Konu: 06.01.2021 | CR,Car Surfing | Diego_Aztec Alliot_Scott ve Jordan_Young  (Okunma sayısı 751 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2021 22:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jordan_Young Alliot_Scott Diego_Aztec @Mococo @Arslan_ @Alliot

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Diego Aztec ve Alliot Scott CR,Jordan_Young Car Surfing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşların mahallesinden geçiyorum Jordan adlı arkadaş "Tekerlekleri yakıyo',Yani gel beni sik' diyo." cümlesini kullanıyor ve bende "arkadaşlarınızı iyi siktik" kelimesini kullanıyorum,ardından arkadaşlar motorla beni baya kovalıyor ilk kovalamada da CR yapıyorlar onu ss alamadım,fakat ikinci beni bulduklarında bisiklet parkının orada buldu Diego adlı arkadaş telefondan aradılar anlamadığım şey telefonu arıyor adamlar motor ile adam rehbere girince geliyorlar nasıl bir iş anlamadım ardından CR ve Car Surfing ihlallerini aracıma uyguluyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): MIX'te olabilir emin değilim.

#1 - 06.01.2021 23:12
Zaten bu ihlallerden ceza yemişlerdi tekrar uygulamak baya iyi :D

#2 - 06.01.2021 23:13
 Mix kanka o yanlış biliyon 🤟🏿👍🏿

#3 - 06.01.2021 23:14
@Emre77x Seni ilgilendiren olay yok ve yorum yapmadan önce forum profiline girip "OOC SİCİLLERİNE" bakmanı tavsiye ederim, kaliteli rolcü olduğun oradan apaçık belli oluyor.  ;)

#4 - 06.01.2021 23:25
Ayrıca bana şikayet açılmamış ama kendileri arkadaşım, rol yaptığımız ortamda kavga çıkıyor ve kendisi kaçıyor. Sebepsiz yere araçla çarpma gibi bir olay yok. Kısaca "CR" yok, roleplay terimlerini gözden geçirmeni tavsiye ederim.

#5 - 06.01.2021 23:27
Rol yaptığımız ortamda kavga çıktı bizde adamı dövüyorduk ardından aracının kilidini açarak kaçıcaktı, attığım ss'tende gayet belli olduğu gibi hatalı bir emot atılmış ayrıca yazım hatasıda bulunuyor
Kanıt:https://cdn.discordapp.com/attachments/779011738615939083/796472691833438218/2021-01-06_23_17_43-GTA_SA_MP.png

#6 - 06.01.2021 23:30
"Arkadaşlarınızı iyi siktik* gibi bir cümle kullanıyorsun ardından formdan şikayet açark CR attığımızı söylüyorsun senin terimlerle aran yok sanırım dostum,
CR: Araçtayken sebepsiz kişilere çarpmak.

Ayrıca benim kural ihlali yaptığıma dair bir ss bile göremiyorum, bana şikayet açma sebebin ne onuda anlamış değilim.

#7 - 06.01.2021 23:33
Dördüncü ss'de görmüş olduğunuz üzere aracın arkasındayım şahıs geriye doğru beni ezmeye gelirken zıpladım aracın üstüne denk geldim, ve ben üstündeyken durmadı kaçtı bende dursun diye araca vurdum, durmayınca atladım.

#8 - 06.01.2021 23:37
Zaten bu ihlallerden ceza yemişlerdi tekrar uygulamak baya iyi :D
İlk önce kendi ooc sicili bir gözden geçir, sonra burada arkadaşlarıma laf sallarsın kanka.

#9 - 06.01.2021 23:46
Ayrıca bana şikayet açılmamış ama kendileri arkadaşım, rol yaptığımız ortamda kavga çıkıyor ve kendisi kaçıyor. Sebepsiz yere araçla çarpma gibi bir olay yok. Kısaca "CR" yok, roleplay terimlerini gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Alakası olmayan yazmasın yeni ekran görüntüleri gelicek arkadaşlarını korumana da gerek yok savunmanızı yapın.