Öncelikle iyi akşamlar, bu arkadaşların ben evini soyuyorum, sonra bu arkadaş ev soygununu görüp evin kapısını kitliyorlar, ben içerde kalıyorum çıkamıyorum, ben /ecal komutunu kullanırkende, Ronald_Wilson adlı karakter beni döverek bayıltıyor ve buga sokuyor, ardından diğerleri gelince tekrar kapıyı kilitliyorlar, ben bir kere ayıldığımdada ayağa kalkma emotu vermedende beni direkmen bayıltıyorlar, kapıyı açtıklarında ise ben emotemi verip kalkıyorum, ardından arkadaşlar tam kapıdan çıkacakken araya kaynıyorum (Eğilerek yürüyorum, yaralı ihlali yok), sonra ben dışarı çıkıncada beni arabadan indirip Car Jacking yapıyorlar, bunlardan biri ise Angelo_White arabama vuruyor, Car Jacking atan ise Ronald_Wilson, bende en sonunda arabama biniyorum, yavaşca ilerliyorum, arkadaşlar Spawn Killing, ardından evin içinde Angelo_White trol içerikli şeyler yapıyor, piyango bileti vs., evi soyarken yakalamalarından bahsedeceğim, ondan tamamen sorun yok, ama bu arkadaşlar içeri girip beni yakalamak yerine, evin kapısını kilitliyorlar, ben tam 15 dakika içeride kaldım, ardından içeri girip Ronald_Wilson evi soyarken birden beni gelip bayıltıyor, diğerleride gelip beni yerde tekmeliyor, ben tamamen rolümü yaparak soygun yapıyordum, en azından beni tam çıkarken yakalayıp dövselerdi, kapıyı beni soygun yaparken görmedikleri halde kilitlemeyip beni dövselerdi, bunlar yaşanmayacaktı, şimdiden iyi akşamlar, iyi geceler.