"5 Seviye veya altı hesapların İl-Legal rol senaryosu yasaklansın. (Tespit edildiği zaman, ihlali gerçekleştirdiği karakter yasaklansın.)
Sunucu içerisin'de alt karakter hiç bir türlü silah sıkamaz(Sıkamasın), yasaklansın. (Yasaklandı-Tüm karakterler yasaklansın.)
+6 Seviye sonrası İl-Legal alt karakterler silah saklama, silah ticaret rolleri yapabilsin, yukarda ki direktiflerin dışına çıkılmadıkça mümkünse. (Caydırıcı OOC Jail(Hapis) Cezası.)/li]
[li$i]İl-Legal rol (Alt karakter) maksimun 3 karakterle sınırlandırılmalı, ilk kısıtlama örneğin'de verdiğim gerekçeye göre şart koşulması tabi tutulmalıdır, şartların dışına çıkılamaz.(N/A)"
Bu üç maddeyi çok güzel düşünmüşsün. Yaptığımız rollerden birisi de bu, zaten genellikle böyle roller sunucuya renk ve kalite ekleyen roller diye düşünüyorum. İnsanlar bu gibi roller sonucunda kesinlikle çok daha iyi roller görecektir, aynı zamanda bu rolleri paylaşarak insanlara fikir de gösterebiliriz. Forum ve oyun kalitesi bakımından güzel olacağını düşünüyorum. İllegal olan bir birlik zaten temel olarak çevresinde silah saklatacak, yakalanmayacak insan bulabilir, bu da rolün gerçekçiliğini arttıran etkenlerden birisi. Bence her şey rol dahilinde olduğu sürece hiç sıkıntı olmaz. Destekliyorum.