Konu: Mevduat hakkında.  (Okunma sayısı 893 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2021 14:41
Biliyorsunuz ki büyük kış güncellemesi ile mevduat gelirleri düzenlendi. Düşürüldü.
Benim 110 binim olsa bile yine de 100ünü mevduata atıyorum, zamanla düzelir her şey diyerek. Mevduatta 100 bin varken eskiden yanlış hatırlamıyorsam saatlik 300$ alıyorduk. Şimdi ise 200$ alıyoruz. Büyük oranda azaltıldığı için buna bir düzenleme getirilmesi talebindeyim. Gelir düşürülürken gider arttırılıyor, bu da bayağı bir zorlaştırıyor işleri. Mesela balık kazançları düşürülmüş, reklam ücreti artmış. Bunlar sadece birkaç örnek, dahası vardır. Motor ömrü, vergi, genel ihtiyaçlar da bunların üzerine binince bazen işin altından kalkılmaz oluyor. Sadece gelir düşürülseydi, giderimiz artmasaydı belki üstesinden gelebilirdik fakat böyle iyice zor.
En azından mevduatın eski haline dönmesini, hiç olmadı biraz arttırılmasını istiyorum.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 06.01.2021 14:58
DESTEKLEMİYORUM. Sunucuya giren para miktarı zaten çok fazla,giderler daha da arttırılmalı. Aksi taktirde sunucuda ekonomi çökücektir. Bunu hiçbirimiz istemeyiz.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Deucalius, OLDHAND,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 06.01.2021 15:11
DESTEKLEMİYORUM. Sunucuya giren para miktarı zaten çok fazla,giderler daha da arttırılmalı. Aksi taktirde sunucuda ekonomi çökücektir. Bunu hiçbirimiz istemeyiz.
100 bin etkisiz halde oluyor, kullanılmıyor. 200'e vardığında çekiliyor (VIP 400, daha beter). 200/400 bine varana kadar epey bir zaman geçer. Sunucuya para girmesi bu konuda bir şeyi değiştirmez çünkü giren para kullanılamıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.01.2021 16:47
Yeni oyuncu rol yerine meslek simülasyonuna mı girsin sunucuya? Yeni oyuncuya kucak açar bi hale getirilmeli, şu an sunucuda çoğu şeyin fiyatı yeni başlamış birini meslek yapıp para kasmaya zorluyor
Haha
2
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
YeahRock, OLDHAND,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
ducatistreetfighter, fenderist, uslanmazefsanesi, OLDHAND,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 06.01.2021 17:13
yeni başlamadım ama yokta yokluktayım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 06.01.2021 21:12
haklı doğru karar destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 06.01.2021 22:07
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 07.01.2021 13:11
Vice dışında herhangi bir sunucuda oynadınız mı bilmiyorum ama burada para kazanmak oldukça kolay. Gelir çok olunca giderin de çok olması lazım ki sistem dengede kalsın. Mevduat kazancının düşmesi beni de üzdü ama şu haliyle bile iyi bir pasif gelir kaynağı. Önceki şekliyle eğer aktifsen 3-4 haftada 200 bine tamamlıyordun zaten.

Ayrıca "Yeni oyuncular meslek mi kassın?" konusuna da destek vermiyorum. Rollerde "Şehirde yeniyim." diyen bir karakter bir zahmet parasız ve mülksüz olsun. Otellerde kalsın, günü sokaklarda geçirsin, iş kovalasın vs. Göçmen olarak gittiğiniz bir ülkede bir haftada kendinize villa alacak değilsiniz ya? Biraz gerçekçi bakın lütfen.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
_Liwx_, WolFox, kinginthenorth,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 07.01.2021 13:36
DESTEKLİYORUM ben geçimimi o şekilde sağlıyordum ve zamanım rol yaparak geçiyordum ve durumum gayet iyiydi şimdi ne yalan söyleyim eskisi gibi olmuyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 07.01.2021 15:47
Vice dışında herhangi bir sunucuda oynadınız mı bilmiyorum ama burada para kazanmak oldukça kolay. Gelir çok olunca giderin de çok olması lazım ki sistem dengede kalsın. Mevduat kazancının düşmesi beni de üzdü ama şu haliyle bile iyi bir pasif gelir kaynağı. Önceki şekliyle eğer aktifsen 3-4 haftada 200 bine tamamlıyordun zaten.

Ayrıca "Yeni oyuncular meslek mi kassın?" konusuna da destek vermiyorum. Rollerde "Şehirde yeniyim." diyen bir karakter bir zahmet parasız ve mülksüz olsun. Otellerde kalsın, günü sokaklarda geçirsin, iş kovalasın vs. Göçmen olarak gittiğiniz bir ülkede bir haftada kendinize villa alacak değilsiniz ya? Biraz gerçekçi bakın lütfen.
e biz de yat kat alalım demiyoruz ya? hatta bu hali bana yeni bir komut öğretti. /benziniptal
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok