rol zevkimizi bulmaya çalışıyoruz ve karşılığında kural ihlali. Gerçekten umutsuz vaka.

#8 - 07.01.2021 14:25
SSler'im de her şey görünüyor, iyi forumlar.

#9 - 07.01.2021 16:09
Ne yazık ki ss lerde hiçbirşey gözükmüyor, ne gözüküyor diye sorunca cevap bile vermiyorsunuz, çünkü ss lerde fear rp ihlali yaptığıma dair hiç bir şey yok, eğer ki varsa bunu anlatıp söyleyebilirsiniz.