Konu: Reklam ücretlerinin yeniden 350$ yapılması.  (Okunma sayısı 796 defa)

#20 - 06.01.2021 18:00
/reklam komutuna /payday komutunda olduğu gibi zaman aşımı eklenebilir. /karakter yazdığımızda; Payday: 53 dakika Reklam: x dakika tarzında bir şeyler eklenebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 06.01.2021 18:18
Bir etkinlik olduğunda yetkililer yardımcı oluyor zaten reklam konusunda. Sunucu piyasasında para gerçekten fazla, bu yüzden fiyat artışını normal buluyorum. Örneğin parklıyken son model araçlardan en ucuz arabaya kadar hiçbir şekilde vergi alınmıyor ve park halindeyken bile yine çok fazla değil, haliyle her yerde spor araba görebiliyoruz. Bence vergilerde vs. bu kadar düşük ücretler alınırken ve sunucuda kazanılabilen para miktarına bakılırsa reklam fiyatının artmasında sıkıntı yok.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
egemenltnlmz, kinginthenorth,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 06.01.2021 19:25
Beş dakikada bir aynı mekanın reklamlarını görmekten gına gelmişti, bu zam yerinde bir zam oldu. Hiç kimse reklam paraları yüzünden iflas falan etmeyecek, gereksiz yere kendinizi acındırmayın. Ufak bir öğle yemeği rolü için mekana gireyim diyorum minimum giriş ücreti 250-300$. Kimileri 750$ falan yapmış. Tuhaf yani. Para kazanırken hem kapıdan hem içerideki hizmetlerden maksimum ücreti almayı biliyorsanız reklam için birazcık kesenin ağzını açacaksınız demektir. Desteklemiyorum.
Oldukça haklı bir yorum,desteklemiyorum.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
zebercet,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 07.01.2021 09:05
Destekliyorum fakat şu konuya değinmek isterim, 800 dolar yapılmasındaki amaç herkesin sürekli reklam vermesini engellemek ve absürt reklamların önüne geçmek olduğunu düşünüyorum, bu yüzden 500 dolar olmalı, böylelikle hem herkes reklam verebilir, hem de insanlar reklam vermenin ciddiyetini kavramış olur.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 07.01.2021 10:29
$800 çok. $500 iyidir
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 07.01.2021 12:13
Beş dakikada bir aynı mekanın reklamlarını görmekten gına gelmişti, bu zam yerinde bir zam oldu. Hiç kimse reklam paraları yüzünden iflas falan etmeyecek, gereksiz yere kendinizi acındırmayın. Ufak bir öğle yemeği rolü için mekana gireyim diyorum minimum giriş ücreti 250-300$. Kimileri 750$ falan yapmış. Tuhaf yani. Para kazanırken hem kapıdan hem içerideki hizmetlerden maksimum ücreti almayı biliyorsanız reklam için birazcık kesenin ağzını açacaksınız demektir. Desteklemiyorum.

Ufak bir öğle yemeği rolü için girdiğin mekanın iç dizaynı ve emlak fiyatı toplam 100.000 $'dan fazla olduğu için olabilir mi? Restoranda da çalıştım. Herkes senin gibi değil, senin yaptığın gibi genelleme yapamayacağım burada. İşlettiğim mekandan örnek vereyim. Emlak fiyatı 250.000 $, iç dizayna da IC olarak çok fazla para verdik. Strip Club olduğundan içeride 4-5 tane dansçı kadın çalışıyor. Garsonu, barmen ve barmaidi de eklediğimdeki fiyatı bir tahmin et. Madem o kadar az reklam istiyorsunuz, bir tane reklam attığımızda niye kimse gelmiyor?  Sebep-sonuç ilişkisi vardır her şeyde. Demek ki az reklam atılan yerlere kimse gelmiyor da ondan işyeri sahipleri fazla reklam atıyor. Bu durumun da bir anda düzeleceğini sanmıyorum. Az reklam atılan mekanlara yine kimse gelmemeye devam edecek yani.

Eğer reklamları görmek istemiyorsanız /reklamkapat kullanabilirsiniz. Hep aynı reklam çıkıyor diyorsanız da okumazsınız, gayet basit. Sunucuda birebir rolleri bölebilecek kadar fazla reklam atılmıyor zaten. Ocean Bar gibi yerlerde de chat çok hızlı akıyor. Chat hızlı akıyor, chat kirleniyor diyenler kalabalık ortamda /ame, /c, /l kullanarak bu durumu düzeltmeye çalışacağına reklam fiyatının inmesini istiyor.

Unutmadan, kimsenin kendini acındırdığı yok dostum. Bu oyuna rol yapmak için giriyorum ben. Mekan açacağım ve biraz kafa dağıtacağım. Bir reklam için 800$ ödeyemem. Az reklam atsam mekana az kişi gelecek, çok reklam atsam yine aynı kapıya çıkacak, kârım azalacak ve siz her beş dakikada bir benim attığım reklamı yine göreceksiniz. Bahsettiğiniz şeyin çözümü reklam fiyatını yükseltmek değil. Payday başına üç reklam hakkı tanırsınız bir kişiye örneğin. Bu bir çözümdür, hem az para gider hem de her beş dakikada bir chatboxunuza aynı reklam düşmemiş olur. Orta yol budur.

Herkesin özel interioru yok ki? 20-25 bin dolarlık hazır interior atanı da çok ve ben bunu yadırgamıyorum. Basit bir yemek rolü için aşırı şaşalı bir yer aramıyorum zaten. Yaptığın masraflar doğrudur, piyasayı az çok ben de biliyorum ama bir yerden sonra mekanın adı bile yetiyor. Farklı bir sunucuda aylar boyunca şehrin en gözde mekanlarından birini işlettim. Her Cumartesi akşamı büyük bir parti veriyorduk. Tabii o akşam reklamları da sıralıyorduk. Ama bir süre sonra reklam vermesek bile insanlar aynı akşam aynı saatte mekana dolmaya başlamıştı. Neden, çünkü isim yapmıştık. Şehirde tanınıyorduk. Mekanlar için de aynı mantık. Zaten bildiğimiz mekanların reklamlarını sabahtan akşama kadar 50 kere görmekten bıktık yani. Diyebilirsin ki ben yapmıyorum kardeşim. Hak veririm. Burada kimseyi yargılamaya çalışmıyorum. Ama reklam spamlayanların varlığını, bu işlerle daha yakından ilgilenen biri olarak, sen benden daha iyi biliyorsundur.

Sürekli reklam spam yapılması milleti /reklamkapat'a sürüklüyor zaten. Böyle olunca tek reklam gönderen işletmeler de güme gidiyor ve senin bahsettiğin soruna geliyoruz. Demek ki kararında reklam atılsa kimse rahatsız olmayacak. Mesele bu. Başta kazançlara belki zarar (?) verir ama zamanla ortam toparlanacaktır. Kötü çalışan bir sistem değiştikten sonra hemen bir tepki koymaya gerek yok. Bir süre nasıl çalıştığını görelim de ona göre yorum yapalım. Ha değişen bir şey olmazsa yine AR-GE'lerde mevcut durumun değişmesi için yorumumuzu esirgemeyiz. Esenlikler.
« Son Düzenleme: 07.01.2021 12:28 zebercet »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 07.01.2021 13:54
Her kelimesi Doğru bende DESTEKLEMİYORUM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok